1 Mayıs 2013 Çarşamba

Türkiye ve Uruguay Havacılık Anlaşması Yapacak pintado, sivil, türkiye, türkiye’den, uruguay

Türkiye ve Uruguay Havacılık Anlaşması YapacakTürkiye ve Uruguay Havacılık Anlaşması Yapacak VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

TUSKON, Uruguay Ulaştırma ve Bayandırlık Hizmetleri Bakanı Pintado’yu ağırladı. TUSKON Yönetim Kurulu üyeleri İnci Konuk ve Abdülkadir Kahraman ile Türk Hava Yolları Arjantin Müdürü Mustafa Doğan’ın da yer aldığı buluşmada Türkiye temaslarına dair açıklamalarda bulunan Pintado, sivil havacılık anlaşması yapmak için ülkeye geldiğini belirtti. Yarın İzmir’de Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile ‘5. Trafik Hakkı’ anlaşmasını paraflayacaklarını aktaran Pintado, bu sayede hem Türkiye’den hem Uruguay’dan havayolu şirketlerinin ikinci bir ülkeden yolcu, yük ve postayı alıp üçüncü bir ülkeye taşıyabileceğini dile getirdi.


Türkiye’ye ilk defa geldiğine işaret eden Pintado, “Artık devamlı Türkiye’ye geleceğim. Ülkenin planında Afrika’da, Latin Amerika ve Güney Amerika’da olmak var. Biz de Türkiye’nin ticari ajandasında yer alma niyetindeyiz.” dedi.


Öte yandan Enrique Pintado, Türkiye’den şirketleri Uruguay’da yatırım yapmaya davet etti. Uruguay’ın Türkiye’ye canlı hayvan sattığını duyuran Pintado, 2 ülkeden girişimcilerin her sektörde ortak faaliyette bulunabileceğini sözlerine ekledi.



Türkiye ve Uruguay Havacılık Anlaşması Yapacak
pintado, sivil, türkiye, türkiye’den, uruguay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder