2 Mayıs 2013 Perşembe

''1 Mayıs'ı Kimse Provake Etmesin'' "akil insanlar"la ilk toplantı yarın, bölgede, gup toplantısı, imralı süreci, umutlar

''1 Mayıs'ı Kimse Provake Etmesin''''1 Mayıs'ı Kimse Provake Etmesin'' VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geldi. Partisinin il teşkilatını ziyaret eden Kurtulmuş, İstanbul’da yapılan 1 Mayıs kutlamalarında çıkan olayları değerlendirdi. İşçi bayramı adıyla yapılan kutlamalarda ortaya çıkan görüntülerin işçi haklarıyla, vatanseverlik ve ulusalcılıkla ilgisi bulunmadığını anlatan Kurtulmuş, “Bazı statüko sahiplerinin bu yıl 1 Mayıs’ı bahane ederek kışkırtma içerisine girmiş olabileceklerini değerlendiriyoruz. Geçmişte 1 Mayıs ile ilgili sansürcü bir yaklaşım sergilendiği için hepimiz şikayet ettik. Son yıllarda 1 Mayıs başta İstanbul Taksim olmak üzere her yerde huzur içerisinde kutlanıyor. Fakat bu yıl bize yansıdığı kadarıyla bir takım yerlerde kısmi olaylar dışında genel anlamda 1 Mayıs olgunluk içerisinde kutlandı. İnşallah 2014 yılında 1 Mayıs’ı altyapı çalışmaları tamamlanan Taksim Meydanı’nda coşkuyla kutlarız” dedi.


AKP  terörün çözümü için kararlılıkla mücadele edildiğini ve çözüm noktasında önemli adımlar atıldığını vurgulayan Kurtulmuş, “’de 30 yıldır devam eden terör sorunu var. Ak Parti’nin attığı adımlar ile bu sorundan kurtularak ’yi barış ve esenlik yurdu haline getireceğiz. Halkın arasına sokulmaya çalışılan bu fitnelerin hepsi kalıcı bir şekilde bu topraklardan sökülüp atılacaktır” diye konuştu.


Numan Kurtulmuş, il başkanlığında düzenlenen toplantının ardından kent merkezindeki esnafları ziyaret etti.



''1 Mayıs'ı Kimse Provake Etmesin''
"akil insanlar"la ilk toplantı yarın, bölgede, gup toplantısı, imralı süreci, umutlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder