10 Mayıs 2013 Cuma

Organları 4 Kişiye Umut Oldu haber, kişiye, organ, organları, umut

Organları 4 Kişiye Umut OlduOrganları 4 Kişiye Umut Oldu VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Alkol bağımlısı olduğu öne sürülen Abdulkadir İpekoğlu (50), 7 Mayıs 2013 Salı günü gündüz saat 11 sıralarında, Adana Caddesi üzeri, Demirkapı mevkiinde, aldığı alkolün etkisiyle bir anda yere düştü. Düşme esnasında başını yere vuran İpekoğlu, görgü tanıklarının vermesi ile olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından 70. Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kafasına aldığı darbe neticesinde tedavi gördüğü hastanede aynı gün beyin ölümü gerçekleşen evli, 2 çocuk babası Abdulkadir İpekoğlu’nun organları ailesi tarafından bağışlandı.


Sağlık Bakanlığı tarafından yönlendiren uzman ekiplerin çalışması neticesinde İpekoğlu’nun kalbi ve karaciğeri, başka hastalara nakledilmek üzere Antalya’ya, sol böbreği Gaziantep’e ve sağ böbreği de Bursa’ya gönderildi.


Organları ile 4 kişiye hayat veren Abdulkadir İpekoğlu’nun, kolundaki rahatsızlık nedeniyle malulen emeklilik için dilekçe verdiği bildirildi. İpekoğlu, Haziran ayında almayı beklediği il emekli aylığını alamadan yaşamını yitirdi. 



Organları 4 Kişiye Umut Oldu
haber, kişiye, organ, organları, umut

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder