29 Nisan 2013 Pazartesi

Gaziantep'te 5 Bin Kişiyle Kan Bağışı Rekoru gaziantep, gaziantepte, gaziantep`te 5 bin kişiyle kan bağışı rekoru gaziantep`te, gaziantep`te 5 bin kişiyle kan bağışı rekorugaziantep`te, kan

Gaziantep'te 5 Bin Kişiyle Kan Bağışı RekoruGaziantep'te 5 Bin Kişiyle Kan Bağışı Rekoru VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Valiliği ve Kızılay işbirliği ile geçen yıl düzenlediği rekor girişiminde bir günde 2 bin 12 ünite kan topladı. Şahinbey Belediyesi, bu yıl aynı rekoru 5 bine yükseltmek için kampanya başlattı. 5 bin ünite kan bağışının hedeflendiği ve Karataş Mahallesi’nde bulunan Şahinbey Parkı’nda düzenlenen kampanyanın açılış törenine Gaziantep Valisi Erdal Ata, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, AK Partili Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.


‘CAN KURTARMAK BÜYÜK SEVAP’


Törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, insan canı kurtarmanın büyük sevap olduğunu belirterek, “Geçen yıl düzenlediğimiz kampanyada 2 bin 12 ünite kan toplayarak da rekorunu kırmıştık. Bu yıl da rekoru kırmak istiyoruz. 5 bin ünite kan toplayarak hem rekor kırmak, hem de kan bağışının önemini anlatmayı hedefliyoruz” dedi.


konuşmaların ardından Vali Erdal Ata, Tuğgeneral Kahraman Güneş ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu parkta kurulan çadırda kan bağışı yaptı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasının saat 21.00′e kadar süreceği ve bağış yapanların parkta bulunan teleferik ve dağ kızağından ücretsiz olarak yararlanabilecekleri bildirildi.



Gaziantep'te 5 Bin Kişiyle Kan Bağışı Rekoru
gaziantep, gaziantepte, gaziantep`te 5 bin kişiyle kan bağışı rekoru gaziantep`te, gaziantep`te 5 bin kişiyle kan bağışı rekorugaziantep`te, kan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder