2 Mayıs 2013 Perşembe

Benfica Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda? benfica, fenerbahçe, hangi, maçı, saat

Benfica Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?Benfica Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda? VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Benfica ile Fenerbahçe arasındaki, UEFA Avrupa Ligi zorlu yarı final rövanş maçı bu akşam saat 22:05′te Star TV’den canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca dakika dakika skor ve maç bilgileri AKTİFHABER.com’dan takip edilebilecek.


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Benfica ile yapacakları karşılaşmayla ilgili, “Maça 1-0′lık avantajla çıkacağız ama rakibimiz sahasında oynayacak. Şanslar eşit gibi görünüyor” dedi.


Kocaman, karşılaşmanın oynanacağı Luz Stadı’nda düzenlediği basın toplantısına, tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak başladı. UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçı için çok güzel bir kente geldiklerini belirten Kocaman, “Son derece güçlü bir rakiple en önemli maçlarımızdan birisini oynayacağız. Final bir adım uzaklıkta” diye konuştu. Kocaman, Benfica ile İstanbul’da oynadıkları karşılaşma öncesinde, avantajları ve dezavantajlarıyla ilgili düşüncelerini aktardığını ifade ederek, şunları söyledi:


“Benfica son 4 büyük turnuvada 2 çeyrek, 2 yarı final oynama tecrübesiyle bir adım önde görünüyordu. İstanbul’daki karşılaşmada doğru bir oyunla galip gelmeyi başardık. Rövanşa gelirsek maça 1-0′lık avantajla çıkacağız ama rakibimiz sahasında oynayacak. Şanslar eşit gibi görünüyor. Avrupa Ligi’nin sonuna, finaline ulaşmak için A’dan Z’ye tüm benliğimizle bütün organlarımızla kaliteli, doğru şekilde mücadele edeceğimizi söyleyebilirim.” dedi.


“Benfica ile eşleşildiğinde kamuoyunun, rakibin bir adım önde olduğu yönünde görüşü vardı. İlk maçın ardından size göre neler değişti?” sorusuna Kocaman, “Maçta oynadığımız oyun da sonuç da bizim açımızdan nasıl bir takım avantajlar oluşturduysa aynı şey rakibimiz açısından geçerli. Onlar da oynanan oyun ve sonuçla ilgili, yarınki maçla ilgili birtakım veriler elde etti. Her şey yeniden başlayacak. Belki 90 dakikanın belki 120 dakikanın sonunda her şey sonuçlanacak” cevabını verdi. Kocaman, genç futbolcu Salih Uçan’dan faydalanmayı düşünüp düşünmediği sorusu üzerine, maç öncesi oyuncularla ilgili bireysel anlamda konuşmak istemediğini bildirdi.


 Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa serüveni 2 Mayıs Cuma Günü 22.05′te Star Tv’de naklen yayınlanacak. Portekiz ekibinin ev sahipliğinde Estadio da Luz Stadın’da yapılacak müsabaka başta Fenerbahçe ve Benfica taraftarları olmak üzere büyük bir heyecana sebep oluyor.


Fenerbahçe’nin 186. Avrupa maçı olacak Benfica maçı kendi kazandığı 1-0′lık maçın rövanşı olacak. Fenerbahçe Portekiz’den turu atlatacak bir skorla dönerse Amsterdam’da yapılacak Uefa kupa finaline çıkmaya hak kazanmış olacak.


Galatasaray’ın UEFA kupasını kazanmasından sonra bir Türk takımı ilk kez bu kupayı kazanmaya yaklaşmış durumda. Fenerbahçe Portekiz ekibini geçerse muhtemelen finaldeki rakibi İngiliz ekibi Chelsea olacak.


Bu maç aynı zamanda 3 yıldır takımın başında olan Aykut Kocaman’ın anatrenörlük kariyeri açısından çok büyük önem taşıyor.



Benfica Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?
benfica, fenerbahçe, hangi, maçı, saat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder