10 Mayıs 2013 Cuma

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı Açıldı dr., erbakan, necmettin, parkı, prof

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı AçıldıProf. Dr. Necmettin Erbakan Parkı Açıldı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Açılış törenine Saadet Partisi il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hayatı anlatıldı, Seymen ekibi mini bir gösteri yaptı. Açılış öncesi konuşma yapan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, merhum Necmettin Erbakan’ın ülkeye hizmet etmiş önemli bir devlet adamı ve siyasetçi olduğunu belirterek, “Etimesgut’a birçok park ve yeşil alanlar yaptık. Topçu Mahallesi’ne yaptığımız bu parka da Etimesgut Belediye Meclisi’nde aldığımız kararla Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın adını verdik. Bu karara Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve AK Partili tüm üyeler evet oyu . Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.


Park hakkında bilgiler de veren Başkan Demirel, “10 bin metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz parkımızın yapımı da merhum Erbakan’ın hayatı gibi zorlu bir süreçten geçti. Bu alan engebeli olduğu için iş makinesi çalışmadı, işçimizin büyük gayretleriyle, emekleriyle bu parkı tamamladık. Parkta, çocuk alanları, kameriyeler, fitness setleri, piknik alanları yer alıyor. İlçemize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.


“BÜYÜK BİR KADİRŞİNASLIK”


Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak konuşmasında, güzel bir rekreasyon ve park alanına Necmettin Erbakan Parkı adını veren Başkan Demirel’in büyük bir kadirşinaslık gösterdiğini söyledi. Demirel’e ve bu ismin verilmesinde emeği geçen tüm meclis üyeleri ve belediye çalışanlarına teşekkür eden Kamalak, Necmettin Erbakan adının Etimesgut’ta yaşatılmasından büyük memnuniyet duyduklarını kaydetti.


VEFA ÖRNEĞİ


Fatih Erbakan da babası Necmettin Erbakan’ın vefalı bir insan olduğunu vurgulayarak, Erbakan’ın hayatından örnekler verdi. Erbakan, “Vefaya önem veren merhum babama böyle bir vefa örneği gösterilmesi bizi çok mutlu etti. Allah, bu parkı yapanlardan razı olsun. Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Enver Demirel’e çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından parkın kurdelesi Başkan Demirel, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan tarafından kesildi. Başkan Demirel misafirlere parkı gezdirdi. Kamalak ve Demirel, çocuk oyun alanında çocukları salıncakta salladılar, piknik yapan ailelerin masalarına misafir olarak ikramlarını kabul ettiler. Açılış, parkta yer alan topçu figürü önünde çekilen açılış hatırasıyla sona erdi. 



Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı Açıldı
dr., erbakan, necmettin, parkı, prof

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder