6 Mayıs 2013 Pazartesi

Polisten Sürücülere Şeker ve Kurdele boğazlıyan, kurdele, polisi, polisten, trafik

Polisten Sürücülere Şeker ve KurdelePolisten Sürücülere Şeker ve Kurdele VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Boğazlıyan Emniyet Müdürü Erdal Tepe, yaptığı açıklamada Türkiye’de her yıl binlerce ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazalarının yaşandığını, bunun kurallarına gereken özenin gösterilmemesinden kaynaklandığını söyledi. Karayolu Güvenliği ve Haftası kapsamında, kazalarına dikkat çekmek için sürücüleri uyardıklarını belirten Tepe, temennilerinin kazalarının yaşanmaması ve canların yanmaması olduğunu kaydetti.


Can güvenliği için trafik kurallarına uyulması gerektiğine dikkat çeken Tepe, “Trafik kazaları toplumsal sorunların başında geliyor. Trafik kurallarına uyulmasının önemine vurgu yapmak için ülke genelinde sürekli yeni projeler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda hazırlanan Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi Eylem Planıyla kaza oranlarının en aza indirilmesi hedefleniyor.” dedi.


Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşları trafik kazalarına karşı bilinçlendirmeyi, yapılacak uygulama ve denetimlerle kaza oranlarını en aza indirilmesinin amaçlandığını kaydeden Tepe, bunun için 24 saat denetimlerin aralıksız süreceğine vurgu yaptı.



Polisten Sürücülere Şeker ve Kurdele
boğazlıyan, kurdele, polisi, polisten, trafik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder