30 Nisan 2013 Salı

Kepez’de Voleybol Turnuvası haber, haberler, kepez, turnuvası, voleybol

Kepez’de Voleybol TurnuvasıKepez’de Voleybol Turnuvası VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Antalya merkez ilçelerdeki liseler ve Kepez’deki ortaokullar arasında organize edilen turnuvanın ilk günü tamamlandı. Aynı anda 3 maçın oynandığı Kepez Arena’nın küçük salonunda, onlarca sporcu renkli bir görüntü oluşturdu.


Gençlerin, çocukların, özellikle de kız çocuklarının sporla buluşmasına önem veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de turnuvanın açılış maçlarında, geleceğin filenin sultanlarını yalnız bırakmadı.


Öğrencilerle sohbet eden Tütüncü, “Kepez’i, amatör spor, gençlik, eğitim, kültür ve sanat şehri haline getireceğiz, diye bir vizyon ortaya koymuştuk. O vizyonun en güzel yansıması bu sahada görüyoruz. Şölen havasında geçen bu turnuvada kızlarımız hem spor yapıyor, eğleniyor hem de arkadaşlarıyla güzel bir sosyal ortamı paylaşıyor.” açıklamasında bulundu.


Turnuva, Antalya Valiliği, Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İl Milli Eğitim , Kepez İlçe Milli Eğitim ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliği düzenleniyor. Turnuvada, 18 lise, 17 ortaokul olmak üzere 35 takım mücadele ediyor. Liselerden 210, ortaokullardan 204 olmak üzere toplamda 414 sporcunun katıldığı turnuvada, 76 maç oynanacak. İlk Turnuva, 10 Mayıs’taki final maçları ve kupa töreniyle sona erecek.



Kepez’de Voleybol Turnuvası
haber, haberler, kepez, turnuvası, voleybol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder