26 Mayıs 2013 Pazar

Tutuklu Albay çocuğu Kılıçdaroğlu'nu fena bozuyor

Tutuklu Albay çocuğu Kılıçdaroğlu'nu fena bozuyorTutuklu Albay çocuğu Kılıçdaroğlu'nu fena bozuyor VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

KILIÇDAROĞLU’NU TERLETEN SİLİVRİ SORUSU


Kanal D’de Abbas Güçlü’nün sunduğu Genç Bakış’ın konuğu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ydu. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden yapılan canlı yayına katılan Kılıçdaroğlu, hukuk öğrencisi gencin sorusu karşısında zor anlar yaşadı.


“ASKERLERİ NEDEN ZİYARET ETMEDİNİZ”


Balyoz davasından 16 yıl hüküm giyen Kurmay Albay Erdoğan Koçoğlu’nun oğlu Yiğit Gökçekhan Koçoğlu, Kılıçdaroğlu’nun sadece kendi milletvekilleri olan Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay’ı cezaevinde ziyaret ettiği eleştirisinde bulundu.


“Bir genel başkan olarak bu ülkeye canını veren askerlerinize destek olmanız gerekmiyor mu” diyen gence verdiği yanıta “Mahkemeler AK Parti’nin güdümünde” diyerek başlayan Kılıçdaroğlu, Silivri’ye en çok giden milletvekillerinin CHP’liler olduğunu vurguladı.

“BAŞBAKAN BİLE GELDİ, SİZ GELMEDİNİZ”


Kılıçdaroğlu’nun yanıtı, üniversite öğrencisi genci tatmin etmediği gibi sinirlendirdi. “Sorumu dolandırdınız, yanıt vermediniz. Ergin Saygun’a Başbakan bile gitti. O da insani bir ziyaret içindi. Fakat bu insani ziyareti Kemal Kılıçdaroğlu yapmadı” diyerek tepki gösterdi.



Tutuklu Albay çocuğu Kılıçdaroğlu'nu fena bozuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder