30 Nisan 2013 Salı

''Terörün Bitişinden Mutsuz Olanlar Var'' aircraft, airlines, airways, aviation, haberler

''Terörün Bitişinden Mutsuz Olanlar Var''''Terörün Bitişinden Mutsuz Olanlar Var'' VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Lefkoşa’da temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, KKTC Başbakanı İrsen Küçük ile bir araya geldi. İki ülke arasında imzalanan işbirliği protokollerinin ardından Beşir Atalay, KKTC ile yapılan işbirliği alanında basın mensupları bilgilendirildi.


MHP Genel Yardımcısı Oktay Öztürk’ün akil adamları mayın eşeğine benzetmesinin sorulması üzerine Atalay, Türkiye’nin yetiştirdiği akil insanların bu konulara kafa yorduğunu dile getirdi. Atalay, “Akil insanlar kadrosundaki kişiler başta TOBB Başkanı olmak üzere Türk İş Başkanı gibi bütün büyük sendikalarımızın kuruluşlarımızın başkanlarıdır. Büyük kitleleri temsil ederler. “Doğrusu biz onları bu konularda sivil bir göz, Türkiye’nin önemli sorunlarını paylaşan insanlar olarak görüyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi. Akil insanlar için farklı nitelemelerde bulunanların söylediklerinin kendilerine ait olduğunu ifade eden Atalay, o tür nitelemelere cevap bile vermeyeceklerini kaydetti.


Türk milletinin büyük desteği ile kronikleşen terör sıkıntısının üstesinden geleceklerini dile getiren Atalay, “Türkiye’de şu an terör bitiyor. Birleri terörün bitmesinden çok mutlu değil.” diye konuştu. Beşir Atalay, Türkiye’de terörün bitişinden uluslararası alanda olduğu gibi yurt içinde de mutlu olmayanların olduğunu söyledi. Atalay, şöyle konuştu: “Her statüko kendi nemacılarını da üretir. En kötü statükolardan bile nemalananlar var. Onun için o statükolarının değişmesini istemeyenler olabilir. O kişilerin ne dediğinden ziyade şunu demek istiyorum. Türkiye’nin sorunlarını giderek tek tek çözmesi bunun da Ak Parti hükümeti olarak çözülmesi birilerini rahatsız ediyor olabilir.”



''Terörün Bitişinden Mutsuz Olanlar Var''
aircraft, airlines, airways, aviation, haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder