18 Mayıs 2013 Cumartesi

Milli Takım'ın Başına Kim Geçecek? antrenör, haber, milli, milli takım, portföy

Milli Takım'ın Başına Kim Geçecek?Milli Takım'ın Başına Kim Geçecek? VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Ünlü İtalyan çalıştırıcı Ettore Messina ile uzun süredir görüşen Türkiye Basketbol Federasyonu, tecrübeli antrenörden gelecek cevabı bekliyor.


Daha önce karar vermek için Euroleague’de Final Four’un bitmesini bekleyen Messina’nın önceliği NBA. Zira Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Ettore Messina gelecek sezon NBA takımlarından Atlanta Hawks’ı çalıştıracak.


Messina’nın NBA’e gitmesi durumunda, A Milli Takım antrenörlüğü için Ergin Ataman’ın ismi ön plana çıkıyor. Galatasaray Medical Park’ta görev yapan Ataman, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, henüz Milli Takım için kimseyle görüşmediğini belirtmiş ve teklif alması durumunda görevi kabul edeceğinin sinyallerini vermişti. Ataman ile birlikte Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca’nın da, Avrupa Basketbol Şampiyonası için teknik heyetin içinde olması bekleniyor.


Federasyonun bir diğer alternatifi Bogdan Tanjeviç. Geçen yaz Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde geçici olarak görev yapan Karadağlı çalıştırıcı, önceki gün Akdeniz Oyunları Milli Takımı’nın başına getirilmişti.


Messina ve Ataman ile anlaşılmaması durumunda Tanjeviç’in Haziran ayındaki Akdeniz Oyunları sonrasında A Milli Takım ile görevine devam etmesi bekleniyor.



Milli Takım'ın Başına Kim Geçecek?
antrenör, haber, milli, milli takım, portföy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder