5 Mayıs 2013 Pazar

Balkan Ralli Şampiyonası Eskişehir'de Start Aldı balkan, balkan ralli şampiyonası, balkan ralli şampiyonası eskişehir de start aldı, eskişehir, ralli

Balkan Ralli Şampiyonası Eskişehir'de Start AldıBalkan Ralli Şampiyonası Eskişehir'de Start Aldı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Müdürlüğü ile Eskişehir Otomobil ve Motor Sporları Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen Ralli Şampiyonası’nın açılış töreni Espark Alışveriş merkezi önünde düzenlendi. Törende Türkiye’nin çeşitli illerinden ve yurt dışından gelen sporcuları şampiyonayla ilgili konuşma yaptılar.


TOSFED Başkanı Demir Berberoğlu’da yaptığı açıklamada uzun yıllardır düzenlenmeyen Balkan Ralli Şampiyonası’nın yıllar sonra Eskişehir’de yapıldığını söyledi. Ralliye 1975 yılından buyana en büyük katılımın olduğunu belirten federasyon başkanı Berberoğlu şöyle konuştu:


“Uzun yıllardır yapılmayan Balkan Ralli Şampiyonası’nı ben federasyon başkanı seçildikten sonra Bulgar, Yunan ve Romen meslektaşlarım görüşerek tekrar yapmaya karar verdik. İlk ayak olarak Balkan Şampiyonası Eskişehir’den başlattık. Türkiye Şampiyonası ve federasyon kupası şampiyonalarını Balkan Şampiyonası ile birleştirdik. 80′in üzerinde araba katıldı. Bu, 1975 yılından buyana ulaşılmış en büyük sayıdır. Ralli şampiyonası, yapılan kentin ekonomisi için de önemlidir. Ben yerel ve çapındaki sponsorları otomobil sporlarına yönelmeye davet ediyorum. Her şey futboldan ibaret değildir. Öbür branşlara da ilgi duyulmasını bekliyoruz.”


Açılış gösterisi ile başlayan rallide ekipler yarın Espark, KYK ve Banaz etaplarını üçer kez tamamlayıp 99 kilometrelilik yol kat edecekler.


2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı, Eskişehir Ticaret Odası ve Espark sponsorluğunda; Tepebaşı Belediyesi, Power FM, Banaz Otomotiv, Dedepark Hotel, Oscar Party Club, Motto ve Mantotherm katkıları ile düzenlenen organizasyon, Balkan Ralli Şampiyonası haricinde, Türkiye Ralli Şampiyonası, Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ve TOSFED Ralli Kupası’na da puan verecek.


 


BALKAN RALLİ ŞAMPİYONASI ESKİŞEHİR'DE START ALDI


BALKAN RALLİ ŞAMPİYONASI ESKİŞEHİR'DE START ALDI


BALKAN RALLİ ŞAMPİYONASI ESKİŞEHİR'DE START ALDI


BALKAN RALLİ ŞAMPİYONASI ESKİŞEHİR'DE START ALDI


BALKAN RALLİ ŞAMPİYONASI ESKİŞEHİR'DE START ALDI



Balkan Ralli Şampiyonası Eskişehir'de Start Aldı
balkan, balkan ralli şampiyonası, balkan ralli şampiyonası eskişehir de start aldı, eskişehir, ralli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder