30 Nisan 2013 Salı

Hayatınızdaki En Komik Şey Nedir _ Beyaz Show 30.03.2013 beyaz show, beyaz show son bö..., hayatınızdaki, komik, şey

Hayatınızdaki En Komik Şey Nedir _ Beyaz Show 30.03.2013Hayatınızdaki En Komik Şey Nedir _ Beyaz Show 30.03.2013 VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Yavuz Seçkin Canlı Yayın Harika Komik Tiplemeler haber, magazin, spor, yavuz seçkin, yavuz seçkin in en komik tiplemeleri izle

Yavuz Seçkin Canlı Yayın Harika Komik TiplemelerYavuz Seçkin Canlı Yayın Harika Komik Tiplemeler VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Yavuz seçkin canlı yayında harika tiplemeler.

Dünyanın En Komik Hırsızı amerika, hırsız, komik, market, soygun

Dünyanın En Komik HırsızıDünyanın En Komik Hırsızı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Komik Basketbol basketbol kazaları komik, komik basketbol oyunu, komik basketbol resimleri, komik basketbol takım isimleri, komik spor

Komik BasketbolKomik Basketbol VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Genel blog sitemiz , teknoloji blog sitemiz , bilgi paylaşım blogumuz , facebook ve wordpress paylaşımı: http://sanallive.com/

Yeşilçam Komik sapıkları xD ersag, ersag uyelik, ev hanımlarına evde iş, genital siğil, siğil tedavisi

Yeşilçam Komik sapıkları xDYeşilçam Komik sapıkları xD VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Genel blog sitemiz , teknoloji blog sitemiz , bilgi paylaşım blogumuz , facebook ve wordpress paylaşımı: http://sanallive.com/

Akil İnsanlar Yozgat’ta Şehit Ailesini Ziyaret Etti ailesini, akil, insanlar, şehit, ziyaret

Akil İnsanlar Yozgat’ta Şehit Ailesini Ziyaret EttiAkil İnsanlar Yozgat’ta Şehit Ailesini Ziyaret Etti VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Yozgat Galata Çamlık Otelde düzenlenen toplantının ardından heyet başkanı Ahmet Taşgetiren, Celalettin Can, Erol Göka, Cemal Uşak, Beril Dedeoğlu ve Hilal Kaplan şehidin kayınpederi Mehmet Talas ile görüştü. Beril Dedeoğlu ve Hilal Kaplan ise şehidin eşi ve yakınlarıyla görüştü. Heyet Başkanı Ahmet Taşgetiren, şehit İsmail Sakın’ın iki ay önce doğan oğlu ve ismi yine İsmail olan bebeği kucağına alarak sevdi. Ziyaret sırasında Taşgetiren ve Uşak, Kur’an-ı Kerim okudu.


Taşgetiren, yaptığı açıklamada her gittikleri şehirde bir şehit ailesini ziyaret ettiklerini belirterek, “Taziye için ziyaret ediyoruz. Allah razı olsun kabul buyuruyorlar. Yani onların duygularını aslında yeniden yeniden tazelemek gibi bir niyetimiz yok ama biz geldiğimiz her şehirde en azından bir şehit ailemizi ziyaret edelim. Babalarla annelerle duyguları paylaşalım onların duygularını alalım istedik. Allah razı olsun kabul buyurdular çok teşekkür ediyoruz.” dedi.



Akil İnsanlar Yozgat’ta Şehit Ailesini Ziyaret Etti
ailesini, akil, insanlar, şehit, ziyaret

Sokak Köpekleri Zehirlenerek Öldürüldü haber, kopekleri, olduruldu, sokak, zehirlenerek

Sokak Köpekleri Zehirlenerek ÖldürüldüSokak Köpekleri Zehirlenerek Öldürüldü VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

 Evsiz Hayvanlar Dernek Başkanı Mefaret Özmez, “Bunları yapan veya yapanlar kesinlikle insan olamaz. Öldürülen köpekler arasında yavru olanlar ve en önemlisi de yavrularını sütle besleyen anne olmuş köpekler de bulunuyor” dedi.


Mudanya’ya 5 kilometre uzaklıktaki Çepni ve Işıklı köyleri yakınındaki ormanlık alanda görülen çok sayıda köpek ölüsünü görenler, durumu Evsiz Hayvanlar Derneği’ne bildirdi. Olay yerine gelen Hayvan Severler Derneği Başkanı Mefharet Özmez ve Mudanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Şükriye Çelikkollu, olay yerine geldiklerinde gördüklyeri manzara karşısında şok oldu. Metharet Ölmez, insanlık dışı bir manzara ile karşılaştıklarını belirterek, “Bize bildirildikten sonra hemen olay yerine geldik. Ancak biz gelmeden 30 tane köpeği traktörle buradan kaçırmışlar ve hayvanların zehirle öldürüldükleri ortadadır. Vicdansızlar bu masum yavru ve yavrularını sütüyle besleyen anne köpeklerden ne istediniz. Belediyenin sokaklardan topladığı başıboş ve sahipsiz topladığı köpekler kısırlaştırılır ve aşıları yapılır ve küpeleri takılarak yeniden doğaya salınırlar. Biz hayvan sevenler derneği olarak zaten kötü huylu saldırgan olan köpekleri barınaktan kesinlikle dışarı çıkartmıyoruz” dedi.


Bu köpeklerin kimseye vermeyeceğini kaydeden Ölmez, “Kim köpeklerden rahatsızlık duyuyorsa, beni arasın gelip hepsini alırım. Çünkü benim barınağımda 800 tane köpek var. Bu işi köylülerin yapmasından şüphe ediyoruz. Zehirle öldürülmüşler. Daha 1,5 aylık yavru köpekler var. Bebeklerini sütten kesmemiş anne köpekler var. Bu katliamı yapanlarda hiç mi Allah korkusu yok. Biz gelmeden de traktörle 30 tane köpeğin ölüsünün buradan taşındığını duyduk” diye konuştu.


Mudanya Veteriner İşleri Müdürü Şükriye Çelikkollu, belediye olarak hayvanlara ve hayvan dostlarına her zaman yardım ettiklerini söyledi. Çelikkolu. doğadaki hayvanların mağdur olmaması için sokak hayvanlarının gezebilecekleri yerlere 2 tane yem matik cihazı yerleştirdiklerini belirterek, “Tamamen Güneş enerjisiyle çalışan bu otomatik cihazlar belirli süreler içinde kaplara su ve kuru mama bırakarak hayvanların susuzluklarını gideriyor ve karınlarını doyuruyor. Biz zaten doğaya salınmayacak kadar huysuz ve asabi olan köpeklere barınaklarda tutuyor ve sokağa kesinlikle salmıyoruz. Bu köpeklerin öldürülmesi tamamen yanlış bir davranış. Böyle bir katliama kalkan kişilere de cezai yaptırım uygulanmaktadır” dedi.



Sokak Köpekleri Zehirlenerek Öldürüldü
haber, kopekleri, olduruldu, sokak, zehirlenerek

Akillerin Pendik Toplantısında Gergin Anlar akillerin, anlar, gergin, haber, pendik

Akillerin Pendik Toplantısında Gergin AnlarAkillerin Pendik Toplantısında Gergin Anlar VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Salonu dolduranların çoğu heyeti protesto ederken, üyeler protestolar üzerine salondan ayrıldı. Protestocu grubun ayrılmasının ardından konuşan Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan protestolarla ilgili ‘despotizm’ yorumu yaptı.


Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen program kapsamında Yunus Emre Kültür Merkezine gelen Marmara Bölgesi Akiller Heyetinden Prof Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Yücel Sayman, Araştırmacı-Yazar Mustafa Armağan ve Sivil Toplum Geliştirme Merkezi Başkanı Yakup Levent Korkut protestolarla karşılandı. İzleyiciler salona girişte üzerleri aranarak içeri alındı. Akiller Heyeti salona girdiğinde ise salondan birden protesto sesleri yükseldi. Salonda bulunan yaklaşık 100 kişi Türk bayrakları ve sloganlarla akiller heyetini protesto etti. Protestolar bitmeyince heyet üyeleri salondan ayrıldı. Heyetin salondan çıkış yaptığı sırada protestocu grup pet şişe fırlatmaya başladı. Salondan çıkan Arıboğan, “Bu protesto değil, bu çünkü diğerlerinin hem dinleme hem konuşma hakkını engelliyor. Protestolar demokratik ölçülerde kaldığı sürece kabul edilebilir. Ama birilerini konuşturmamak dinlemek isteyen birilerinin dinlemesine engel olmak protesto değildir bu resmen despotizmdir. Bu şartlar altında konuşmamıza imkan yok içeride durum değerlendirmesi yapıp karar vereceğiz” diye konuştu.


BİZ GÖNÜLLÜ MAYIN EŞEKLİĞİ YAPMAYA HAZIRIZ


Kültür Merkezinin bir odasında basın mensuplarının karşısına geçen Akiller Heyeti adına ilk sözü alan Prof Dr. Deniz Ülke Arıboğan, toplantıyı gerçekleştireceklerini belirterek, “Ortaya çıkan temel endişeleri rapor edip meclise ve hükümete aktarmak amacımız. Bu protestolar bizim için şok protestolar değil. Bugün yapılan protesto örgütlü idi. Arkadaşlar benim canımı sıkan unsur ölmeye öldürmeye geldik onlara hazırız diye bağıran bir grubun olması üzücü. Bir siyasi parti üyesi bizim için ‘mayın eşekliği’ tabirini kullanmış. Bu doğrudur. Biz gönüllü mayın eşekliği yapmaya hazırız. Biz o mayınlı yolda gövdemizi atıyoruz ki milletimiz arkamızdan güvenle yürüyebilsin. Bu mayınlı yolu hep beraber geçeceğiz bir gün o mayınları döşeyenler de umarım derslerini alırlar” dedi.


Diğer heyet üyeleride amaçlarının vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm için bunları rapor haline getirmek olduğunu söyledi.


Protestocu grubun salondan çıkışı sırasında ise zaman zaman polisle grup arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik büyümeden önlenirken salon boşaltıldı. Gerekli ortamın sağlanmasının ardından Akiller heyeti salona geri döndü. Protesto edildikleri salona bu kez alkışlarla giren akiller heyeti programı dinlemeye gelenlere çözüm süreciyle ilgili akiller heyetinin misyonu hakkında bilgi verdi.



Akillerin Pendik Toplantısında Gergin Anlar
akillerin, anlar, gergin, haber, pendik

Polis Ve İşçilerin '1 Mayıs' Hazırlığı haber, haberler, mayis, polis, polis ve işçilerin 1 mayıs hazırlığı

Polis Ve İşçilerin '1 Mayıs' HazırlığıPolis Ve İşçilerin '1 Mayıs' Hazırlığı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Bazı işçi sendikaları ile partilerin 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı’nı Taksim Meydanı’nda kutlayacaklarını açıklamasının ardından, İstanbul Valiliği de yenileme çalışmaları nedeniyle 1 Mayıs’ın Taksim’de kutlanmasını yasaklamıştı. Valilik kararı gereğince bugün saat 05.00’dan itibaren metrobüs seferleri, saat 06.00′dan itibaren de İDO’nun Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na yolcu seferleri, Kabataş-Taksim finüküler sistemi, Taksim ile Şişhane, Hacıosman, Levent metro istasyonları arasındaki seferler durduruldu.


POLİS TAKVİYESİ YAPILDI


1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için İstanbul polisine takviye amacıyla çeşitli illerden gönderilen çok sayıda polis, sabah erken saatlerde Atatürk Havalimanı’na indi. Hazırlıklarını havalimanında yapan polisler Gaziantep, Erzurum ve Adana’dan uçaklarla gelen polisler görev yapacağı yerlere götürüldü.


İŞÇİLER TOPLANMAYA BAŞLADI


Taksim Meydanı saat 03.00’da çevresine bariyer döşenerek araç trafiğine kapatıldı. Polisler sabah erken saatlerde görev yerlerinde konuşlanırken, işçiler de DİSK önünde toplanmaya başladı.


POLİS VE İŞÇİLERİN '1 MAYIS' HAZIRLIĞI



Polis Ve İşçilerin '1 Mayıs' Hazırlığı
haber, haberler, mayis, polis, polis ve işçilerin 1 mayıs hazırlığı

1 Mayıs’a Kepenkli Önlem 1 mayıs´a kepenkli önlem istanbul´daki 1 mayıs kutlamaları öncesi esnaf, haber, istanbul, mayis, zarar

1 Mayıs’a Kepenkli Önlem 1 Mayıs’a Kepenkli Önlem VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Gergin geçmesi beklenen 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle esnaflar tedirginlik yaşıyor. Önceki yıllarda iş yerlerinin camları kırılan vatandaşlar, özel olarak yaptırdıkları sac levhalar ile dükkanları kapattı. Erken saatlerden itibaren işe koyulan esnaf, “İş yerlerimize zarar gelmesin diye kendi önlemimizi kendimiz alalım dedik.” diye konuştu.


1 Mayıs’a kepenkli önlem (Özel)



1 Mayıs’a Kepenkli Önlem
1 mayıs´a kepenkli önlem istanbul´daki 1 mayıs kutlamaları öncesi esnaf, haber, istanbul, mayis, zarar

Beyaz Show 8 Haziran 2012 Konukları Tanıtım & Fragman & Teaser beyaz, beyaz show 8 haziran 2012 konuklar tantm & fragman & teaser free mp3, beyaz show 8 haziran 2012 konuklar tantm & fragman & teaser mp3 download, beyaz show 8 haziran 2012 konukları tanıtım & fragman & teaser, beyazıt öztürk internet tv

Beyaz Show 8 Haziran 2012 Konukları Tanıtım & Fragman & TeaserBeyaz Show 8 Haziran 2012 Konukları Tanıtım & Fragman & Teaser VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Yer Gök Aşk 116Bölüm Fragman yer gök aşk, yer gök aşk 116.bölüm, yer gök aşk 116.bölüm fragmanı, yer gök aşk izle, yer gök aşk son bölüm izle

Yer Gök Aşk 116Bölüm FragmanYer Gök Aşk 116Bölüm Fragman VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
obama,esat,north korea,korea,korea news,amerca,PKK,ocalan,öcalan,türkiye,kandil,russia,chinia,news paper,online.

Komik anlar canlı yayında komik anlar, komik anlar futbol, komik anlar youtube, komik kazalar, komik videolar

Komik anlarKomik anlar VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Bu video bir Android telefondan y�klendi.

Ali Ağaoglu 'nun Komik Twitleri beyaz show 30 mart 2013 ali ağaoğlu, beyaz show, komik, magazin, vidyo

Ali Ağaoglu 'nun Komik Twitleri beyaz show 30 mart 2013Ali Ağaoglu 'nun Komik Twitleri beyaz show 30 mart 2013 VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Beyaz Show 16 Aralık 2011 Nazlı TOLGA'NIN Muhabir ile Komik Diyaloğu beyaz show, beyaz show 16 aralık 2011 nazlı tolga'nin muhabir ile komik diyaloğu dinle, beyaz show 16 aralık 2011 nazlı tolga'nin muhabir ile komik diyaloğu izle, beyaz show bölümleri, beyaz show kuzey güney

Beyaz Show 16 Aralık 2011 Nazlı TOLGA'NIN Muhabir ile Komik DiyaloğuBeyaz Show 16 Aralık 2011 Nazlı TOLGA'NIN Muhabir ile Komik Diyaloğu VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Celal ile Ceren en komik sahne - ishal celal, celal ile ceren, celal ile ceren fragman, celalileceren, recep ivedik

Celal ile Ceren en komik sahne - ishalCelal ile Ceren en komik sahne - ishal VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Celal ile Ceren en komik sahne – ishal.

Çok Komik Kürtçe Şakalar çok komik kamera şakaları, çok komik oyunlar, çok komik şakalar yazı, çok komik şarkılar, komik videolar

Çok Komik Kürtçe ŞakalarÇok Komik Kürtçe Şakalar VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Birbirlerine şaka yapıp korkutıyorlar.

Çok tatlı 10 tane komik bebek comedy videos, ersag, fun videos, funy videos, videolar komik videolar

Çok tatlı 10 tane komik bebekÇok tatlı 10 tane komik bebek VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Genel blog sitemiz , teknoloji blog sitemiz , bilgi paylaşım blogumuz , facebook ve wordpress paylaşımı: http://sanallive.com/

Kurtlar Vadisi Pusu 191 Bölüm FRAGMAN kurtlar, kurtlar vadisi, kurtlar vadisi pusu 191.bölüm, kurtlar vadisi pusu 191.bölüm fragmanı, kurtlar vadisi pusu izle

Kurtlar Vadisi Pusu 191 Bölüm FRAGMANKurtlar Vadisi Pusu 191 Bölüm FRAGMAN VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Anadolu Ajansı - Taraftarlara ilginç serinletme yöntemi anadolu, anadolu ajansı, haber, haberler, ilginç

Anadolu Ajansı - Taraftarlara ilginç serinletme yöntemiAnadolu Ajansı - Taraftarlara ilginç serinletme yöntemi VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Spor Toto 3. Lig’de Pazarspor’u konuk eden Kastamonuspor’un taraftarlarını, devre arasında itfaiye ekipleri arazözle ıslattı.

Osmanlı tokadı 2. BöLüm 720p HD Tek Parça izLe 20 Nisan 2013

Osmanlı tokadı 2. BöLüm 720p HD Tek Parça izLe 20 Nisan 2013Osmanlı tokadı 2. BöLüm 720p HD Tek Parça izLe 20 Nisan 2013 VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Osmanlı Tokadı izle, Osmanlı Tokadı son bölüm izle, Osmanlı Tokadı son bölüm tek parça izle, Osmanlı Tokadı HD izle, Osmanlı Tokadı dizisi izle, Osmanlı Tokadı canlı izle, Osmanlı Tokadı 2.Bölüm izlesene, Osmanlı Tokadı 2.Bölüm izle, Osmanlı Tokadı 2.Bölüm full izle osmanlı tokadı anlamı, osmanlı tokadı atma oyunu, osmanlı tokatı atan birlik, osmanlı tokadı belgeseli, osmanlı tokadı bollywood, osmanlı tokadı başıbozuk, osmanlı tokadı belgesel, canlı yayında osmanlı tokadı, osmanlı tokadı dizi, osmanlı tokadı dizisi, osmanlı tokadı dizisi ne zaman, osmanlı tokadı dizisi oyuncuları, osmanlı tokadı dizi izle, osmanlı tokadı dizi ne zaman, osmanlı tokadı dizi ne zaman basliyor, osmanlı tokadı dizisi izle, osmanlı tokadı dizisi ne oldu, osmanlı tokadı dizisi yönetmeni, osmanlı tokadı ekşi, osmanlı tokadı eğitimi, osmanlı tokadı efsanesi, osmanlı tokadı ekşi sözlük, osmanlı tokadı filmi, osmanlı tokadı full izle, osmanlı tokadı facebook, osmanlı tokadı fragman izle, osmanlı tokadı fragman, osmanlı tokadı fragmanı, osmanlı tokadı filmini izle, osmanlı tokadı fragman 2, sarkozy#39;ye osmanlı tokadı flash, osmanlı tokadı gerçeği, osmanlı tokadı hangi kanalda, osmanlı tokadı hasan kaçan, osmanlı tokadı hakkında, osmanlı tokadı hangi gün, osmanlı tokadı hakkında bilgi, osmanlı tokadı hikayesi, osmanlı tokadı hilesi, osmanlı tokadı izle, osmanlı tokadı ingilizce, osmanlı tokadı ismail hacıoğlu, osmanlı tokadı ile ilgili sözler, osmanlı tokadı izle dizi, osmanlı tokadı iphone, jeff hardy osmanlı tokadı, osmanlı tokadı komik, osmanlı tokadı konusu, osmanlı tokadı kadrosu, osmanlı tokadı kurtlar vadisi, iosmanlı/i tokadı l, osmanlı tokadı mermer, osmanlı tokadı mustafa şevki doğan, osmanlı tokadı miğfer, osmanlı tokadı mossad, osmanlı tokadı nasıl atılır, osmanlı tokadı nedir, osmanlı tokadı ne zaman başlayacak, osmanlı tokadı ne zaman, osmanlı tokadı nasıl atılır video, osmanlı tokadı nereden gelir, osmanlı tokadı nasıl vurulur, osmanlı tokadı ne oldu, osmanlı tokadı nasıl yapılır, osmanlı tokadı nereden çıkmıştır, osmanlı tokadı oyunu, osmanlı tokadı oyuncuları, osmanlı tokadı oyuncu kadrosu, osmanlı tokadı oyunu hilesi, osmanlı tokadı oyunu oyun kuzusu, osmanlı tokadı oyunu sarkozy, osmanlı tokadı polat, osmanlı tokadı pelin akil, osmanlı tokadı püf noktası, iosmanlı/i tokadı q, osmanlı tokadı reklamı, osmanlı tokadı resmi, osmanlı tokadı sinemalar, osmanlı tokadı sivas, osmanlı tokadı sesi, osmanlı tokadı sarkozy, osmanlı tokadı trt, osmanlı tokadı trt ne zaman, osmanlı tokadı tarihi, osmanlı tokadı trt 1, osmanlı tokadı twitter, osmanlı tokadı teknikleri, osmanlı tokadı tekniği, osmanlı tokadı trt ne zaman başlıyor, osmanlı tokadı trt izle, osmanlı tokadı trt fragman, osmanlı tokadı uzmantv, osmanlı tokadı ustura kemal, osmanlı tokadı uygulaması, osmanlı tokadı video, osmanlı tokadı videoları, osmanlı tokadı vikipedi, osmanlı tokadı video izle, osmanlı tokadı videolar, osmanlı tokadı wiki, iosmanlı/i tokadı x, osmanlı tokadı youtube, osmanlı tokadı yapımcısı, osmanlı tokadı yönetmen, osmanlı tokadı yönetmeni, osmanlı tokadı yeni dizi, osmanlı tokadı yayın tarihi, osmanlı tokadı yandım ali, i zahmet osmanlı tokadı, iosmanlı/i tokadı 0, osmanlı tokadı 1. bölüm, osmanlı tokadı 1. bölüm ne zaman, fetih osmanlı tokadı, osmanlı tokadı 2, osmanlı tokadı 2. fragman, osmanlı tokadı 2 oyunu, 3d osmanlı tokadı, iphone osmanlı tokadı, iosmanlı/i tokadı 5, iosmanlı/i tokadı 6, iosmanlı/i tokadı 7, iosmanlı/i tokadı 8, iosmanlı/i tokadı 9, osmanı tokadı yedin, Umutsuz Ev Kadınları izle, Umutsuz Ev Kadınları son bölüm izle, Umutsuz Ev Kadınları son bölüm tek parça izle, Umutsuz Ev Kadınları HD izle, Umutsuz Ev Kadınları dizisi izle, Umutsuz Ev Kadınları canlı izle, Umutsuz Ev Kadınları 63.Bölüm izlesene, Umutsuz Ev Kadınları 63.Bölüm izle, Umutsuz Ev Kadınları 63.Bölüm full izle Umutsuz Ev Kadınları izle, Umutsuz Ev Kadınları son bölüm izle, Umutsuz Ev Kadınları son bölüm tek parça izle, Umutsuz Ev Kadınları HD izle, Umutsuz Ev Kadınları dizisi izle, Umutsuz Ev Kadınları canlı izle, Umutsuz Ev Kadınları 61.Bölüm izlesene, Umutsuz Ev Kadınları 61.Bölüm izle, Umutsuz Ev Kadınları 61.Bölüm full izle



Osmanlı tokadı 2. BöLüm 720p HD Tek Parça izLe 20 Nisan 2013

osmanlıda derin devlet 2. bölüm yeni son tek parça full hd fragmanı

osmanlıda derin devlet 2. bölüm yeni son tek parça full hd fragmanıosmanlıda derin devlet 2. bölüm yeni son tek parça full hd fragmanı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

osmanlıda derin devlet 2. bölüm yeni son tek parça full hd fragmanı



osmanlıda derin devlet 2. bölüm yeni son tek parça full hd fragmanı

Komik Bebek komik bebek fotoğrafları, komik bebek resmi, komik bebek şarkıları dinle, komik bebek videoları, komik videolar

Komik BebekKomik Bebek VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.
Komik Bebek.

''Of'un Gelişmesi İçin Çaba Harcayacağız'' caba, harcayacagiz, için, trabzon, ulusoy

''Of'un Gelişmesi İçin Çaba Harcayacağız''''Of'un Gelişmesi İçin Çaba Harcayacağız'' VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Dernek merkezinde yapılan toplantıda Of’un basın mensupları OFGİAD Yönetim Kurulu üyeleri bir araya . Basın mensuplarının sorularını cevaplayan kurucu başkan Ali İhsan Ulusoy, derneği kurmalarındaki amacın, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu söyledi.



''Of'un Gelişmesi İçin Çaba Harcayacağız''
caba, harcayacagiz, için, trabzon, ulusoy

Kepez’de Voleybol Turnuvası haber, haberler, kepez, turnuvası, voleybol

Kepez’de Voleybol TurnuvasıKepez’de Voleybol Turnuvası VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Antalya merkez ilçelerdeki liseler ve Kepez’deki ortaokullar arasında organize edilen turnuvanın ilk günü tamamlandı. Aynı anda 3 maçın oynandığı Kepez Arena’nın küçük salonunda, onlarca sporcu renkli bir görüntü oluşturdu.


Gençlerin, çocukların, özellikle de kız çocuklarının sporla buluşmasına önem veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de turnuvanın açılış maçlarında, geleceğin filenin sultanlarını yalnız bırakmadı.


Öğrencilerle sohbet eden Tütüncü, “Kepez’i, amatör spor, gençlik, eğitim, kültür ve sanat şehri haline getireceğiz, diye bir vizyon ortaya koymuştuk. O vizyonun en güzel yansıması bu sahada görüyoruz. Şölen havasında geçen bu turnuvada kızlarımız hem spor yapıyor, eğleniyor hem de arkadaşlarıyla güzel bir sosyal ortamı paylaşıyor.” açıklamasında bulundu.


Turnuva, Antalya Valiliği, Kepez Kaymakamlığı, Kepez Belediyesi, İl Milli Eğitim , Kepez İlçe Milli Eğitim ve Sabah Akdeniz Gazetesi işbirliği düzenleniyor. Turnuvada, 18 lise, 17 ortaokul olmak üzere 35 takım mücadele ediyor. Liselerden 210, ortaokullardan 204 olmak üzere toplamda 414 sporcunun katıldığı turnuvada, 76 maç oynanacak. İlk Turnuva, 10 Mayıs’taki final maçları ve kupa töreniyle sona erecek.



Kepez’de Voleybol Turnuvası
haber, haberler, kepez, turnuvası, voleybol

Çaldıkları Kasayı Açamadan Yakalandılar açamadan, çaldıkları, izmir, kasayı, yakalandılar

Çaldıkları Kasayı Açamadan YakalandılarÇaldıkları Kasayı Açamadan Yakalandılar VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi’nde Kadir Kot’a ait evde yaşanan kasa hırsızlığının ardından Emniyet Asayiş Şubesi Hırsızlık ekipleri çalışma başlattı. Polis, olayı daha önce bu evde kiracı olan kişinin oğlu Sinan V.’nin gerçekleştirilmiş olabileceğini belirledi. Sinan V. (18), 2000 Evler ilköğretim okulunun bahçesinde, olayı birlikte gerçekleştirdikleri ileri sürülen Mehmet D. (19), Gökhan A. (19) ve Mahmut kod adlı Yiğit U. (21) birlikte yakalandı. Şüphelilerin, çaldıkları kasayı 100 metre ilerideki bir evin bahçesine gömdükleri ortaya çıkarken, okul bahçesinde, kasayı sakladıkları yerden çıkarıp açmak için plan yaptıkları belirlendi. Çalınan kasasına hırsızlar henüz açmadan kavuşan ev sahibi Kadir Kot, çok mutlu olduğunu belirterek, “Araba alacaktım, olay biz misafirlikte iken gerçekleşti. Bu kadar kısa zamanda yakalanmasına sevindim.” dedi.


Kasanın içinde 15 bin lira tutarında para ve ziynet eşyası bulunduğu öğrenildi.
Bu arada, Emniyet ’nde ifadeleri alınan 4 şüpheli, “nitelikli hırsızlık” suçlamasıyla adli mercilere sevk edildi.



Çaldıkları Kasayı Açamadan Yakalandılar
açamadan, çaldıkları, izmir, kasayı, yakalandılar

Polisten Bandrolsüz Kitap Operasyonu güvenlik, kitap, müdürlüğü, polisten, şube

Polisten Bandrolsüz Kitap OperasyonuPolisten Bandrolsüz Kitap Operasyonu VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gümrük kaçakçılığı yaptığı öne sürülen kişilere yönelik operasyon düzenlerken 20 bin 670 paket sigaraya el koydu. Gözaltına alınan 5 şüpheli yasal işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.


Antalya İl Emniyet Müdürlüğü merkezli İstanbul, Antalya, ve Denizli’de eş zamanlı operasyonda ise bandrolsüz 1943 kitap ele geçirildi. 2 işyeri sahibi hakkında işlem yapıldı.



Polisten Bandrolsüz Kitap Operasyonu
güvenlik, kitap, müdürlüğü, polisten, şube

Kepçe Operatörü İşinin İlk Gününde Öldü alanya, haber, kepce, kurtul, yeni alanya

Kepçe Operatörü İşinin İlk Gününde ÖldüKepçe Operatörü İşinin İlk Gününde Öldü VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Konyaaltı’na bağlı Doyran Beldesi’nde . Saklıkent Kayak Merkezi’ne 2 kilometre yakında gölet çalışması yapan bir firmaya kepçe operatörü olarak gelen İsmail Kurtul, sabah arkadaşları tarafından otogardan alınarak işyerine getirildi. Kullanacağı iş makinesinin yağlama çalışmasını yapan Kurtul, deneme sürüşü yapmak için yola çıktı.


İddiaya göre tonlarca ağırlıktaki iş makinesiyle yokuş aşağı gereğinden fazla hızlı giden Kurtul, aracın hakimiyetini kaybederek uçurumdan yuvarlandı. Taklalar atarak yaklaşık 20 metre yuvarlanan iş makinesinin içinde kalan İsmail Kurtul, mahallinde sıkıştı. Olay yerinde hayatını kaybeden kepçe operatörünün cesedi, itfaiye kurtarma ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla çıkarıldı. İsmail Kurtul’un cesedi, jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.


5 yıldır aynı firmada zaman zaman çalıştığı belirtilen 3 çocuk babası İsmail Kurtul’un bir süredir işsiz olduğu, ihtiyaç üzerine Ankara’dan çağrıldığı belirtildi.



Kepçe Operatörü İşinin İlk Gününde Öldü
alanya, haber, kepce, kurtul, yeni alanya

Sürücü Adayı Pazara Giden Kadına Çarptı bolu, kadına, sürücü, sürücü adayı, yoldan

Sürücü Adayı Pazara Giden Kadına ÇarptıSürücü Adayı Pazara Giden Kadına Çarptı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Olay, Tabaklar Mahallesi Hattat Emin Barın Caddesi üzerinde . İsmail Türk yönetimindeki 14 DJ 564 plakalı , pazar alışverişi için evden çıkan 56 yaşındaki Seçil Cengiz’e çarptı. Neye uğradığını şaşıran kadın çarpmanın etkisiyle yola savruldu. Yaralı kadının yardımına ise olay yerinden geçen öğrenciler yetişti. Yaralı kadına ilk müdahaleyi çevrede bulunan vatandaşlar yaptı. Kazada yaralanan Seçil Cengiz, olay yerine çağırılan ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri kaza soruşturma başlatırken sürücü İsmail Türk’ün ehliyetinin olmadığı ‘K sınıfı sürücü aday belgesi trafiğe çıktığı öğrenildi.



Sürücü Adayı Pazara Giden Kadına Çarptı
bolu, kadına, sürücü, sürücü adayı, yoldan

Çocuğa Çarpan Motosikletli Kaçtı çocuğa, edinilen, geldi, kaçtı, meydana

Çocuğa Çarpan Motosikletli KaçtıÇocuğa Çarpan Motosikletli Kaçtı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Kaza, Kula İlçesi Kenan Evren Mahallesi Nene Hatun Caddesi 42 Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Evinin önünde oynayan 3 yaşındaki Tuncay Çubuk’a bir motosikletli çarpıp kaçtı. Yaralanan çocuk çevredekilerin vermesi üzerine, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ambulansla Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Minik Tuncay tedaviye alınırken, kazaya karışan motosikletin 45 RA 6024 plakalı ve sürücünün de 16 yaşındaki R.A. olduğu belirtildi. Polis kaçan motosikletlinin yakalanması için çalışma başlattı. Yaralanan küçük çouğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.



Çocuğa Çarpan Motosikletli Kaçtı
çocuğa, edinilen, geldi, kaçtı, meydana

Eşini Dövdü Evi Yakmaya Kalkıştı eşini, eşini dövdü, evi, haber, yakmaya

Eşini Dövdü Evi Yakmaya KalkıştıEşini Dövdü Evi Yakmaya Kalkıştı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Olay saat 18.00 sıralarında Ahatlı Mahallesi 3183 Sokak 7 Numara’daki tek katlı evde meydana geldi. Aralarında şiddetli geçimsizlik olduğu belirtilen 3 çocuk sahibi Meryem ve Ayhan Ünyeli çiftinin evinden çığlıklar geldiğini duyan komşuları, polisi aradı. “Karımı dövdüm, şimdi evi de yakıyorum” diye bağıran Ayhan Ünyeli, eve girmek isteyen polisleri içeri almadı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin önlem aldığını ve operasyon yapmaya hazırlandığını gören Ayhan Ünyeli, evin arka penceresinden atlayarak izini kaybettirdi. Vücudunun çeşitli yerlerinde darp izi gözlenen ve bitkin halde bulunan Meryem Ünyeli ise 112 ambulansı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Ünyeli çiftinin çocuklarının ise olay saatinde evde olmadığı anlaşıldı.


Polis Ayhan Ünyeli’nin yakalanması için operasyon başlattı.



Eşini Dövdü Evi Yakmaya Kalkıştı
eşini, eşini dövdü, evi, haber, yakmaya

Okul Sütünden İçen 28 Öğrenci Zehirlendi aydın, haber, ile, okul sütü, zehirlenme

Okul Sütünden İçen 28 Öğrenci ZehirlendiOkul Sütünden İçen 28 Öğrenci Zehirlendi VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttüğü ‘Okul Sütü Akıl Küpü’ projesi kapsamında İncirliova İlçesi’ndeki Hürmüz Ayayadın İlkokulu’nda öğrencilere bugün de süt dağıtıldı. Saat 11.30 sıralarında okul sütünü içtikten sonra öğrencilerde karın ağrısı, mide bulantısı ve kusma gibi şikayetler başladı. Okul yönetimi öğrencilerin rahatsızlanması üzerine sağlık ekiplerine verdi. Çocuklarının rahatsızlandığını öğrenen aileler okula akın etti. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan 28 öğrenci ambulanslarla Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne kaldırıldı. Bazı öğrenciler gözyaşlarını tutamazken, veliler çocukları sakinleştirmeye çalıştı.


1’İNDE ZEHİRLENME BELİRTİSİ, 27’Sİ PSİKOLOJİK


Acil servise getirilen öğrencilere, ilk kontrollerinin ardından serum takıldı. Öğrenciler serum tedavisinin ardından gözlem altına alındı. Aydın Kamu Hastane Birlikleri Genel Sekreteri Mehmet Özkan hastaneye gelerek, acil servise getirilen öğrencilerin sağlık durumları hakkında doktorlardan aldı. Özkan, zehirlenme teşhisiyle hastanede gözlem altına alınan 28 öğrenciden birinde zehirlenmeye bağlı ishal tespit edildiğini, diğer öğrencilerde zehirlenme bulgusuna rastlanmadığını ve psikolojik olarak çocukların etkilendiklerini tahmin ettiklerini dile getirdi.


AİLELER TEPKİLİ


Çocuklarını hastaneye kaldırıldığını öğrenen bazı aileler de hastaneye koştu. Sütten zehirlendiği ileri sürülen öğrencilerden N.G.’nin babası Ferit G., okul sütü istemediklerine dair dilekçe vermelerine rağmen çocuklarına süt verildiğini iddia edip, “Kızımın süte alerjisi yok. Ancak okul sütüne ilişkin yapılan ankette okul sütü istemediğimizi belirmiştik. Buna rağmen kızıma süt içirilmiş. Kızım o sütten zehirlenerek ishal oldu” dedi.


OKULDA İNCELEME


İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eker, Tarım İl Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı yetkilileriyle okulda dağıtılan sütlerle okulda inceleme yaptı. Sütlerin geçen hafta okula geldiğini ve kapalı alanda muhafaza edilen sütlerin son kullanma tarihine 3 ay süre olduğunu ifade eden Eker, “Sütten kaynaklı bir zehirlenme olduğunu düşünmüyoruz. Bununla incelemeler yapıldı ve analiz için numuneler alındı. Öğrencilerden birkaçında mide bulantısı olunca diğer öğrenciler de psikolojik olarak etkilenmiş. Her ihtimali göz önüne alarak öğrenciler hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin korkulacak bir sağlık durumları yok” diye konuştu.


Geçen hafta okula dağıtılan 167 paket okul sütünün incelemeye alındığı belirtildi. Konuyla ilgili olarak Aydın Cumhuriyet Savcılığı da soruşturma başlattı.



Okul Sütünden İçen 28 Öğrenci Zehirlendi
aydın, haber, ile, okul sütü, zehirlenme

Üsküdar'da Uyuşturucu Yakalandı haber, istanbul, üsküdar, uyuşturucu

Üsküdar'da Uyuşturucu YakalandıÜsküdar'da Uyuşturucu Yakalandı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Olay, saat 16.30 sularında Yavutürk Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde yaşandı. Uygulama yapan polis ekibi, 34 FP 6256 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak dur ihtarına uymayan kaçmaya başlayınca kovalaca yaşandı. Bu sırada plakası alınamayan başka bir de takip yapan polis ekiplerinin önünü kesmek isteyince ortalık karıştı. Çok sayıda polis ekibi kaçan zanlıları yakalamak için olay yerine gönderildi. Bir süre devam eden kovalamaca sırasında başka bir otomobile çarpan zanlıların kullandığı aracın lastiği patladı.


Otomobilde bulunan biri kadın 2 kişi kıskıvrak yakalandı. Otomobilde yapılan aramalarda yaklaşık 1 kilo ağırlığında ‘bonzai’ olarak bilinen uyuşturucu madde bulundu. Zanlıların uyuşturucunun bir kısmını da kaçarken yol kenarına attıkları belirlendi. Çevreye saçılan uyuşturcu madde polis ekipleri tarafından süpürgeyle toplanarak poşete kondu.


Kelepçelenen Celal Mahmut K. ve Yağmur A. isimli zanlılar da polis otosuna bindirildi. Zanlılar Çengelköy Polis Merkezi’ne götürüldü Kaza yapan otomobil de çekici vasıtasıyla otoparka kaldırıldı. Olayla inceleme sürüyor. 



Üsküdar'da Uyuşturucu Yakalandı
haber, istanbul, üsküdar, uyuşturucu

Mars'ta Bir Zamanlar Yaşam Varmış! araştırmalarda, haber, mars’ta, yaşam, zamanlar

Mars'ta Bir Zamanlar Yaşam Varmış!Mars'ta Bir Zamanlar Yaşam Varmış! VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Mars’ta Curiosity robotu aracılığıyla yaptığı araştırmalarda devrim niteliğinde verilere ulaştı. Yapılan araştırmalarda milyonlarca yıl önce Mars’ta içilebilir su bulunduğu tespit edilirken, bunun ‘Mars’ta bir zamanlar yaşam oluşmuş olabilir’ şeklinde değerlendirildiği açıklandı.


Adana Çukurova Üniversitesi’nde ‘Mars’a yolculuk: 2004 Mars Keşif Gezilerinden MSL’ye: Curiosity’ başlıklı bir konuşma yapan NASA Uzay Mühendisi Nagin Cox, uzayda yaşam var mı şeklindeki sorulara dolaylı yoldan cevap verdi. Mars’a gönderdikleri Curiosity robotu aracılığıyla 2 yıldır veriler aldıklarını ifade eden Cox, son gönderdiği ve henüz açıklanmayan verileri duyurdu. Mars’ta ilk defa bir taşın içini deldiklerini ifade eden Cox, “Araştırmalarda küçük yuvarlak taşlar elde ettik. Bunlar bir zamanlar buralarda insan beline kadar gelebilecek nehirler olduğunu gösterdi. Bunun üzerine ‘Bir zamanlar Mars’ta bir yaşam oluşmuş olabilir mi?’ sorusunu sorduk ve cevabımız ‘evet’ oldu. Milyonlarca yıl önce Mars’ta bulunan su içilebilir bir suydu ve içilmesinde problem yoktu, bunu öğrendik. Burada kilit olan bazı kimyasal maddeleri ayrıştırdık. Bundan sonraki misyonumuz, Sharp Dağı’na çıkmak. Curiosity’nin dağa çıkması yaklaşık 8 ay sürecek, oraları gezecek. Robotumuz nükleer enerjiyle çalışıyor ve dolayısıyla en az 1 sene boyunca çalışması bekleniyor.” dedi.


NASA, 2035’te Mars’a insan göndermeyi planlıyor
Yaşamın oluşması için gerekli bazı kimyasal maddelerin Mars’ta bulunduğunu açıklayan Cox, “Şimdi daha da zor olan kısma geldik. Bazı organik karbonların var olup olmadığını araştırmamız gerekiyor. Ama öncelikle bu karbonları Mars’ın üzerinde nerede arayacağımıza karar vermemiz gerekiyor. Biz mühendisler olarak çok fazla yerimizden kalkmasak da, çok fazla aygıt yollayarak gezegenlere gidiyoruz, gezegenlerin yerlerini deliyoruz, oradan bulduğumuz taşları alıyoruz, inceliyoruz, datalar yolluyoruz. Başka yıldızların etrafında gezegenler buluyoruz. Ve yaklaşık 2035 yılları civarında da uluslar arası bir misyonla Mars’a insan yollamak istiyoruz.” diye konuştu.


Bir katılımcının ‘Suyun var olduğunu söylüyorsunuz, hava noktasında bulgularınız nedir?’ diye sorması üzerine ise Cox, “Orada bulunmuş olan su bizim buradaki gibi sıvı halde değil. Orada daha önce sıvı olmuş olduğunu bulduk. Şuanda orada suyun hali buz halinde. Ama atmosfer ne yazık ki nefes almaya uygun değil. Ayda yaptığımız gibi burada da yapmak durumundayız, kendi oksijenimizi götürmek durumunda olacağız. Fakat bunun için doğru yöntemleri henüz tam bilmiyoruz.” ifadelerini kullandı.



Mars'ta Bir Zamanlar Yaşam Varmış!
araştırmalarda, haber, mars’ta, yaşam, zamanlar

Otomobil Dereye Uçtu: 2 Ölü 1 Kayıp giresun, haber, haberi, ölü, otomobil

Otomobil Dereye Uçtu: 2 Ölü 1 KayıpOtomobil Dereye Uçtu: 2 Ölü 1 Kayıp VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Çalışmaları yetersiz bulan yakınlarından Sabiha Ceylan, “Canımız derede. Hava kararırsa daha da bulunamaz. Bu nedenle çalışmanın yoğunlaştırılmasını bekliyoruz” dedi.



Otomobil Dereye Uçtu: 2 Ölü 1 Kayıp
giresun, haber, haberi, ölü, otomobil

''AKP Çözüm Süreci İle İlgili Bilgi Vermiyor'' bilgi, ile, ilgili, keskin, parti

''AKP Çözüm Süreci İle İlgili Bilgi Vermiyor''''AKP Çözüm Süreci İle İlgili Bilgi Vermiyor'' VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

CHP Muş İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Keskin, AK Parti’nin bütün iddialarının iflas ettiğini kaydederek, “On bir yıl evvel yoksulluğu kaldıracağım diye iş başına gelen AK Parti, yokluğu, yoksulluğu ve yasakları ’nin gündeminden düşürme becerisini sergileyemedi. O tarihlerde var olan sorunlarımıza yeni sorunlar ekledi. Ekonomik, sosyal ve siyasal alanda da çok ciddi sorunlarla karşı karşıya kalmıştır. AK Partinin bütün iddiaları iflas etti, iddialarının tümü hurdaya çıktı. Becerisizlik, çapsızlık, vizyonsuzluk, başarısızlık ortaya çıktıkça iktidar bilgi kirliliği ve gerçek dışı haberlerle amacına ulaşmaya çalışıyor. İktidar, iftira ve yalanı inanç dokulu açıklamaları bir siyaset yöntemi haline getirdi. Gerçekler ortaya çıktıkça iktidarın suratına bir şamar gibi indikçe siyasal iktidar geçmişte kalmış acıları, kabuk bağlamış yaraları kaşıyarak, yokluğu, yolsuzlukları ve yasakları üzerine şal çekerek kapatmaya çalışıyor” dedi.


Dış politika da hükümetin büyük başarısızlıklara imza attığını kaydeden Keskin, “Siyasal iktidar komşularla sıfır sorunlu bir dış politika iddiası ile yola çıktı ama bu politikayı Türkiye’nin çıkarlarına göre yürütemediği için, dış güçlerin taşeronluğuna soyunduğu için dış politika boş bir iddia olarak ortada kaldı. Sorunlu olmadığımız komşumuz kalmadı. İleri demokrasi tezini yeşile boyanmış sivil diktatörlük özlemini ifade ettiği gün ışığına çıktı. Özgürlük, hak, adalet, hukuk ve yasakların olmaması gibi tezlerin biber gazı, tazyikli su ve coplu dayakla hapislik olduğu, iftiraların kanıt, yalanların delil kabul edildiği tutuklamaların infaza dönüştüğü süreçlerde yaşanarak saptanmıştır. İktidarın buyrukları ülkemizde hukuk haline geldi. Yargı iktidarın şube müdürlüğüne dönüştü. Mahkemeler siyasal iktidardan farklı düşünenleri linç etmenin aracı haline getirildiği için yasaksız Türkiye iddiaları yandaşları korumayı hedeflediği açıklık kazandı” diye konuştu.


“BARIŞ GERÇEKLEŞMELİ”


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, barışın insanlar için en kutsal değerlerden biri olduğunu ve barışın gerçekleşmesi gerektiğini belirterek, AK Parti’nin barış süreci ile ilgili olarak muhalefet partisine bilgi vermemesine tepki gösterdi. Barış sürecinde AK Parti’nin muhalefete tüm kapıları kapattığını belirterek tepki gösteren Keskin, “Biz barışı ele alıp konuştuğumuzda, Kürt sorununun çözülmesini istediğimizde CHP’yi PKK ile yandaşlıkla suçluyorlardı. 1989 yılından beri Türkiye’nin bu sorunu çözmesi noktasında raporlar hazırlamışız, bu konuda her platformumuzda kararlar almışız. Maalesef düne kadar BDP’yi PKK’nın parlamento uzantısına göre BDP’yi Zerdüştlükle suçlayan, BDP’li milletvekillerini PKK’lılarla kucaklaştığı için mahkemeye sevk eden, zaman zaman CHP’yi PKK ile işbirliği ile suçlayan iktidar, önce Habur’da böyle bir girişim yaptı. O tarihte CHP’ye bu girişim ile ilgili bilgi vermedi. Daha sonra Oslo’da bir görüşme yaptıkları ortaya çıktı. O dönemde bu görüşmeler ortaya çıkınca bizim görüştüğümüzü söyleyenler şerefsizdirler diye suçlamalar da bulunuldu” dedi.



''AKP Çözüm Süreci İle İlgili Bilgi Vermiyor''
bilgi, ile, ilgili, keskin, parti

Rusya ve Japonya’dan Kuzey Kore’ye Kınama japonya, kınama, kuzey, rusya, rusya ve japonya’dan kuzey kore’ye ortak kınama

Rusya ve Japonya’dan Kuzey Kore’ye KınamaRusya ve Japonya’dan Kuzey Kore’ye Kınama VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

İki lider yayınladıkları ortak deklarasyonda, Kuzey Kore’nin uluslar arası toplumun çağrısının aksi yönde hareket ettiği eleştirisi getirildi . Kuzey Kore, 2094 sayılı BM Güvenlik Konseyi kararı ve 2005’de sonuçlanan altılı görüşmelerde alınan kararlara uymaya davet edildi.


Rusya ve Japonya arasında Kuril adalarında yaşanan sorun nedeni ile İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana barış anlaşmasının imzalanamamasına değinen Abe, “Büyük farklılıklara rağmen, Rusya ve Japonya barış sürecini nefret ortamına çekmeden sürdürüyor.” dedi.
Diğer yabancı ülkelerin sorunun çözümüne müdahil olma girişimini eleştiren Abe, Putin’le görüşmelerinde barış sürecini hızlandırma yönünde karar aldıklarını söyledi.
Rusya ve Japonya krizin çözümü için savunma ve dışişleri bakanlarının dahil olduğu 2+2 formatında görüşmelerin başlaması ile ilgili karar aldı. Açıklamada liderler Rusya ve Japonya’nın arasında işbirliğinin geliştirilmesine vurgu yaptı.


Sovyetler Birliği lideri Jozef Stalin 1941’de Japonya ile saldırmazlık anlaşması imzalamasına rağmen, Nazi Almanyası’nı yenmesinin ardından 8 Ağustos 1945’de Japonya’ya savaş ilan etti. 2 Eylül’de Japonya’nın teslim olması üzerine Moskova, Japonya’nın Kuril adalarını ilhak ettiğini duyurdu. Japonya’nın Hokkaido adası ile Rusya’nın Kamçatka bölgesi arasında sıralanan Kuril adaları 56 adadan oluşuyor. Rus, Ukraynalı, Koreli ve Japon gibi onlarca farklı milletten 30 bin kişi adalarda yaşamlarını sürdürüyor. Rusya ve Japonya arasında dört ada Iturup, Kunaşir, Şikotan ve Habomay ile ilgili gerginlik sürerken, ülke 70 yıldır henüz barış anlaşmasını imzalayabilmiş değil.


Görüşmelerde Japonya başbakanının 2014’de Putin’in Tokyo’ya davetine Rus lider olumlu cevap verdi. Abe açıklamasında, “Sayın Putin’i Tokyo’ya davet ettim. Kendisi de davet için teşekkür etti.” dedi.



Rusya ve Japonya’dan Kuzey Kore’ye Kınama
japonya, kınama, kuzey, rusya, rusya ve japonya’dan kuzey kore’ye ortak kınama

Baba Öldü Eşi ve 2 Çocuğu Kurtarıldı baba, çocuğu, haber, haberler, yanarak

Baba Öldü Eşi ve 2 Çocuğu KurtarıldıBaba Öldü Eşi ve 2 Çocuğu Kurtarıldı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Yangın, saat 01.30′da Çamlıca Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde Bucak Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan Recep İnce’nin katlı ahşap evinin ikinci katında belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Ahşap evden alevlerin yükseldiğini fark edenler, itfaiye verdi. İtfaiye ekipleri gelene kadar yangına müdahale eden çevre sakinleri, evde bulunan Recep İnce, eşi 36 yaşındaki Ayşe, ile çocukları 9 yaşındaki Emine Esin ve 3 yaşındaki Hacı Ali İnce’yi kurtardı.


Dumandan etkilenen İnce ailesine, olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Müdahalenin ardından Ayşe İnce ve çocukları Emine Esin ile Hacı Ali İnce Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Yangına müdahale eden Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri, evin ahşap ve yamaçta olmasından dolayı alevleri kontrol altına alamadı. Evde, arka arkaya meydana gelen 2 patlama nedeniyle yangın daha da büyüdü ve alevler tüm binayı sardı.


EŞYALARINI KURTARMAK İSTERKEN ÖLDÜ


Ekiplerin yangın karşısında yetersiz kalması üzerine evindeki bazı eşyalarını kurtarmak isteyen Recep İnce, alevlerin arasına daldı. Bir daha dışarı çıkamayan Recep İnce’nin yangın söndürüldükten sonra cesedine ulaşıldı. Soğutma çalışmaları yapan ekipler, İnce’nin mutfakta yanmış cesedini dışarı çıkardı. Yangının ardından Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu ve Emniyet Müdürü Rahmi Öztürk olay yerine gelerek bilgi aldı. Recep İnce’nin cesedi incelemenin ardından Bucak Devlet Hastanesi morguna gönderildi.



Baba Öldü Eşi ve 2 Çocuğu Kurtarıldı
baba, çocuğu, haber, haberler, yanarak

Otoyolda TIR'ın Altında Kalarak Öldü altında, haberler, kalarak, otoyolda, otoyolda tır’ın altında kalarak öldü düzce’de

Otoyolda TIR'ın Altında Kalarak ÖldüOtoyolda TIR'ın Altında Kalarak Öldü VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Kaza, dün gece, TEM Otoyolu Gölyaka gişelerine 2 kilometre kala meydana geldi. Ankara istikametine giden Fatih Sondoğan’ın kullandığı 66 LV 801 plakalı TIR, ismi öğrenilemeyen bir arkadaşıyla birlikte yol kenarında gezinirken aniden karşı yöne geçmek için otoyola giren Göksel Akar’a çarptı. TIR’ın tekerleklerinin altında kalan Göksel Akar feci şekilde ölürken, arkadaşı ise son anda kurtuldu. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Göksel Akar’ın cesedi Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Otoyolda TIR'ın Altında Kalarak Öldü
altında, haberler, kalarak, otoyolda, otoyolda tır’ın altında kalarak öldü düzce’de

TUS Birincisi Çukurova Üniversitesi’nden! bilimlerden, boğa, çukurova, türkiye, üniversitesi

TUS Birincisi Çukurova Üniversitesi’nden!TUS Birincisi Çukurova Üniversitesi’nden! VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Boğa, temel bilimlerden 76, klinik bilimlerden 75 puan almayı başardı. Bu sonuçla Türkiye birinciliğini elde eden Boğa, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret etti. Rektör Kibar, Dr. Boğa’ya tebriklerini ileterek, başarılarının devamını diledi.



TUS Birincisi Çukurova Üniversitesi’nden!
bilimlerden, boğa, çukurova, türkiye, üniversitesi

Kuşlar İçin Özel Yemlik Ve Su Kapları Konuldu kayseri, kuşlara, olmak, özel, üzere

Kuşlar İçin Özel Yemlik Ve Su Kapları KonulduKuşlar İçin Özel Yemlik Ve Su Kapları Konuldu VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan ve kar örtü altında yiyecek arayan kuşlar için park ve bahçe alanlarında yiyecek verildiğini hatırlatan Başkan Büyükkılıç, bu uygulamayı yıl boyunca devam ettirecek yeni bir proje başlattıklarını ve kuşlar için su ve yem kapları yerleştirerek bir örnek çalışma başlattıklarını belirtti.


100 kuş yemliği ile su kaplarının parklara yerleştirildiği ilk uygulamanın 15 parkta yapıldığını ve bu çalışmayı bütün parklarda yapacaklarını ifade eden Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:


“Doğaya duyarlı birçok vatandaşımız parklarda çim üzerine bayat ekmek bırakmaktadırlar. Bu çok asil bir davranış ancak çevre ve görüntü kirliliğine sebep olmaktadır. Bu açıdan Melikgazi Belediyesi olarak özel su ve yem kapları aldık. Bu kaplar özel alt kısım suluk üst kısmı ise yemlik olarak üretilmiş. Bu çalışma ile bundan böyle bu şehirde beraberce yaşadığımız ve parklarımızın güzellikleri olan kuş daha rahat beslenebilecek ve su içebilecektir. Bu şehrin güzellikleri arasında yer alan kuş ve güvercinler yaz aylarında şehrimize canlılık katmaktadırlar. Bu şehrin havasını, suyunu paylaşıyoruz. Park ve yeşil alanlarda yem bulmakta zorlanan kuşlara belediye olarak destek veriyoruz. Çevre ve doğa dostu belediye olarak bununla kalmadık. Evlerde kedi ve köpek besleyenlerin parklarda gezilerinde kedi ve köpekleri için kum havuzları yaptık. Bu çevre koruma ve değer verme açısından çok önemlidir.”


Başkan Memduh Büyükkılıç, bu çalışma ile özellikle çocukları teşvik ettiklerini çünkü bu tür alışkanlıkların ileri ki yıllarda toplumda ortak değerleri koruma, paylaşma ve sahiplenme duygularını pekiştirdiğini sözlerine ekledi.



Kuşlar İçin Özel Yemlik Ve Su Kapları Konuldu
kayseri, kuşlara, olmak, özel, üzere

Arazi Yüzünden Komşusunu Öldürdü anlaşmazlığı, arazi, komşusunu, öldürdü, yuzunden

Arazi Yüzünden Komşusunu ÖldürdüArazi Yüzünden Komşusunu Öldürdü VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında Demirtaş Beldesi Aydap Mevkii’nde meydana geldi. Beldede oturan Hıdır Ç. ve komşusu Mehmet Kaplan, arazilerinin sınırları belirlenirken anlaşmazlık yaşadı. İkili arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hıdır Ç., yanında taşıdığı tabancayla Mehmet Kaplan’a 4 el ateş etti.


Karnına ve göğsüne isabet eden mermilerle ağır yaralanan Mehmet Kaplan, öğretmen oğlu Fatih Kaplan tarafından kamyonetle Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Acil servisteki ilk müdahalenin ardından ambulansla Alanya Yaşam Hastanesi’ne sevk edilen Kaplan, yaşamını yitirdi.


Olayı alarak hastaneye gelen Kaplan’ın yakınları sinir krizi geçirdi. Kaplan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.


JANDARMA TELEFONLA ULAŞTI


Olaydan sonra kaçan Hıdır Ç.’ye cep telefonundan ulaşan jandarma ekipleri, teslim olması çağrısı yaptı. Hıdır Ç., teslim olacağını söyledi.



Arazi Yüzünden Komşusunu Öldürdü
anlaşmazlığı, arazi, komşusunu, öldürdü, yuzunden

Hasta Taşıyan Ambulans Yolda Kaldı ambulans, haber, haberler, hasta, yolda

Hasta Taşıyan Ambulans Yolda KaldıHasta Taşıyan Ambulans Yolda Kaldı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Sinop’un Sazak Köyü’ndeki evinde boynunda çıkan yaradan dolayı rahatsızlanan 79 yaşındaki Musa Sandal, sabah 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Ambulans ile Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne getirilen Sandal, tedavisinin ardından yine ambulans ile yola çıkarıldı. Ancak araç, radyatör hortumunun patlaması nedeniyle Demirci Köyü yakınlarında hararet yaptı ve yolda kaldı. Bir süre yol kenarında aracın motorunun soğumasını bekleyen sağlık ekibi, daha sonra radyatöre soğuk su koyarak yolla devam etti.



Hasta Taşıyan Ambulans Yolda Kaldı
ambulans, haber, haberler, hasta, yolda

Elazığ'da İki Apartmanın Çatı Katı Yandı apartman, çatı, elazığ, iki, sakinlerinin

Elazığ'da İki Apartmanın Çatı Katı YandıElazığ'da İki Apartmanın Çatı Katı Yandı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Yangın Sanayi Mahallesi, Sanayi Caddesi üzerinde bulunan Oruç Apartmanı çatı katında meydana geldi. Yangında çatı katı tamamen yanarken, alevler yan binaya sıçradı. Yan binanın da çatı katı yandı. Alevler alt katlara sıçramadan söndürüldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. Olası yaralanma ve can kaybına karşın polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri de olay yerinde hazır bekletildi.


Elektrik tellerinin bina önünde bulunmasından dolayı itfaiye merdivenleri yangının bulunduğu çatı katına ulaşamayınca, hortumlar binanın içerisinden çatı katına çıkarıldı. Tamamen kontrol altına alınan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı. 



Elazığ'da İki Apartmanın Çatı Katı Yandı
apartman, çatı, elazığ, iki, sakinlerinin

Kocasinan Kaptanlara Ehliyet Verdi adaylardan, başarılı, bekir, kocasinan, olanlara

Kocasinan Kaptanlara Ehliyet VerdiKocasinan Kaptanlara Ehliyet Verdi VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi’nin Bağlama Liman Başkanlığı olarak yetkilendirildiğini, Yamula Barajı’nda 35 metreye kadar olan tekne, sürat motoru, yat gibi su üstü araçlarını kullanacak kişilere eğitim vererek sınava tabi tutulduklarını kaydetti.


Sınav sonucunda başarılı olanlara Kaptanlık diploması verdiklerini belirten Başkan Bekir Yıldız, “Türkiye’nin her yerindeki iç sularda geçerli olan bu belge gerçekten çok önemlidir. Ehliyet alan 46 kaptanın araçlarını kazasız belasız kullanmalarını dilerim.” dedi.


Daha sonra dümene geçerek kaptanları, muhtarları ve basın mensuplarını Hızır Hayrettin Reis isimli tekneyle bir müddet gezdiren Başkan Bekir Yıldız, “Otomobil kullanmaktan kolay görünüyor ama hiçbir zaman sürat yapmamalı, dikkati elden bırakmamalıyız.” şeklinde konuştu.


Ardından yeni kaptanlar da tekneyi kullanarak ehliyeti hak ettiklerini gösterdi.



Kocasinan Kaptanlara Ehliyet Verdi
adaylardan, başarılı, bekir, kocasinan, olanlara

Ek Güzergahlar Bu Yıl Hizmete Girecek girecek., güzergahlar, hizmete, sistem, yil

Ek Güzergahlar Bu Yıl Hizmete GirecekEk Güzergahlar Bu Yıl Hizmete Girecek VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Raylı sistem projesinin 2. etabını oluşturan İldem güzergahında altyapı inşaat işleri ve ray döşeme işleri hızlı bir şekilde ilerliyor. Bu güzergahta bulunan 5 adet trafo binası, 3 adet su deposu, 1 adet ekip binası inşaatları ve raylı sistem güzergahında bulunan kavşakların inşaat işlerinin 2 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.


Projenin 3. etabını kapsayan Üniversite-Talas güzergahının Köşk Mahallesi-Üniversite arası bölümünü oluşturan kısmında altyapı inşaatı ve ray döşeme işleri büyük ölçüde tamamlanırken şu günlerde raylı sistem ekipleri üniversite içerisinde hummalı bir çalışma yürütüyor.


    Yapılan plana göre Erciyes Üniversitesi içindeki ray döşeme işlemleri 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmış olacak. Üniversite içerisindeki raylı istem çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Yetim, “Raylı sistem günümüz toplumunun ihtiyaç duyduğu ulaşım araçlarından birisidir. Üniversitemizde şuanda 45 bin civarında öğrenci, 5 bine yakın da personel bulunmaktadır. Üniversite yerleşkesinin 50 bin kişinin sürekli taşındığı bir alan olduğu düşünüldüğünde raylı sistemin üniversiteden geçişi yerinde bir karardır. Çalışmalar bittiğinde ben de raylı sistemi kullanmayı düşünüyorum. Eminim ki birçok insan da benim gibi düşünecektir.” dedi.


Bu çalışmalar kapsamında 200 civarında personel yeri geldiğinde vardiya sistemiyle geceli gündüzlü çalışıyor. Kayseri 2. ve 3. Etap Raylı Sistem İnşaatında Aralık 2013 tarihinde test sürüşlerine başlanılması hedefleniyor. 



Ek Güzergahlar Bu Yıl Hizmete Girecek
girecek., güzergahlar, hizmete, sistem, yil

Üniversitelilerden ''Şiir Dinletisi'' biletli, cu..., dinletisi’, düzenledi., programı

Üniversitelilerden ''Şiir Dinletisi''Üniversitelilerden ''Şiir Dinletisi'' VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

ÇÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zekiye Çağımlar’ın yönetiminde öğrencilerinin düzenlediği 7. Şiir Dinletisi, Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirildi. Dinletiye Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ile Belören Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Sarı da katıldı.


Programda Can Yücel, Sezai Karakoç, Necip Fazıl Kısakürek, Yılmaz Erdoğam, Ceyhun Yılmaz, Melih Cevdet Anday, Demet Duyuler Doğan ve Muhittin Ersungur’dan şiirler okundu. 80’li yıllar ait şarkıların da seslendirildiği programda, dans ve drama gösterileri yapıldı. Dinletinin bilet gelirleri Yüreğir Belören Köyü İlköğretim Okulu’na bağışlandı. Belören Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Sarı, dinleti sonunda, ‘Orada bir köy var, oradaki okul benim okulumdur.’ diyerek başladığı konuşmasında okullarının durumunu hakkında bilgi verdi. Müdür Sarı, düzenlenen etkinlik ve bağış için öğrencilere teşekkür etti.


Yüreğir Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir ise kişilerin kendilerinde sorumluluk hissederek çevrelerinde var olan sorunların çözümünde de yer almaları gerektiğini ifade etti. Özdemir, programdan elde edilen gelirin ihtiyacı olan okullara yönlendirildiği bu gibi etkinliklerin sayısının artmasını dilediğini belirtti.



Üniversitelilerden ''Şiir Dinletisi''
biletli, cu..., dinletisi’, düzenledi., programı

''Terörün Bitişinden Mutsuz Olanlar Var'' aircraft, airlines, airways, aviation, haberler

''Terörün Bitişinden Mutsuz Olanlar Var''''Terörün Bitişinden Mutsuz Olanlar Var'' VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Lefkoşa’da temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, KKTC Başbakanı İrsen Küçük ile bir araya geldi. İki ülke arasında imzalanan işbirliği protokollerinin ardından Beşir Atalay, KKTC ile yapılan işbirliği alanında basın mensupları bilgilendirildi.


MHP Genel Yardımcısı Oktay Öztürk’ün akil adamları mayın eşeğine benzetmesinin sorulması üzerine Atalay, Türkiye’nin yetiştirdiği akil insanların bu konulara kafa yorduğunu dile getirdi. Atalay, “Akil insanlar kadrosundaki kişiler başta TOBB Başkanı olmak üzere Türk İş Başkanı gibi bütün büyük sendikalarımızın kuruluşlarımızın başkanlarıdır. Büyük kitleleri temsil ederler. “Doğrusu biz onları bu konularda sivil bir göz, Türkiye’nin önemli sorunlarını paylaşan insanlar olarak görüyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi. Akil insanlar için farklı nitelemelerde bulunanların söylediklerinin kendilerine ait olduğunu ifade eden Atalay, o tür nitelemelere cevap bile vermeyeceklerini kaydetti.


Türk milletinin büyük desteği ile kronikleşen terör sıkıntısının üstesinden geleceklerini dile getiren Atalay, “Türkiye’de şu an terör bitiyor. Birleri terörün bitmesinden çok mutlu değil.” diye konuştu. Beşir Atalay, Türkiye’de terörün bitişinden uluslararası alanda olduğu gibi yurt içinde de mutlu olmayanların olduğunu söyledi. Atalay, şöyle konuştu: “Her statüko kendi nemacılarını da üretir. En kötü statükolardan bile nemalananlar var. Onun için o statükolarının değişmesini istemeyenler olabilir. O kişilerin ne dediğinden ziyade şunu demek istiyorum. Türkiye’nin sorunlarını giderek tek tek çözmesi bunun da Ak Parti hükümeti olarak çözülmesi birilerini rahatsız ediyor olabilir.”



''Terörün Bitişinden Mutsuz Olanlar Var''
aircraft, airlines, airways, aviation, haberler