5 Mayıs 2013 Pazar

Öldürülüp Su Kuyusuna Atılmış atılmış, kuyusuna, öldürülüp

Öldürülüp Su Kuyusuna AtılmışÖldürülüp Su Kuyusuna Atılmış VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Polis Erif Er’in öldürülmesiyle ilgili olarak eşi 33 yaşındaki Döndü Er ile birlikte eşinin akrabası 7 şüpheliyi gözaltına alındı.


Konya’nın Akşehir İlçesi’nde oturan 43 yaşındaki Arif Er’in ailesi 2008 yılı Ocak ayında polise başvurarak kayıp olduğunu bildirdi. Yapılan araştırma sonrası Arif Er ile ilgili bulguya rastlanmadı. Aradan geçen 5 yılın ardından Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri dosyayı tekrar incelemeye aldı. Polis tarafından yapılan araştırma sonrası Arif Er’in eşi Döndü Er ve 7 yakını gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada Arif Er’in öldürüldüğü belirlenirken, cesedinin Ilgın ilçesi yakınlarındaki boş bir kuyuya atıldığı anlaşıldı.


Cumhuriyet Savcısı nezaretinde Ilgın İlçesi Çavuşçu Beldesi Boğazkent yolunun 2 kilometre ilerisinde boş su kusuyunun içerisinde ceset araması yapıldı. İtfaiye ve polis ekipleri kuyudaki toprakları kovalarla boşaltırken, yapılan araştırmada Arif Er’e ait olduğu öne sürülen kemikler ve giysi parçaları bulundu. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü ve şüphelilerin sorgusunun devam ettiğini bildirdi.


ATM,AK(İA/İD)


ÖLDÜRÜLÜP SU KUYUSUNA ATILMIŞ


ÖLDÜRÜLÜP SU KUYUSUNA ATILMIŞ


ÖLDÜRÜLÜP SU KUYUSUNA ATILMIŞ


ÖLDÜRÜLÜP SU KUYUSUNA ATILMIŞ



Öldürülüp Su Kuyusuna Atılmış
atılmış, kuyusuna, öldürülüp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder