14 Mayıs 2013 Salı

Ölü Sayısı 177 mi? 0, haber, haberler, iddialarına, sağlık

Ölü Sayısı 177 mi?Ölü Sayısı 177 mi? VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Müezzinoğlu, Sağlık-Sen tarafından hazırlanan “Sağlıkta Bedel Ödeyenler” filminin galasına katılmadan önce gazetecilerin sorularını cevapladı. Reyhanlı’daki son duruma ilişkin bir sorunun yöneltilmesi üzerine Müezzinoğlu, “Şu anda Reyhanlı ile ilgili sağlık ekipleri ilk 15 dakikada gerekli müdahaleyi yaptı. Ambulans uçaklarımız dahil hepsi ilk 2 saat içinde orada oldular. İstanbul’a doku kaybı nedeniyle gönderdiğimiz sağlık çalışanımızın tedavisi yapıldı. Şu anda çok iyi durumda. Sağlık hizmetleri anlamında Reyhanlı’da yapılabileceklerin hepsi yapılıyor. İlave bir sağlık hizmeti ihtiyacı söz konusu değil, ama olduğunda da her zaman gerek ambulans uçaklarımız, gerekse karayolu ambulanslarımız her zaman göreve hazır. Tedavi gören 40 hastamız var. Bunların 6′sı il dışında, 2′si Ankara’da, 2′si Adana’da, biri İstanbul’da, biri de Gaziantep’te. Bu hastalardan birinin durumu ağır ve yoğun bakımda, diğerlerinin ise tedavileri yapılmakta. 46 hastamız da Adana merkezde.” diye konuştu.


“3 KİŞİNİN DURUMU KRİTİK”


Bir gazetecinin “Durumu kritik olan kaç hasta var?” şeklindeki sorusu üzerine de Müezzinoğlu, “Şu anda il dışında bir tane, ilde ise 2 tane var. İl dışındaki Ankara’da, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde.” ifadelerini kullandı.


“ÖLÜ SAYISI 50’YE ÇIKTI”


Bakan Müezzinoğlu, ölü sayısında bir değişikliğin olduğunu da kaydetti. Müezzinoğlu, “Kimlik tespiti yapılamayan, parçalı durumda olan iki eks vakası savcılık tarafından bize bildirildi. Bir de enkaz altından iki ölüm vakası bize geldi. Dolayısıyla 46 olan ölüm 50′ye çıktı” dedi.


“BİRİLERİ KAMUOYUNU TAHRİK ETMEYE ÇALIŞIYOR”


“177 ölü var” şeklindeki iddiaların sorulması üzerine de Müezzinoğlu, şunları söyledi: “Ben, size saat saat, dakika dakika gelen bilgiyi ilk andan itibaren açıklıyorum. Birileri kamuoyunu duygusal olarak tahrik etmek istiyor. Kamuoyunun sağduyusunu kaybetmeden yapılan kasıtlı planları aşacağımıza inanıyorum.” 



Ölü Sayısı 177 mi?
0, haber, haberler, iddialarına, sağlık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder