30 Nisan 2013 Salı

Üsküdar'da Uyuşturucu Yakalandı haber, istanbul, üsküdar, uyuşturucu

Üsküdar'da Uyuşturucu YakalandıÜsküdar'da Uyuşturucu Yakalandı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Olay, saat 16.30 sularında Yavutürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde yaşandı. Uygulama yapan polis ekibi, 34 FP 6256 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak dur ihtarına uymayan kaçmaya başlayınca kovalaca yaşandı. Bu sırada plakası alınamayan başka bir de takip yapan polis ekiplerinin önünü kesmek isteyince ortalık karıştı. Çok sayıda polis ekibi kaçan zanlıları yakalamak için olay yerine gönderildi. Bir süre devam eden kovalamaca sırasında başka bir otomobile çarpan zanlıların kullandığı aracın lastiği patladı.


Otomobilde bulunan biri kadın 2 kişi kıskıvrak yakalandı. Otomobilde yapılan aramalarda yaklaşık 1 kilo ağırlığında ‘bonzai’ olarak bilinen uyuşturucu madde bulundu. Zanlıların uyuşturucunun bir kısmını da kaçarken yol kenarına attıkları belirlendi. Çevreye saçılan uyuşturcu madde polis ekipleri tarafından süpürgeyle toplanarak poşete kondu.


Kelepçelenen Celal Mahmut K. ve Yağmur A. isimli zanlılar da polis otosuna bindirildi. Zanlılar Çengelköy Polis Merkezi’ne götürüldü Kaza yapan otomobil de çekici vasıtasıyla otoparka kaldırıldı. Olayla inceleme sürüyor. 



Üsküdar'da Uyuşturucu Yakalandı
haber, istanbul, üsküdar, uyuşturucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder