30 Nisan 2013 Salı

Polis Ve İşçilerin '1 Mayıs' Hazırlığı haber, haberler, mayis, polis, polis ve işçilerin 1 mayıs hazırlığı

Polis Ve İşçilerin '1 Mayıs' HazırlığıPolis Ve İşçilerin '1 Mayıs' Hazırlığı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Bazı işçi sendikaları ile partilerin 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı’nı Taksim Meydanı’nda kutlayacaklarını açıklamasının ardından, İstanbul Valiliği de yenileme çalışmaları nedeniyle 1 Mayıs’ın Taksim’de kutlanmasını yasaklamıştı. Valilik kararı gereğince bugün saat 05.00’dan itibaren metrobüs seferleri, saat 06.00′dan itibaren de İDO’nun Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na yolcu seferleri, Kabataş-Taksim finüküler sistemi, Taksim ile Şişhane, Hacıosman, Levent metro istasyonları arasındaki seferler durduruldu.


POLİS TAKVİYESİ YAPILDI


1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için İstanbul polisine takviye amacıyla çeşitli illerden gönderilen çok sayıda polis, sabah erken saatlerde Atatürk Havalimanı’na indi. Hazırlıklarını havalimanında yapan polisler Gaziantep, Erzurum ve Adana’dan uçaklarla gelen polisler görev yapacağı yerlere götürüldü.


İŞÇİLER TOPLANMAYA BAŞLADI


Taksim Meydanı saat 03.00’da çevresine bariyer döşenerek araç trafiğine kapatıldı. Polisler sabah erken saatlerde görev yerlerinde konuşlanırken, işçiler de DİSK önünde toplanmaya başladı.


POLİS VE İŞÇİLERİN '1 MAYIS' HAZIRLIĞI



Polis Ve İşçilerin '1 Mayıs' Hazırlığı
haber, haberler, mayis, polis, polis ve işçilerin 1 mayıs hazırlığı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder