29 Nisan 2013 Pazartesi

27 Çocuk Korucu Aileye Verildi ailelere, barınan, çocuğun, verildiğini, yurtta

27 Çocuk Korucu Aileye Verildi27 Çocuk Korucu Aileye Verildi VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Kırıkkale’de yapılan çalışmaların önemli olduğunu kaydeden Bozdemir, 2009 yılından bu yana 27 çocuğun sıcak aile ortamına kavuştuğunu ifade etti. Gönüllülük esası adı altında yapılan projelerin olumlu sonuç verdiğini belirten Bozdemir, 2013 yılında projelerin devam edeceğini bildirdi. Çocukların yeni bir hayata katılmaları için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını belirten Bozdemir, bu sene önemli çalışmalar yapacaklarını kaydetti.


100 kişi kapasiteli huzur evi çalışmalarının son aşamaya geldiğini açıklayan Bozdemir, “Bu anlamda bizde de bu eksiklik telafi edilecektir. Bunun yanı sıra yaşlılarımıza, çeşitli sosyal etkinlik ve imkânlar sunmak amacıyla her türlü desteği sağlıyoruz. Yaşlılarımızın yanındayız ve daha fazla gereken desteği vermeye hazırız. Evde bakım hizmetleri olsun, hakikaten yaşlılarımızı bizzat ayağına giderek hizmeti sunmaktayız. 630 civarında yaşlımızın bizzat evine giderek sağlık hizmeti veriliyor.” dedi.


Bozdemir, “Yaşlılarımıza, toplumdan kovulan ve hor gözle bakılan gençlerimizi hayata tutundurmak için gayret gösteriyoruz. Bu konuda yaptığımız çalışmaları bizzat takip ederek, neleri başardığımızı görüyoruz. Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir bu aynı zamanda bir minnet borcudur.” diye konuştu. 



27 Çocuk Korucu Aileye Verildi
ailelere, barınan, çocuğun, verildiğini, yurtta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder