5 Mayıs 2013 Pazar

Kuzenini Kendisini Tehdit Ettiği İçin Öldürmüş erhan, haber, haberler, kuzeni, kuzenini

Kuzenini Kendisini Tehdit Ettiği İçin ÖldürmüşKuzenini Kendisini Tehdit Ettiği İçin Öldürmüş VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Kocaeli’nde amcasının oğlunun ensesine sıktığı tek kurşunla öldürdüğü iddia edilen Erhan Çağlayan, adliyeye sevk edildi. Erhan Çağlayan’ın, kuzenini kendisinden sürekli para istemesi ve tehdit etmesi nedeniyle öldürdüğü iddia edildi.


Başiskele ilçesindeki Altınkent Konutları Cumhuriyet Caddesi’nde ikamet eden 2 çocuk babası Şenol Çağlayan (32), maddi sorunu nedeniyle kuzeni Erhan Çağlayan’ın işyerine gitti ve burada . Olaydan bir gün sonra Şenol Çağlayan, 1 Mayıs tarihinde Erhan Çağlayan’ın işyerine tekrar gitti. Erhan Çağlayan’dan 30 bin lira para istedi. Bu sırada çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Erhan Çağlayan, Şenol Çağlayan’ı ensenise sıktığı tek kurşunla öldürdü. Sonra cesedi aracına koyarak Başiskele Aytepe mevkindeki Menevişe Yaylası’na bıraktı. İş yerine geldiğinde Şenol Çağlayan’ın arabasını aldı. Aracı Kartepe ilçesi ile Başiskele ilçesi arasındaki Kullar mevkine bıraktı. Şenol Çağlayan 1 Mayıs tarihinde evine dönmeyince aile, durumundan endişe ederek Başiskele Polis Merkezi’ne kayıp ihbarında bulundu. İlçede pişmaniye dükkani sahibi olduğu belirtilen Şenol Çağlayan’ı bir yandan polis, bir yandan ailesi aradı. Polis, yaptığı çalışma sonucu, Şenol Çağlayan’ın aracını Kullar mevkinde buldu. Ekipler, çalışmalarını derinleştirince, iki gündür aileyle birlikte aramaya katılan rot balans işiyle uğraşan Erhan Çağlayan’dan şüphelendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Çağlayan’ı 2 sorguya aldı. İlk sorgusunda olayı kabul etmeyen Erhan Çağlayan, son sorgusunda olayı itiraf etti.


Ailesi ile birlikte Şenol Çağlayan’ı aradığı ve çok soğukkanlı davrandığı iddia edilen cinayet zanlısı Erhan Çağlayan’ın ifadesinde, Şenol Çağlayan’ın maddi sorunlar yaşadığını, ödemek için arabasını satışa çıkardığını, ancak alıcı bulamayınca kendisine getirdiğini, arabayı verip borçları kapatmasını istediğini, kendisini arabayı almaya zorladığını, zorlayınca arabayı satmasını üste kalan parayı kapatacağını söyleyerek dükkândan gönderdiğini, değişik zamanlarda gelerek kendisinden değişik miktarlarda paralar aldığını, son olarak 1 Mayıs günü yerine gelip müşterisine, sekreterine de saldırdığını, sonra çekip gittiğini, 1 saat sonra arayıp geleceğini söyleyince olay çıkmaması için çalışanlarını eve gönderdiğini ve dükkanı kapatıp kendisini beklemeye başladığını, geldiğinde 1 gün sonraya kendisine 30 bin lira para bulmasını söylediğini, veremeyeceğini söyleyince ailesini ve kendisini öldüreceğini söyleyerek tehdit ettiğini, saldırmaya kalktığını bu esnada parayı bulacağını söyleyerek sakinleştirmek için çay içelim dediğini ve tekrar tartışırken karısına dahi küfürler ettiğini, kendisine bakmaya zorunlu olduğunu söylediğini bu nedenle kendisini kaybedip ruhsatsız silahı ile 1 el ateş ederek kuzenini öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.
CİHAN


Kuzenini kendisini tehdit ettiği için öldürmüş


Kuzenini kendisini tehdit ettiği için öldürmüş



Kuzenini Kendisini Tehdit Ettiği İçin Öldürmüş
erhan, haber, haberler, kuzeni, kuzenini

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder