2 Mayıs 2013 Perşembe

Eylemcilerin Attığı Molotof Vatandaşı Yakıyordu eylemci, eylemcilerin, haber, haberi, molotof

Eylemcilerin Attığı Molotof Vatandaşı YakıyorduEylemcilerin Attığı Molotof Vatandaşı Yakıyordu VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Taksim Meydanı’nda kutlamak isteyen marjinal gruplarla arasında gün boyu çatışma yaşandı. Bomonti Silahşör Caddesi ile Dolapdere’deki saatlerce devam etti. Polise, taş, molotof bombası, bilye ve ses bombasıyla saldıran maskeli gruplara polis, biber gazı ve tazyikli suyla etti. Ara sokaklara kaçan göstericilerle polis arasında uzun süre çatışma yaşandı.


MOLOTOF ELBİSESİNİ TUTUŞTURDU


Dolapdere Caddesi Yeniyol Sokak’taki bir iş yerinin çatısına göstericiler tarafından molotof bombası atıldı. Yola barikat kuran maskeli şahıslar tahtaları da ateşe verdi. İş yerinin yanmasını engellemeye çalışan bir vatandaş, çatıdaki molotof bombasını yere atmaya çalıştı. Bu sırada elbisesi tutuşan vatandaş çatıda koşmaya başladı. Elbisesini çıkartan şahsa bir vatandaş da hortumla su tuttu. Şahıs, arkadaşının da yardımıyla yanmaktan son anda kurtuldu.


SAĞLIK EKİPLERİ DE GAZ MASKESİYLE ÇALIŞTI


Öte yandan polisle göstericiler arasındaki çatışma bölgelerinde çalışan 112 Acil Sağlık ekipleri de gaz maskesiyle çalıştı. Polisin attığı biber gazından etkilenmek istemeyen sağlık ekipleri maskelerini çıkartamadı. Olaylarda yaralanan polis memurlarına sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.



Eylemcilerin Attığı Molotof Vatandaşı Yakıyordu
eylemci, eylemcilerin, haber, haberi, molotof

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder