12 Mayıs 2013 Pazar

Reyhanlı'da Yaralar Sarılıyor aracın, bombalı, gelen, meydana, reyhanlı

Reyhanlı'da Yaralar SarılıyorReyhanlı'da Yaralar Sarılıyor VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Bombalı aracın patlamasının ardından özellikle çevre evlerde meydana gelen maddi hasarın tespiti için henüz herhangi bir yetkilinin kapılarını çalmamasından şikayet eden Reyhanlılardan bazıları beklemeyi bırakıp evlerini temizlemeye başladı. Patlamanın etkisiyle olay yerine yakın mesafedeki evlerde camların yanısıra kapı ve duvarlarda yıkıldı.


CAMCILAR İŞBAŞINDA


Reyhanlı’da meydana gelen patlamada ev ve iş yerlerinin patlayan camları da camcılar tarafından takılmaya başladı. Camcılık ve marangozluk mesleği ile uğraşan Marangoz Suat Söker patlamanın ardından 2 gün geçmesine rağmen patlamanın hemen ardından kendilerine vatandaşların ulaştığını söyledi.


Halen depolarında bulunan camları kullandıklarını ancak ek olarak ilçeye cam getirebileceklerini aktaran Söker, “Zarar çok büyük. Sadece camlar değil kapılar çerçevelerde patlamış durumda. Geceden bize ulaşan vatandaşların evlerinde çalışmaya başladık. Ama zararın büyüklüğüne bakıldığında bu onarım işlemleri bayağı daha sürer.” dedi.


Patlama anında olay yerinde bulunan Reyhanlı vatandaşı Osman Yücel ise geceyi çocuklarıyla arabasında geçirdiğin, söyledi. Patlamayı 20 metre mesafede yakalanan ve olaydan yara almadan kurtulan Yücel o anları şu sözlerle aktardı “İlk patlamanın ardından insanlar yukarı doğru yani belediyeye doğru kaçmaya başladı o anda bir patlama daha oldu. Ölenler yaralananlar. Çok kötüydü. Evlerimiz perişan oldu. Gece korkudan eve giremedik. Çocuklarımda arabamda yatttım.”



Reyhanlı'da Yaralar Sarılıyor
aracın, bombalı, gelen, meydana, reyhanlı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder