24 Mayıs 2013 Cuma

İzmit'te 42 Çifte Resmi Nikah Töreni haber, haberler, izmit, nikah, resmi

İzmit'te 42 Çifte Resmi Nikah Töreniİzmit'te 42 Çifte Resmi Nikah Töreni VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

İzmit’te Yunus Emri Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilen törende, bugüne kadar resmi nikah yaptıramış, birçoğu çocuk sahibi olmuş 42 çift hazır bulundu. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan burada yaptığı konuşmada, resmi nikahın Medeni Kanun’un bir gereği olduğunu hatırlatarak, bugüne kadar nikah işlemini çeşitli nedenlerle gerçekleştiremeyen insanlar için büyük bir fırsat yarattıklarını söyledi. Doğan, çiftlerin nikahlarını da kıyarken, bazı çiftlerin nikahlarına çocukları da şahıt oldu.


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın kıydığı ve İzmit Kaymakamı Sabit Kaya’nın da şahitlik yaptığı nikahta Ali Sezer Tonguç ve Yonca Özkurşun nikah masasına 4 yaşındaki kızları Sevim ile birlikte geldiler. 4 yıl önce imam nikahıyla evlendiklerini belirten ve resmi nikah için reşit olmayı beklediklerini söyleyen çift sağladığı bu imkan için İzmit Belediyesine teşekkür etti.


78 YAŞINDA ‘EVET’ DEDİ


Aynı nikah töreninde 78 yaşındaki Adem Erbaş ve 49 yaşındaki Gernisan Baykuşak da masaya oturarak birbirlerine ‘evet’ dediler. 2007 yılında kanserden dolayı hayatını kaybeden eşinin ardından tanıştığı Gernisan Baykuşak ile mutlu bir hayat yaşamak istediğini belirten Adem Erbaş, “Akrabalar vasıtasıyla tanıştık. Bazı akrabalar aramızdaki yaş farkını öne sürdü ama biz ‘Evet’ dedik ve evleniyoruz” diye konuştu.



İzmit'te 42 Çifte Resmi Nikah Töreni
haber, haberler, izmit, nikah, resmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder