26 Mayıs 2013 Pazar

Yüreğir’e 11 Taziye Evi Yapılıyor belediye, haber, haberleri, türkiye, yüreğir

Yüreğir’e 11 Taziye Evi YapılıyorYüreğir’e 11 Taziye Evi Yapılıyor VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Yüreğir’e 11 adet taziye evi kazandıracaklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan şu anda 3 taziye evinin hizmete açıldığını, 8’inin ise ihalesini gerçekleştirdiklerini belirtti.


Özellikle Doğu ve Güneydoğu’dan gelen vatandaşların gelenek ve göreneklerini daha iyi yaşattıklarını belirten Çelikcan, “Vatandaşlarımızın bu acılı günlerinde misafirlerini daha iyi ağırlamaları için bu taziye evlerini yapıyoruz. Bunun yanı sıra 8 adet kültür evimizi hizmete açtık. İnşaatı devam eden kültür evimizin tamamlanmasıyla ilçemizde daha fazla sosyal ve kültürel etkinlik gerçekleştirilecek. Ben bu açılışımızı onurlandıran misafirlerimize teşekkür ediyorum. Taziye evimizin ise vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.’ dedi.


AK Parti Urfa Milletvekili Halil Özcan da hemşerileri ile birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek ‘Bu organizasyonu yaparak hemşerilerimizle bizleri bir araya getiren herkese teşekkür ediyorum. ‘Acılar paylaştıkça azalır. Sevinçler ise paylaştıkça çoğalır’ düşüncesindeyiz. Yerel seçimlerde sizleri yine ziyaret edeceğiz. Sizlerin yanına gelip birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz.” diye konuştu.


AK Parti Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar genelde olduğu gibi yerelde güzel şeyler olduğunu vatandaşların AK Belediyeciliğin nimetlerinden en güzel şekilde yararlandığını kaydetti. Kaçar, ‘Belediye Başkanımızın katkılarıyla burada hemşerilerimize hizmet edecek çok güzel bir eserin açılışını yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.’ ifadelerini kullandı.
Yeşilbağlar Mahalle Muhtarı Ahmet Kırtay Yüreğir’de bu dönemde ilklerin yaşandığını belirterek ‘kültür evleri, taziye evleri, oluklu asfaltla Yüreğir ilk kez tanıştı. Özellikle vatandaşlarımızın büyük ihtiyaç duyduğu taziye evi için Başkanımız Mahmut Çelikcan’a teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.


Yeşilbağlar Mahalle Muhtarı Ahmet Kırtay, Urfa Milletvekilleri Halil Özcan, Mahmut Kaçar ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a birer plaket sundu.



Yüreğir’e 11 Taziye Evi Yapılıyor
belediye, haber, haberleri, türkiye, yüreğir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder