16 Haziran 2013 Pazar

Kadlec Resmen Fenerbahçe'de Kadlec Resmen Fenerbahçe'de

Kadlec Resmen Fenerbahçe'deKadlec Resmen Fenerbahçe'de VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Fenerbahçe, uzun süredir uğraş verdiği sol bek transferini sonuçlandırdı…


Sarı-lacivertliler, Bundesliga ekiplerinden Bayern Leverkusen’in Çek savunmacısı Michal Kadlec’i kadrosuna kattı. Kadlec, sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini 3 yıllığına Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzaladı.


Fenerbahçe, Kadlec için kulübü Leverkusen’e 4 milyon 500 bin euro bonservis bedeli öderken, 28 yaşındaki oyuncu eski takımında olduğu gibi 24 numaralı formayı giyecek.


Sarı-lacivertli kulün, bu transfer dönemindeki 3. transferini gerçekleştirmiş oldu. Fenerbahçe daha önce Eskişehirspor’dan Alper Potuk ve Zenit’ten Bruno Alves’i transfer etmişti.


“BAŞKA TEKLİFLER DE OLDU”


Türkiye’den başka takımların da kendisiyle ilgilendiğini belirten Çek oyuncu,”Başka teklifler oldu ama benim aklım hep Fenerbahçe’deydi. Fenerbahçe bütün transfer süreci boyunca çok düzgün bir duruş sergiledi” diye konuştu.


Leverkusen’de forma giyen milli futbolcu Ömer Toprak’ın da kendisine Fenerbahçe’ye transfer olması yönünde telkinde bulunduğunu ifade eden Kadlec, geçtiğimiz sezon sarı-lacivertlilerin Viktoria Plzen ve Benfica maçlarını izlediğini söyledi.



Kadlec Resmen Fenerbahçe'de
Kadlec Resmen Fenerbahçe'de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder