31 Mayıs 2013 Cuma

Marketçinin Evi ve Otomobilini Yaktılar haber, haberler, marketçinin, marketçinin evi ve otomobilini yaktılar izmir`in kahramanlar semtinde, otomobilini

Marketçinin Evi ve Otomobilini YaktılarMarketçinin Evi ve Otomobilini Yaktılar VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Olay, dün (Çarşamba) saat 23.30 sıralarında Ege Mahallesi 1517 Sokak 15 numaradaki binada meydana geldi. Romanların yoğun olarak yaşadığı mahallede market işleten emekli öğretmen 63 yaşındaki M.G., iddiaya göre dükkanına çağırdığı 8 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulundu. Eve giderek dudaklarını sabunla yıkayan kız çocuğu, ne olduğunu soran annesine yaşadıklarını anlattı. Haberin kısa sürede mahallede yayılması üzerine, çoğunluğu Roman olan vatandaşlar M.G.’nin marketine giderek tepki gösterdi.


EVİNİ ATEŞE VERDİLER


Linç edilmek istenen M.G., marketin hemen yanındaki evine sığınarak polisten yardım istedi. Evden polis tarafından çıkartılan M.G., gözaltına alındı. Ailesi de başka bir yere götürüldü. Olaya tepkileri dinmeyen vatandaşlar, gece yarısı tekrar toplanarak bu kez M.G.’nin park halindeki otomobili ile evini ateşe verdi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Polisin evin yanındaki önlemleri devam ederken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



Marketçinin Evi ve Otomobilini Yaktılar
haber, haberler, marketçinin, marketçinin evi ve otomobilini yaktılar izmir`in kahramanlar semtinde, otomobilini

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder