31 Mayıs 2013 Cuma

Ersun Yanal Kimdir? dilmen) fenerbahçe'nin yeni hocası kim olacak, ersun, ersun yanal biyografi, ersun yanal hayatı, yanal

Ersun Yanal Kimdir?Ersun Yanal Kimdir? VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Fenerbahçe’nin listesinde 1 numaralı favorinin ise bu sezon Eskişehirspor’u çalıştıran Ersun Yanal olduğu iddia edildi.


Ersun Yanal Kimdir?


Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunudur. Burada teknik direktörler Mesut Bakkal ve Tevfik Lav ile arkadaşlığı başlamıştır. Futbolculuğunda Aydınsporda da oynamıştır.


Çalıştırdığı takımlardaki hücum futbolu anlayışı ile dikkat çeken Ersun Yanal, 1997-1998 yıllarında Yeni Salihlispor ile Afyonkarahisar Çay belediyesi Kaymakamlık kupasını kazanmıştır. En iyi ortalamasını bu takımda tutturmuştur. Bu takımdaki başarısı ile Denizlispor takımının dikkatini çekmiş ve bu takımla sözleşme imzalamıştır.


Vestel Manisaspor’dan istifa ettikten sonra 2007-2008 sezonunun 10. haftasında Ziya Doğan’ın istifasından sonra Trabzonspor’un başına gelmiştir. Yanal, Vestel Manisaspor’dan önce Mandıraspor, Denizlispor, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Türkiye Millî Futbol Takımı’nı çalıştırdı.


Gençlerbirliği ile UEFA Kupası’nda Blackburn Rovers, Sporting Lizbon ve Parma’yı eledi. 1/8 Final oynamayı başardı ve o sezon kupayı alan Valencia CF takımına elendi. O sene kupayı kaldıran Valencia CF’yı turnuva boyunca yenmeyi başarabilen tek takım Ankara’da 1-0′lık sonuçla Gençlerbirliği oldu. 27 Nisan 2009 tarihinde Trabzonspor kulübünden istifa etmiştir.


Eskişehirspor’da Aralık 2011′de Skibbe’nin istifa etmesi üzerine teknik direktörlük görevine getirilmiştir.Halen bu görevine devam etmektedir.



Ersun Yanal Kimdir?
dilmen) fenerbahçe'nin yeni hocası kim olacak, ersun, ersun yanal biyografi, ersun yanal hayatı, yanal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder