31 Mayıs 2013 Cuma

Embriyo seçimi nasıl yapılır çoğul gebelik nasıl önlenebilir? bebek, embriyo, gebelik, kısırlık, tüp bebek

Embriyo seçimi nasıl yapılır çoğul gebelik nasıl önlenebilir?Embriyo seçimi nasıl yapılır çoğul gebelik nasıl önlenebilir? VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Oradaydım Abdüllatif Şener - AKP Nasıl Kuruldu oradaydım, partisi, program, sener

Oradaydım Abdüllatif Şener - AKP Nasıl KurulduOradaydım Abdüllatif Şener - AKP Nasıl Kuruldu VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Film İzlerken Üzerlerine Duvar Çöktü duvar, film, film izlerken üzerlerine duvar çöktü, izlerken, üzerlerine

Film İzlerken Üzerlerine Duvar ÇöktüFilm İzlerken Üzerlerine Duvar Çöktü VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 12:00 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kuru Sebil Sokak üzerinde meydana geldi. Bir binanın temel atma çalışması sırasında bitişikte bulunan apartmanın bodrum katındaki duvar, odasında film izleyen Emir Karakaya ve babası Hüseyin Karakaya üzerine çöktü. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri baba ve oğlunu duvarın altından çıkardı. İlk tedavileri olay yerinde yapılan baba Hüseyin Karakaya ve oğlu Emir Karakaya, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma haşlatırken, zabıta ekipleri inşaatın çalışmasını durdurdu.


“DEPREM OLUYOR SANDIK”


Kazayı hafif sıyırıklarla atlatan 13 yaşındaki Emir Karakaya, “Ben o sırada evdeydim. Babamla birlikte film izliyordum. Birden duvar çöktü, altında kaldık. Sonra bizi çekerek kurtardılar” dedi. Baba Hüseyin Karakaya ise, “Ne olduğunu anlayamadık. Duvar birden çökünce deprem oluyor sandım. Halen şoktayım. Neyse ki oğluma bir şey olmadı” diye konuştu.



Film İzlerken Üzerlerine Duvar Çöktü
duvar, film, film izlerken üzerlerine duvar çöktü, izlerken, üzerlerine

Samimiyet nasıl ölçülür? gazeteler, haber, haberler, samimiyet, samimiyet nasıl ölçülür?

Samimiyet nasıl ölçülür?Samimiyet nasıl ölçülür? VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Mesut Yar’ın sunduğu Burada Laf Çok’a konuk olan Sunucu-Yazar Aret Vartanyan, insan ilişkilerinde samimiyeti ve mutluluğu yakalayabilmek için önem verilmesi …

Ersun Yanal Kimdir? dilmen) fenerbahçe'nin yeni hocası kim olacak, ersun, ersun yanal biyografi, ersun yanal hayatı, yanal

Ersun Yanal Kimdir?Ersun Yanal Kimdir? VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Fenerbahçe’nin listesinde 1 numaralı favorinin ise bu sezon Eskişehirspor’u çalıştıran Ersun Yanal olduğu iddia edildi.


Ersun Yanal Kimdir?


Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunudur. Burada teknik direktörler Mesut Bakkal ve Tevfik Lav ile arkadaşlığı başlamıştır. Futbolculuğunda Aydınsporda da oynamıştır.


Çalıştırdığı takımlardaki hücum futbolu anlayışı ile dikkat çeken Ersun Yanal, 1997-1998 yıllarında Yeni Salihlispor ile Afyonkarahisar Çay belediyesi Kaymakamlık kupasını kazanmıştır. En iyi ortalamasını bu takımda tutturmuştur. Bu takımdaki başarısı ile Denizlispor takımının dikkatini çekmiş ve bu takımla sözleşme imzalamıştır.


Vestel Manisaspor’dan istifa ettikten sonra 2007-2008 sezonunun 10. haftasında Ziya Doğan’ın istifasından sonra Trabzonspor’un başına gelmiştir. Yanal, Vestel Manisaspor’dan önce Mandıraspor, Denizlispor, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Türkiye Millî Futbol Takımı’nı çalıştırdı.


Gençlerbirliği ile UEFA Kupası’nda Blackburn Rovers, Sporting Lizbon ve Parma’yı eledi. 1/8 Final oynamayı başardı ve o sezon kupayı alan Valencia CF takımına elendi. O sene kupayı kaldıran Valencia CF’yı turnuva boyunca yenmeyi başarabilen tek takım Ankara’da 1-0′lık sonuçla Gençlerbirliği oldu. 27 Nisan 2009 tarihinde Trabzonspor kulübünden istifa etmiştir.


Eskişehirspor’da Aralık 2011′de Skibbe’nin istifa etmesi üzerine teknik direktörlük görevine getirilmiştir.Halen bu görevine devam etmektedir.



Ersun Yanal Kimdir?
dilmen) fenerbahçe'nin yeni hocası kim olacak, ersun, ersun yanal biyografi, ersun yanal hayatı, yanal

Ukrayna’yı Türkiye Reklamları Sardı haber, haberi, haberler, haberleri, ukrayna

Ukrayna’yı Türkiye Reklamları SardıUkrayna’yı Türkiye Reklamları Sardı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Türkiye’nin ülke genelinde yürüttüğü tanıtım kampanyaları neticesinde, ilk 4 ayda Ukrayna’dan giden turist sayısının bir önceki seneye nazaran yüzde 25 oranında arttığı bildirildi.


Başkent Kiev’de turuncu devrimin yapıldığı Bağımsızlık Meydanı’nda sendika binası üzerine özel izinle asılan dev Türkiye reklamı göz dolduruyor. Şehirde en yoğun insan trafiğinin yaşandığı meydanda Türkiye’ye tatile gidemeyen Ukraynalıların, Türkiye reklamı ile fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşması ise dikkat çekiyor.


Daha önce Türkiye’ye giden yine yeniden gitmek istediğini söyleyen Ukraynalı Olesya Kravçuk, Cihan Ajansı’na (Cihan) yaptığı açıklamada; “Türkiye’ye daha önce gittim, çok beğendim. Güneş, deniz, tabiat, hizmet. Biz otelde kaldık. Çok iyi ve samimi var. Yakın zamanda Türkiye’ye yeniden gitmeyi ümit ediyorum. Fikrime göre bütün Ukraynalılar; Türkiye’de tatil yapanlar ya da yapmak isteyenler şeklinde ikiye ayrılıyor. Ben tatil için sadece Türkiye’ye gidiyorum ve bu tercihime de devam edeceğim.” dedi.


“TÜRKİYE HAYALİ KURUYORUZ”


Daha önce Türkiye’ye gitmediğini söyleyen Vasiliy ve Valentina Plaşko çiftinin en büyük hayali ise emekliliklerinde bir Türkiye tatili yapabilmek. Cihan’a konuşan Plaşko çifti; “Türkiye ile Ukrayna iki dost ülke. İki ülke arasında birçok sahada işbirliği var. Türkiye özellikle turizm alanında çok gelişmiş bir ülke. Çok sayıda Ukraynalı, Türkiye’den memnun ayrılıyor. Antalya’nın çok güzel bir şehir olduğunu ve hizmet kalitesinin yüksek olduğunu duyduk. Şimdilik sadece Türkiye hayali kuruyoruz. Türk insanının nasıl yaşadığını, geleneksel Türk mutfağını çok merak ediyoruz. Umarım bir gün Türkiye’yi görmek Türk misafirperverliğiyle tanışmak nasip olur. Ukrayna’nın tatil bölgesi Kırım’dan ziyade birçok Ukraynalı daha iyi şartlar olduğu için Türkiye’yi tercih ediyor. Türkiye’de yüksek kaliteli hizmetin düşük fiyat olması cazip bize geliyor.” diye konuştu.


UKRAYNA’DAN GELEN TURİST SAYISI İLK DÖRT AYDA YÜZDE 25 ARTTI


Ukraynalı turistin Türkiye’ye olan ilgisine ilişkin Cihan’a açıklamada bulunan Türkiye’nin Kiev Büyükelçiliği Kültür ve Turizm Müşaviri Berat Yıldız ise şunları söyledi: “Türkiye, Ukraynalı turistlerin çıkış açısından lider ülkedir. Türkiye olarak da biz de bu konumu yürütmek için bir takım tanıtım çalışmaları yapmaktayız. Türkiye’nin güvenilir bir seyahat ülkesi olması, Türkiye’ye giden Ukraynalı turistlerin istediğini alabilmesi için yapılan çalışmalarımızı Türkiye’nin genel bölgedeki güçlü imajı ile de birleştirdik. Bu yönde Ukrayna’nın büyük kentlerinin ana meydanlarında büyük ebatlı Türkiye görselleri yaptık. Bu şu demektir; sadece gelin Türkiye görün değil, ülkemizin imajının da Ukrayna’da en iyi yerde olduğunun bir kere daha tescili manasına geliyor.”


Yapılan reklam çalışmalarının meyvelerini aldıklarını ifade eden Berat Yıldız, 2013 yılının ilk dört ayında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınladığı resmi istatistik verilerine göre bir önceki seneye oranla yüzde 25 civarında bir artış kaydedildiğini bildirdi.


Ukrayna’dan Türkiye’ye giden turist sayısının artmasının önemine dikkat çeken Yıldız; “Türkiye, Ukraynalı turist açısından rekorunu 2008 yılında 730 bin turist olarak aldı. Bundan sonraki süreçte ekonomik kriz dolayısıyla yüzde 25 oranında bir düşüş olmuştu ama o günden bugüne az artışlarla gelindi. 2012 senesinde 640 bin rakamına ulaştık. Tahminlerime göre bu sene sonunda Türkiye, Ukrayna’dan gördüğü en yüksek turist sayısına ulaşacağı hatta 730 bin rakamını da geçeceği yönünde.” şeklinde konuştu.



Ukrayna’yı Türkiye Reklamları Sardı
haber, haberi, haberler, haberleri, ukrayna

''Yeni Teşvik Paketi Haziranda Çıkacak'' ekonomi, haberi, haziranda, paketi, teşvik

''Yeni Teşvik Paketi Haziranda Çıkacak''''Yeni Teşvik Paketi Haziranda Çıkacak'' VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

AKPli Altunbaş, geçtiğimiz haftalarda yapılan seçimlerde yeniden göreve gelen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti. Altunbaş, “Allah sizleri utandırmasın. İnşallah çok güzel çalışmalara birlikte imza atarız. Biz de elimizden ne geliyorsa, bize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bu manada size başarılar diliyoruz.” dedi.


TTSO Başkanı Hacısalihoğlu da görüşmede gündeme gelen teşvik konusunda değerlendirmelerde bulundu. Teşvik uygulanan 49 ilde vergilerde yüzde 62, ihracatta yüzde 61 oranında artış olduğuna değinen Hacısalihoğlu, bunun istihdam teşvikin uzatılması için önemli bir veri olduğunu savundu.


Teşvik desteklerinin bir katalizör görevi yaptığını dile getiren Hacısalihoğlu, “Yani küçük bir miktar destekle büyük istihdamlar oluşturuluyor. Örneğin tek başına bir bidon benzin bir işe yaramaz. Ama küçük bir kibrit kıvılcımı ile büyük bir enerji açığa çıkar. Teşviklerde verilen desteklerde aslında bu görevi yapıyor.“ şeklinde konuştu. Teşvikin bitmesiyle bölgedeki istihdamda bir gerileme olduğunu anlatan Hacısalihoğlu, “Sadece gider olarak bakmak doğru değil. Yüzde 50’sini devletten yüzde 50’si işverenden oluyordu. Ama bir işçi işten çıktığı takdirde tamamen kayıp oluyor. Bir kişinin istihdam maliyetlerinin gerçek rakamları ortada. Bunları hesaba kattığınız zaman zaten işveren bu yükü devletin üzerinden alıyor. Teşvike yaklaşırken gerçekçi yaklaşmak lazımdır. Yani şuradan, buradan tasarruf yapılabilir. Ama burası tasarruf yeri değildir. Yani istihdamı destek konusunda yapılan tasarruf, tasarruf değildir. Aksine işletmenin, ekonominin harekete geçmesinde önemlidir. Umuyoruz ki bu destek en kısa sürede devreye geçirilir. Daha fazla sıkıntı yaşamayız.” ifadelerini kullandı.


“TEŞVİK HAZİRANDA, UYGULAMA TEMMUZDA”


AKP Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş da iş dünyasının tüm bu endişelerinin Bakanlar Kurulu’nda konuşulduğunu söyledi. Üzerinde çalışılan teşvik paketinde Trabzon’un dışarıda kalacağı şeklinde bir algı oluğunu, ancak bunun giderildiğini ifade eden Altuntaş, “O hassasiyetler Başbakanımıza kadar iletildi. En son 2 hafta önce sayın bakımımızla görüştüğümde, haziran ayı içerisinde bunun yetiştirilmiş olacağını, Trabzon’un da bu kapsamın içerisine alındığı bilgisini edindim. Bir aksilik olmaz ise inşallah bu teşvik haziran ayı içerisinde çıkarak, temmuz ayında da uygulama başlayacak. En son benim aldığım bilgi bu.” şeklinde konuştu. 



''Yeni Teşvik Paketi Haziranda Çıkacak''
ekonomi, haberi, haziranda, paketi, teşvik

Gülşen - Bu Nasıl Aşk bu nasıl aşk allahım öleceğim derdimden, bu nasıl aşk böyle, gülşen, gülşen 2013, gülşen şarkı sözleri

Gülşen - Bu Nasıl AşkGülşen - Bu Nasıl Aşk VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Yardım et, ben hala aşığım geçmiyor Çok kısa sürdü çok az geldi yetmiyor Sen nasıl tok kaldın ben açken o kadar Bu nasıl aşk Allah’ım acısı bile bal Neyleyim…

Konferansta ''Kürdistan'' Damgası haber, haberler, konferansa, konferansina, kurdistan

Konferansta ''Kürdistan'' DamgasıKonferansta ''Kürdistan'' Damgası VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Diyarbakır’da yarın başlayacak olan ve hem Türkiye, hem Ortadoğu için bir ilk olma özelliğini taşıyan ’1′inci Ortadoğu Kadın Konferansı’na, 20 ülkeden 200′ün üzerinde kadın delegenin katılması bekleniyor. Hazırlanan davetli listesinde katılımcıların isimlerinin önüne temsil ettikleri ülke isimlerinin de yazıldığı görüldü. BDP’nin kadın milletvekillerinin de katılacağı konferansın delege listesinde Türkiye’den Türk kökenli katılımcıların isimlerinin yanına sadece ‘Türkiye’, Kürt köjkenlilerin adlarının önüne ise ‘Kürdistan / Türkiye’ yazıldığı görüldü. Irak ve Suriye’nin Kürt bölgelerinden gelen delegelerin isimlerinin yanına ise, ‘Kürdistan/Suriye’, ‘Kürdistan/Irak’ yazılırken, yurt dışından gelen bazı kadın aktivistlerin isimlerinin önüne ise, ‘Kürdistan/ Diyaspora yazılması dikkat çekti.


Diyarbakır’da yarın başlayacak olan ve 3 gün sürecek olan Ortadoğu Kadın Konferansına,Türkiye, İran, Irak, Suriye, Lübnan, Pakistan, Mısır, Tunus, Kıbrıs, Hindistan, Libya, Filistin gibi yaklaşık 20 ülkeden 200′ün üzerinde kadın delege katılacak.



Konferansta ''Kürdistan'' Damgası
haber, haberler, konferansa, konferansina, kurdistan

Hacamat Nasıl Yapılır hacamat nasıl yapılır faydaları, hacamat nasıl yapılır videosu, hacamat nedir nasıl yapılır, hacamat nerede yapılır, hacamat video

Hacamat Nasıl YapılırHacamat Nasıl Yapılır VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

nasıl yapılıyor.

Doğulu Beren'e Köşk Aldı beren, doğulu beren`e köşk aldı magazin dünyasına damga vuran kenan doğulu-beren saat aşkı, haber, haberler, köşk

Doğulu Beren'e Köşk AldıDoğulu Beren'e Köşk Aldı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Aşk sarhoşu Doğulu, sevgilisi Beren Saat uğruna hiçbir masraftan kaçınmıyor. Uzun süredir birlikte olan çift evlilik hazırlıkları yaparken, ünlü popçu sevgilisine düğün hediyesi olarak İstanbul Çengelköy’de, Boğaz manzaralı, bahçeli ve havuzlu bir köşk aldı. Çengelköy sırtlarındaki Sultan Makamı Konakları adlı projedeki köşkün satışı şimdilik gizli tutuluyor.


KENAN’A 3 MİLYONLUK İNDİRİM


67 bin metrekare alan üzerine kurulu 9 ayrı köşkten birini aldığı belirtilen Doğulu’nun alım-satımı kimsenin duymasını istemediği söyleniyor. Satışı gerçekleştiren emlakçı, köşkleri yapan müteahhit firma ve Kenan Doğulu arasında ‘kimseye açıklanmamak şartı’ ile anlaşma imzalandığı da iddia ediliyor. Kenan Doğulu’nun Beren Saat için aldığı bu köşkün fiyatı tam 10 milyon dolar. Ancak Kenan Doğulu’nun ödemeyi peşin yapacağını söylemesi üzerine fiyat, 7 milyon dolara düşürüldü.


Ünlü popçu Doğulu’nun sevgilisine aldığı beyaz köşk için yakınlarına, “Bu köşk Beren’e evlilik hediyem olacak. Tapusunu da üzerine yapacağım. Çünkü Beren bana olan sevgisi ile bunu çoktan ve fazlası ile hak etti.” dediği ifade ediliyor. Doğulu’nun birkaç gün içinde tapusunu alacağı köşkü sevgilisine anlamlı bir gecede hediye edeceği, içinin döşenmesini de Beren Saat’e bırakacağı konuşuluyor.


Takvim



Doğulu Beren'e Köşk Aldı
beren, doğulu beren`e köşk aldı magazin dünyasına damga vuran kenan doğulu-beren saat aşkı, haber, haberler, köşk

Oyuncular Acıklı Sahneleri Nasıl Çekiyormuş İzleyin Görün ci..., comedy, comedy-drama (tv genre), drama, film (musical group)

Oyuncular Acıklı Sahneleri Nasıl Çekiyormuş İzleyin GörünOyuncular Acıklı Sahneleri Nasıl Çekiyormuş İzleyin Görün VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Komik pis geğirme kola içen adam amatör, eğlence, insanlar, komik, video

Komik pis geğirme kola içen adamKomik pis geğirme kola içen adam VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

İran'a Şeriat Nasıl Geldi iran, irana şeriat nasıl geldi 2010, iranda şeriat videoları, okunmalı, şeriat

İran'a Şeriat Nasıl Geldiİran'a Şeriat Nasıl Geldi VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
GÜNDEM SOSYAL HAYAT EĞLENCE TEKNOLOJİ SİYASET SPOR HEPSİ BU KANALDA !!

KOMIK VIDEO komik fıkralar, komik video facebook paylaş, komik video hazırlama, komik video indir, komik video yapma

KOMIK VIDEOKOMIK VIDEO VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
COK COK .

COCUKLARIN KOMIK HALLERI çocuklar için komik videolar, en komik videolar, komik bebek videoları izle, komik çocuk videoları izle, komik oyunlar

COCUKLARIN KOMIK HALLERICOCUKLARIN KOMIK HALLERI VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
COK COK .

Hacamat Nedir Nasıl Yapılır ve Faydaları hacamat, hacamat nedir, hacamat??n faydalar??, hacamatla, hacamattır

Hacamat Nedir Nasıl Yapılır ve FaydalarıHacamat Nedir Nasıl Yapılır ve Faydaları VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Dr.Mehmet Kocabaş (Uzman Haccam)

Komik Videolar - Sevgilisine kızan kedi ( türkçe alt yazılı ) komik, komik dünya, komik kazalar, komik liseli, komik videolar

Komik Videolar - Sevgilisine kızan kedi ( türkçe alt yazılı )Komik Videolar - Sevgilisine kızan kedi ( türkçe alt yazılı ) VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

ve daha fazlası için Sayfamızı takip ediniz..

Su Arıtma Sistemi Nasıl Çalışır? VIP SU ARITMA su arıtma, su aritma cihazi, su arıtma cihazı fiyatları, su arıtma cihazları, su arıtma filtresi

Su Arıtma Sistemi Nasıl Çalışır? VIP SU ARITMASu Arıtma Sistemi Nasıl Çalışır? VIP SU ARITMA VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
waterbox arıtma su arıtma suarıtma arıtma cihazı arıtma cihazları ar http://www.vipsuaritma.com.

En çok izlenen Komik videolar en çok dinlenen şarkılar, en çok izlenen komik filmler, en çok izlenen komik videolar 2012, en çok tıklananlar, facebook en çok izlenen videolar

En çok izlenen Komik videolarEn çok izlenen Komik videolar VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
En çok izlenen videolar.

komik video uçakta kaza, komik, uçak, uçakta, video

komik video uçaktakomik video uçakta VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
uçakta kadınla resmini çekmeye çalışan adam…

İran'a Şeriat Nasıl Geldi? ilan, iran, okunmalı, şeriat, türkiye

İran'a Şeriat Nasıl Geldi?İran'a Şeriat Nasıl Geldi? VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

’yle de ilgili akılda birçok soru işareti bulunmakta. Bu videoda şeriatın nasıl geldiğiniz izileyebilirsiniz.

Komik videolar programi kopucaksiniz !!!!!! komik, komik video, komik videolar, komik videolar programi, komik videolar programi kopucaksiniz free download mp3

Komik videolar programi kopucaksiniz !!!!!!Komik videolar programi kopucaksiniz !!!!!! VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Her komik yu koydular.

Tv de Unutulmaz Anlar Komik tv de unutulaz anlar, tv de unutulmayan anlar, tv de unutulmaz anlar, tv de unutulmaz anlar video, tv den unutulmaz anlar

Tv de Unutulmaz Anlar KomikTv de Unutulmaz Anlar Komik VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Televizyon da unutulmayan komik olaylar…Tüm yerli yabancı filmler forumlar eğlence ve paylaşımda son nokta.

Selena Gomez Ve Justin Bieber Ayrılığı Sizi Nasıl Etkiledi? beyaz show, justin bieber, selena, selena gomez, selena gomez (actor)

Selena Gomez Ve Justin Bieber Ayrılığı Sizi Nasıl Etkiledi?Selena Gomez Ve Justin Bieber Ayrılığı Sizi Nasıl Etkiledi? VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Muhteşem videolar ile eğlenmek, öğrenmek ve keyif dolu zamanlar geçirmek için abone olmanız yeterli :)

Komik Hatalar Toplaması cute, değer, design, expression, hatası!!!

Komik Hatalar ToplamasıKomik Hatalar Toplaması VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
The best fail and funny clips from this week 06.02.2012.

Türk Yıldızları Turkish Stars hava, türk, türk yıldızları, turkish, türkiye

Türk Yıldızları Turkish StarsTürk Yıldızları Turkish Stars VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
www..com/turkisharmyy.

Foosball 2012 Multiplayer HD - O top nasıl gol oldu lan? ( Langırt ) facebook, foosball, izle, paylaş, video

Foosball 2012 Multiplayer HD - O top nasıl gol oldu lan? ( Langırt )Foosball 2012 Multiplayer HD - O top nasıl gol oldu lan? ( Langırt ) VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Foosball 2012 Multiplayer HD – O top nasıl gol oldu lan? ( Langırt ) http://www.bagimsizoyuncu.com/

Haber CNN TÜRK Video cnn türk canlı yayın akışı, cnn türk haber canlı, kanal d haber, trt haber, yüksekova haber

Haber CNN TÜRK VideoHaber CNN TÜRK Video VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
GÜNDEM SOSYAL HAYAT EĞLENCE TEKNOLOJİ SİYASET SPOR HEPSİ BU KANALDA !!

2012 En Komik Videoları komik filmler, komik şakalar, komik sözler, komik videolar 2012 izle, komik videolar youtube

2012 En Komik Videoları2012 En Komik Videoları VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
2012 En Komik Videoları.

Ş.A.K.L komik öğrenciler... bakanlığı, blog, candenizim, müşaviri., sağlık

Ş.A.K.L komik öğrenciler...Ş.A.K.L komik öğrenciler... VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

TÜRK YILDIZLARI 2 TURKİSH STARS) stars, türk, türk yıldızları, turkish, turkish stars

TÜRK YILDIZLARI 2 TURKİSH STARS)TÜRK YILDIZLARI 2 TURKİSH STARS) VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
www.facebook.com/turkisharmyy.

Doğru makyaj nasıl yapılır? doğru makyaj nasıl yapılır uzman tv, doğru makyaj teknikleri, göz makyajı nasıl yapılır, güzel doğru makyaj nasıl yapılır, makyaj nasıl yapılır

Doğru makyaj nasıl yapılır?Doğru makyaj nasıl yapılır? VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Türk Film Yıldızı 95 haber, türk, türkçe, türkçe altyazı, türkweb

Türk Film Yıldızı 95Türk Film Yıldızı 95 VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Program Rehberleri # Skype Nedir Nasıl Kullanılır # T-C bs player indir, fiber internet, omegle, programı, windows live messenger indir

Program Rehberleri # Skype Nedir Nasıl Kullanılır # T-CProgram Rehberleri # Skype Nedir Nasıl Kullanılır # T-C VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Umarım işinize yarar. Skype indirmek için : http://www.skype.com/tr/download-skype/skype-for-computer/ Skype Adım : Problemboyy1 Sorusu olan sorabilir.. Eklesin.

Marketçinin Evi ve Otomobilini Yaktılar haber, haberler, marketçinin, marketçinin evi ve otomobilini yaktılar izmir`in kahramanlar semtinde, otomobilini

Marketçinin Evi ve Otomobilini YaktılarMarketçinin Evi ve Otomobilini Yaktılar VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Olay, dün (Çarşamba) saat 23.30 sıralarında Ege Mahallesi 1517 Sokak 15 numaradaki binada meydana geldi. Romanların yoğun olarak yaşadığı mahallede market işleten emekli öğretmen 63 yaşındaki M.G., iddiaya göre dükkanına çağırdığı 8 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulundu. Eve giderek dudaklarını sabunla yıkayan kız çocuğu, ne olduğunu soran annesine yaşadıklarını anlattı. Haberin kısa sürede mahallede yayılması üzerine, çoğunluğu Roman olan vatandaşlar M.G.’nin marketine giderek tepki gösterdi.


EVİNİ ATEŞE VERDİLER


Linç edilmek istenen M.G., marketin hemen yanındaki evine sığınarak polisten yardım istedi. Evden polis tarafından çıkartılan M.G., gözaltına alındı. Ailesi de başka bir yere götürüldü. Olaya tepkileri dinmeyen vatandaşlar, gece yarısı tekrar toplanarak bu kez M.G.’nin park halindeki otomobili ile evini ateşe verdi. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Polisin evin yanındaki önlemleri devam ederken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



Marketçinin Evi ve Otomobilini Yaktılar
haber, haberler, marketçinin, marketçinin evi ve otomobilini yaktılar izmir`in kahramanlar semtinde, otomobilini

Türk Yıldızları 9 Eylül için uçtu türk, türk yıldızları 9 eylül için uçtu, türk yıldızları 9 eylül için uçtu izle, türk yıldızları 9 eylül için uçtu seyret, video

Türk Yıldızları 9 Eylül için uçtuTürk Yıldızları 9 Eylül için uçtu VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
www..com/turkisharmyy.

Yalova’da Trialton Heyecanı haber, yalova, yalova haberleri, yalova'da, yalova´da trialton heyecanı bu yıl dördüncüsü yapılacak olan ulusal yalova triatlonu

Yalova’da Trialton HeyecanıYalova’da Trialton Heyecanı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Triatlon Federasyonu’nun yarış takviminde bulunan Yalova Triatlonu için geri sayım başladı. ’nin en iyi sporcularının mücadele edeceği Yalova Triatlonu’nda bu yıl ki yarışlar da bir de sürpriz var. Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Yonca Tokbaş da bayanlar kategorisinde ferdi olarak madalya kovalayacak. Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş ve yönetim kurulu üyelerinin de izleyeceği 4′üncü Ulusal Yalova Triatlonu’nda geçtiğimiz yıllara göre bisiklet ve koşu parkurunda bazı değişiklikler yapıldı. Bisiklet parkuru Fatih Caddesi ve Fatih Caddesi’ni kapsayacak şekilde 8 tur ve 20 kilometre üzerinden geçilecek.


Yüzme parkurunda ise geçen yıllarda olduğu gibi sporcular, Gazipaşa Caddesi Akasya Plajı’nda 750 metre yüzecek. Koşu parkurunda da sporcular, Gazipaşa Caddesi’nden başlayarak Deprem Anıtı’nı da kapsayacak şekilde sahil bandından 5 kilometre koşacak.


Yarışmalar, yıldız erkekler, yıldız bayanlar, genç erkekler, genç bayanlar, elit erkekler, elit bayanlar, 20+ erkekler, 20+ bayanlar, 30+ erkekler, 30+ bayanlar, 40+ erkekler, 40+ bayanlar, 50+ erkekler, 50+ bayanlar ile 60+ erkekler kategorilerinde 262 sporcunun madalya mücadelesi verecek.



Yalova’da Trialton Heyecanı
haber, yalova, yalova haberleri, yalova'da, yalova´da trialton heyecanı bu yıl dördüncüsü yapılacak olan ulusal yalova triatlonu

Haxball Roket Şut Nasıl Atılır haxball, haxball makro nasıl yapılır, haxball rocket shoot, haxball roket şut nasıl atılır, haxball'de makro

Haxball Roket Şut Nasıl AtılırHaxball Roket Şut Nasıl Atılır VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Haxball’da bir vazgeçilmez olan Roket Şut nasıl atılır?Biliyorum ama beceremiyorum diyenler izledikten sonra birazda antrenmanla benden çok daha iyi olabilec…

Türk Yıldızları 30 Ağustos 2011 ağustos, gösterisi, türk, türkiye, uçak

Türk Yıldızları 30 Ağustos 2011Türk Yıldızları 30 Ağustos 2011 VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
www..com/turkisharmyy.

Türk Yıldızları 31 Ağustos 2012 HHO Mezuniyet Töreni Gösterisi internet videos, istanbul, sanal havacılık, türk, türk savaş jeti

Türk Yıldızları 31 Ağustos 2012 HHO Mezuniyet Töreni GösterisiTürk Yıldızları 31 Ağustos 2012 HHO Mezuniyet Töreni Gösterisi VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
www..com/turkisharmyy.

Orhan Ölmez ve Çiğdem Batur aşkı nasıl başladı? büyük, çiğdem batur, leyla'ya, orhan ölmez, orhan ölmez çiğdem batur aşkı

Orhan Ölmez ve Çiğdem Batur aşkı nasıl başladı?Orhan Ölmez ve Çiğdem Batur aşkı nasıl başladı? VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Kenan Erçetingöz’le Yüz Yüze’nin bu akşamki konukları Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin güzel savcısı Çiğdem Batur ve başarılı şarkıcı Baha oldu. Canlı yayınlan …

Türk Yıldızları Alçak Geçiş alçak, facebook, geçiş, ilkay engin, türk

Türk Yıldızları Alçak GeçişTürk Yıldızları Alçak Geçiş VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
www.facebook.com/turkisharmyy.

Adana'da PTT Şubesi Soyuldu adana, adana’da, ptt, soyuldu!, şubesi

Adana'da PTT Şubesi SoyulduAdana'da PTT Şubesi Soyuldu VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Eminağa Caddesi üzerindeki Yenibey PTT Şubesi’nde yaşandı. Motosikletle gelen biri kasklı diğeri kar maskeli iki kişi, şubeye girip tabancayı çekti. Veznedardan paraları isteyen saldırganlar 3 bin lirayı aldıktan sonra kaçtı. Veznedarın arkalarından gelmesini fark eden soyguncular, çevredeki esnafların şaşkın bakışları arasında motosiklete binmek istedi, ancak motosiklet çalışmadı. Bunun üzerine soyguncular ara sokaklara sürükleyip çalıştırdıkları motosikletle kaçmayı başardı. Polis, olayın ardından iki soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.



Adana'da PTT Şubesi Soyuldu
adana, adana’da, ptt, soyuldu!, şubesi

Ahmet MURATLI,Cengiz ÇANDAR,CNN Türk Editör Programında,13.02.2008 din, joomla, notwehr, öcalan, pandora

Ahmet MURATLI,Cengiz ÇANDAR,CNN Türk Editör Programında,13.02.2008Ahmet MURATLI,Cengiz ÇANDAR,CNN Türk Editör Programında,13.02.2008 VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Ahmet MURATLI,Cengiz ÇANDAR, CNN TürkGürkan ZENGİN’in sunduğu, Editör Programında,13.02.2008.

Denizli’nin Vergi Rekortmenleri Açıklandı denizli, denizli´nin vergi rekortmenleri açıklandı denizli´de, denizli’nin, haber, haberler

Denizli’nin Vergi Rekortmenleri AçıklandıDenizli’nin Vergi Rekortmenleri Açıklandı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş, düzenlediği basın toplantısında 2012 yılının kurumlar vergisi rekortmenlerini açıkladı. Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. geçen yıl olduğu gibi 29 milyon 366 bin 141 lira vergiyle ilk sıradaki yerini korudu. Abalıoğlu Yem Soya ve Tekstil A.Ş. 21 milyon 89 bin 829 lirayla ikinci, Bereket Enerji Üretim A.Ş. 11 milyon 892 bin lirayla üçüncü, Denizli Çimento 8 milyon 74 bin 657 lirayla dördüncü, Dentaş Ambalaj ve Kağıt Sanayi A.Ş. 7 milyon 493 bin 782 lirayla beşinci sırada yer aldı.


Aruntaş, kurumlar vergisi beyanname sayısının geçen yıla göre yüzde 1.5 azaldığını, fakat vergi matrahının yüzde 32, tahakkukunun yüzde 31 arttığını söyledi. Aruntaş, “6 bin 284 kurumlar vergisi mükellefi 1 milyar 105 milyon 295 bin lira gelir beyan etti, 216 milyon 527 bin lira vergi tahakkuk ettirildi” dedi.



Denizli’nin Vergi Rekortmenleri Açıklandı
denizli, denizli´nin vergi rekortmenleri açıklandı denizli´de, denizli’nin, haber, haberler

Cennet Böyle Karardı boyle, cennet, cennet böyle karardi, haber, karardi

Cennet Böyle KarardıCennet Böyle Karardı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Dün öğle den sonra şiddetli lodosla birlikte Sabuncubeli’nde başlayan yangın nemin de düşük olması nedeniyle bir anda yayıldı. Şiddetli rüzgarda ilk saatlerde hava araçları da müdahale edemeyince yangın kontrolden çıktı. Akşam saatlerinde rüzgarın hızını kaybetmesi ile helikopter ve uçaklar müdahale etti ve yangın kontrol altına alındı. Ormancılar sabaha kadar bölgede soğutma çalışmalarını davam etti. İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın da bir helikopterle havadan inceleme yaptı. Aydın, yangında bir felaketten dönüldüğünü belirtirken, meteorolojinin kendilerini bir gün önce olumsuz hava koşulları nedeniyle uyardığını söyledi. Aydın, şöyle dedi:


“Rüzgar, saatte 85 kilometre hızla esiyordu. Sıcaklık 35 derece, nem ise tehlike sınırının çok daha altında yüzde 12’ye düştü. Hemen ekipleri tehlikeli bölgelerde konuşlandırdık. Yangın sırasında rüzgar bir hortum gibiydi. Manisa bölgesinde geçen yıl en son yangın 29 Ekim’de yaşamıştık. Yine 29 Mayıs’ta başladı. 29 tarihi Manisa’ya uğurlu gelmiyor. Saat 13.55’de Alo 177 hattına ihbar geldi. Zaten bekliyorduk. Çeşme’den Selçuk’a kadar 10’a yakın yangın çıktı. Bunlara müdahale edip söndürdük. Ardından Manisa yangını başladı. Şiddetli rüzgar nedeniyle uçak ve helikopterlere su atamadı. Aydın Denizli, Uşak’tan arazözler yardıma geldi. Daha sonra 4 helikopter 1 uçak 1 keşif uçağıyla müdahale ettik. Yıllaca Silahlı Kuvvetleri’nde görev yapmış tecrübeli pilotlar bile helikopterleri şiddetli rüzgar nedeniyle zor havada tuttular. Karadan da arkadaşlarımız yangını söndürmek için canla başla çalıştı. Daha sonra yangın Manisa İzmir yoluna yayıldı. Bu bölgede siteler, yaylalar çiftlik evleri ve hayvanlar vardı. Evleri boşalttık. Böyle bir afette can kaybı olmadan yangını söndürmek bir başarı.”


Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın, halkı ateş konusunda uyararak, şöyle konuştu:


“Ateşle bahçe, tarla temizliği piknik yapmasınlar. Bu yıl bilim adamlarının daha sıcak bir yaz uyarısı var. Eğer bu yangın mayıs değil, Ağustos ayında çıksaydı Spil dağı ormanları diye bir şey kalmaz, yangın İzmir’e ulaşırdı. Yangındaki başarımızla binlerce hektarın kül olmasının önüne geçtik. Yanan orman 1960 yıllarda kurulmuş. Yeniden bu bölgelere yangına dayanıklı ağaçlar dikeceğiz.”


Dün yangından etkilenen alanın 300 hektar olduğu açıklanırken Bölge Müdürü Aydın, bugünkü tespitlere göre yanan alanın 200 hektar olduğunu, içinde zirai araziler ve meyve bahçeleri da bulunduğunu bildirdi. Aydın, “Jandarma yangınla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Fakat çıkış noktası olarak Karakoca Köyü’nde kiraz bahçesinden başladığı görülüyor” dedi.



Cennet Böyle Karardı
boyle, cennet, cennet böyle karardi, haber, karardi

TÜRK YILDIZLARI AVUSTURYA ZELTWEG KASABASINDA 2009 0, free, video, yıldızları, zeltweg

TÜRK YILDIZLARI AVUSTURYA ZELTWEG KASABASINDA 2009TÜRK YILDIZLARI AVUSTURYA ZELTWEG KASABASINDA 2009 VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
www.facebook.com/turkisharmyy.

STAR'a Satış İzni Çıktı istanbul, izmir, izni, stara, ‘satış

STAR'a Satış İzni ÇıktıSTAR'a Satış İzni Çıktı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Rekabet Kurulu, Star Medya Ajans A.Ş., Star Medya Yayıncılık A.Ş., Star Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Dinamik Radyo Televizyon A.Ş.’nin yüzde 50 oranında hissesinin Socar Turkey Medya A.Ş. tarafından devralınması işlemine izin verdi.



STAR'a Satış İzni Çıktı
istanbul, izmir, izni, stara, ‘satış