4 Mayıs 2013 Cumartesi

Ordu’nun Yaylalarında Ralli Heyecanı haber, haberi, haberler, haberleri, ordu’nun

Ordu’nun Yaylalarında Ralli HeyecanıOrdu’nun Yaylalarında Ralli Heyecanı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

ORDU Valisi Orhan Düzgün, dünyanın en eğlenceli macera ve dostluk rallisi olan ‘Dostluk ve Barış Rallisi’ katılımcılarının, 6-7 Mayıs tarihlerinde Ordu’nun yaylaları ziyaret edeceğini; ‘Vosvos Şenliği’, ‘Off-Road’ yarışmaları bu organizasyonun kentin yaylalarının tanıtımına önemli katkı sağlayacağını söyledi.


20 ülkeden 230 otomobil ve 650 yarışçının katılması beklenen ‘Allgau Orient Rally – Dostluk ve Barış Rallisi’ 6-7 Mayıs tarihlerinde Ordu’nun yaylalarında olacak. Ordu’nun doğal güzelliklerini ve yaylalarının tanıtımı için geçen yıl Orient Rally Türkiye Başkanı Nadir Serin ile bir görüşme gerçekleştirdiğini bu kapsamda ‘Dostluk ve Barış Rallisi’nin Ordu’ya gelmesi için çalışma yürüttüklerini de belirten Vali Orhan Düzgün, bu etkinliğin Vosvos Şenliği ve Off-Road etkinlikleri gibi yaylaların tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi. Yerli ve yabancı turistlerin son zamanlarda Karadeniz yaylalarına büyük ilgi gösterdiğini de vurgulayan Vali Düzgün, “27 Nisan tarihinde Almanya’dan başlayan ralli şu anda İstanbul’a kadar ulaşmış durumda. Bu ralli grubu içerisinde 20 ülkeden 300 araç ve 600’ün üzerinde rallici dünyayı dolaşıyor. Almanya’dan başlayan Ralli turu Balkanlardan Bulgaristan üzerinden ülkemize giriş yaptı. Ordu’nun arkasından Kars’a, Kars’tan’da Güney’de İskenderun’a inerek oradan İsrail, Filistin ve Ürdün’de noktalanacak. Ralliciler burada çektikleri kamera ve fotoğraflarla ilimizin ve yaylalarımızın tanıtımına ciddi katkı sağlayacak. Bunun çok önemli olacağını düşünüyorum” dedi.


Ordu’nun sahip olduğu kültür varlıkları ve yaylalarının tanıtılması amacıyla ‘Vosvos Şenliği’, ‘Off-Road’ yarışmalarına ilave olarak ralli etkinliğinin yapılmasının bölgeye ilgiyi daha da artıracağını da vurgulayan Vali Düzgün, “İlimize gelen, yaylalarımızı gezen herkes memnun kalıyor. Bu memnuniyet arttıkça kentimizi ziyaret edenler her geçen gün daha çok artıyor. Bu tür ralli müsabakalarıda bölgemizin, yaylalarımızın tanıtımında son derece önemli” diye konuştu.


 


ORDU’NUN YAYLALARINDA RALLİ HEYECANI


ORDU’NUN YAYLALARINDA RALLİ HEYECANI


ORDU’NUN YAYLALARINDA RALLİ HEYECANI



Ordu’nun Yaylalarında Ralli Heyecanı
haber, haberi, haberler, haberleri, ordu’nun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder