2 Mayıs 2013 Perşembe

Borç Kavgası: 1 Ölü 8 Yaralı borç, borç kavgası! 1 ölü, kartal, kavgası, ölü

Borç Kavgası: 1 Ölü 8 YaralıBorç Kavgası: 1 Ölü 8 Yaralı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Kartal’da 2 ayrı barın çalışanı kavga etti. Bıçakların çekildiği kavga sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı.


Olay, Kartal Yunus Mahallesi Sanayi Caddesi Ekonomi Sokak üzerinde bulunan Havana Restaurant&Bar önünde 20.00 sıralarında meydana geldi. Kavga iddiaya göre şöyle gelişti: Havana Restaurant”ta çalışan Yavuz Bilmez, Topselvi’de bulunan Güzeller Müzikhol’de çalışan bir komiden 300 Lira alacağını istedi. Ancak parasını alamayınca arkadaşını dövdü.


Darp edilen komi olayı arkadaşlarına ve ağabeylerine verdi. Toplanan grup, Havana Restaurant’ın bulunduğu adrese giderek, komiyi darp eden garson ile tartışmaya başladı. 2 grup arasında ki tartışma büyüyerek kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Bıçak ve sopalarla iki grup birbirilerine girdi.


Kavgada, 28 yaşındaki Selçuk Küçük, Sedat Mengücek, Mücahit Balıklaya, Mehmet Çakmaz, Okan Mengücek, Yavuz Bilmez, Cüneyt Ulbay, Mesut Güzel ve Murat Güzel çeşitli yerlerinden yaralandı. Ambulanslarla yaralılar, çevredeki hastanelere götürüldü. Yavuz Selim Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alının Selçuk Küçük doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Koşuyolu Kalp ve Damar Hastanesi’ne kaldırılan Yavuz Bilmez ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Cüneyt Ulbay’ın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’ne kaldırılan Mesut ve Murat Güzel’in hafif yaralı olduğu belirtildi.


Öte yandan borçlu olan kominin olay sonrası kayıplara karıştığı öğrenildi. olay ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.



Borç Kavgası: 1 Ölü 8 Yaralı
borç, borç kavgası! 1 ölü, kartal, kavgası, ölü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder