27 Mayıs 2013 Pazartesi

Midyat MYO’da Mezuniyet Sevinci mezuniyet, midyat, midyat myo da mezuniyet sevinci, sevinci, yardımcısı

Midyat MYO’da Mezuniyet SevinciMidyat MYO’da Mezuniyet Sevinci VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Yaklaşık 150 öğrencinin mezun olduğu törene; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Oflaz, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal, Başsavcı Adnan Küçükyumuk, Ağır Ceza Hakimi Sezgin Güverçin, MYO Müdürü Tarık Demir, sivil toplum temsilcileri, öğretim görevlileri, öğrenciler ve öğrenci velileri hazır bulundu.


Yüksekokul bünyesinde bulunan 7 bölümden mezun olan yaklaşık 150 öğrenci için düzenlenen törende konuşan MYO Müdürü Tarık Demir, amaçlarının nitelikli eleman yetiştirmek olduğunu belirtti. Yüksekokul öğrencileri arasında baba-kız, baba-oğul olduğunu belirten Demir, “Farklı kuşakları eğitme imkânına da bu vesileyle sahip olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu farklı kuşakları eğitmekte gerçekten farklı öğretmek ayrı bir duygu.” diye konuştu.


Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Oflaz yaptığı kısa konuşmada öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.
Okuldaki programlarda birinci olan öğrencilere plaket verilmesiyle devam eden törende öğrenciler aileleri ve öğretim görevlileriyle çok sayıda hatıra fotoğrafı çekti. Program, mezun olan öğrencilerin keplerini havaya atmasının ardından katılımcılara pilav ikram edilmesiyle son buldu.



Midyat MYO’da Mezuniyet Sevinci
mezuniyet, midyat, midyat myo da mezuniyet sevinci, sevinci, yardımcısı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder