31 Mayıs 2013 Cuma

Yalova’da Trialton Heyecanı haber, yalova, yalova haberleri, yalova'da, yalova´da trialton heyecanı bu yıl dördüncüsü yapılacak olan ulusal yalova triatlonu

Yalova’da Trialton HeyecanıYalova’da Trialton Heyecanı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Triatlon Federasyonu’nun yarış takviminde bulunan Yalova Triatlonu için geri sayım başladı. ’nin en iyi sporcularının mücadele edeceği Yalova Triatlonu’nda bu yıl ki yarışlar da bir de sürpriz var. Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Yonca Tokbaş da bayanlar kategorisinde ferdi olarak madalya kovalayacak. Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş ve yönetim kurulu üyelerinin de izleyeceği 4′üncü Ulusal Yalova Triatlonu’nda geçtiğimiz yıllara göre bisiklet ve koşu parkurunda bazı değişiklikler yapıldı. Bisiklet parkuru Fatih Caddesi ve Fatih Caddesi’ni kapsayacak şekilde 8 tur ve 20 kilometre üzerinden geçilecek.


Yüzme parkurunda ise geçen yıllarda olduğu gibi sporcular, Gazipaşa Caddesi Akasya Plajı’nda 750 metre yüzecek. Koşu parkurunda da sporcular, Gazipaşa Caddesi’nden başlayarak Deprem Anıtı’nı da kapsayacak şekilde sahil bandından 5 kilometre koşacak.


Yarışmalar, yıldız erkekler, yıldız bayanlar, genç erkekler, genç bayanlar, elit erkekler, elit bayanlar, 20+ erkekler, 20+ bayanlar, 30+ erkekler, 30+ bayanlar, 40+ erkekler, 40+ bayanlar, 50+ erkekler, 50+ bayanlar ile 60+ erkekler kategorilerinde 262 sporcunun madalya mücadelesi verecek.



Yalova’da Trialton Heyecanı
haber, yalova, yalova haberleri, yalova'da, yalova´da trialton heyecanı bu yıl dördüncüsü yapılacak olan ulusal yalova triatlonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder