30 Nisan 2013 Salı

Akil İnsanlar Yozgat’ta Şehit Ailesini Ziyaret Etti ailesini, akil, insanlar, şehit, ziyaret

Akil İnsanlar Yozgat’ta Şehit Ailesini Ziyaret EttiAkil İnsanlar Yozgat’ta Şehit Ailesini Ziyaret Etti VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Yozgat Galata Çamlık Otelde düzenlenen toplantının ardından heyet başkanı Ahmet Taşgetiren, Celalettin Can, Erol Göka, Cemal Uşak, Beril Dedeoğlu ve Hilal Kaplan şehidin kayınpederi Mehmet Talas ile görüştü. Beril Dedeoğlu ve Hilal Kaplan ise şehidin eşi ve yakınlarıyla görüştü. Heyet Başkanı Ahmet Taşgetiren, şehit İsmail Sakın’ın iki ay önce doğan oğlu ve ismi yine İsmail olan bebeği kucağına alarak sevdi. Ziyaret sırasında Taşgetiren ve Uşak, Kur’an-ı Kerim okudu.


Taşgetiren, yaptığı açıklamada her gittikleri şehirde bir şehit ailesini ziyaret ettiklerini belirterek, “Taziye için ziyaret ediyoruz. Allah razı olsun kabul buyuruyorlar. Yani onların duygularını aslında yeniden yeniden tazelemek gibi bir niyetimiz yok ama biz geldiğimiz her şehirde en azından bir şehit ailemizi ziyaret edelim. Babalarla annelerle duyguları paylaşalım onların duygularını alalım istedik. Allah razı olsun kabul buyurdular çok teşekkür ediyoruz.” dedi.



Akil İnsanlar Yozgat’ta Şehit Ailesini Ziyaret Etti
ailesini, akil, insanlar, şehit, ziyaret

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder