26 Mayıs 2013 Pazar

Kılıçdaroğlu AP Toplantısından Kovuldu / Erdoğan - Esad Benzetmesi

Kılıçdaroğlu AP Toplantısından Kovuldu / Erdoğan - Esad BenzetmesiKılıçdaroğlu AP Toplantısından Kovuldu / Erdoğan - Esad Benzetmesi VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Kılıçdaroğlu’na Sol Kroşe

AP’de Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Erdoğan’ı Beşar Esad’a benzetmesine tepki gösteren AP Sosyalist Grup Başkanı Hannes Swoboda toplantıyı terk etti.


http://www.youtube.com/user/TazeVideolar


Abone Ol, En hit en güzel videolara ilk sen ulaş


Avrupa Parlamentosu’nda temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortak basın toplantısında bulunduğu Sosyal Demokratlar Grubu Başkanı Hannes Swoboda ile ikili görüşmesi iptal edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, “Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Swoboda ile görüşmenin uygun olmayacağını, bir yarar sağlamayacağını düşünerek görüşme mahallinden ayrıldı” dedi.


Program dahilinde yerel saat ile 17.00′de Swoboda ile görüşmeye gelen Kılıçdaroğlu’nu protokol görevlisi önce “Bir sorun var” diye uyardı. Daha sonra içeri giren Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, kısa bir süre sonra görüşme odasından hızla ayrıldı. İlk etapta açıklama yapmayan CHP heyeti kendilerine ayrılan bir odada toplantı yaptıktan sonra Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Loğoğlu olayla ilgili olarak, “Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Başbakan Erdoğan’ın Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik olarak, Sayın Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak yaptığı eleştiriler üzerine sorulan bir soruya cevaben, Türkiye’deki demokrasi hukukun üstünde, insan hakları, özgürlükler bağlamındaki eksikliklere işaret etmek amacıyla Sayın Başbakan Erdoğan ile Suriye rejiminin başındaki Beşar Esad arasında bir paralellik kurmuştur. Kurduğu bu paralelliğin Sayın Swoboda’da rahatsızlık oluşturduğunu öğrendik” dedi.


AP Sosyalist Grup Başkanı Hannes Swoboda’nın Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından duyduğu bu rahatsızlığı kendisiyle görüşmeye gittikleri zaman Swoboda’nın yardımcılarından öğrendiklerini anlatan Loğoğlu, “Bu rahatsızlığın bize ifade edilmesinden sonra Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Swoboda ile görüşmenin uygun olmayacağını, bir yarar sağlamayacağını düşünerek görüşme mahallinden ayrıldı” diye konuştu.


“Bulunduğumuz çatı Avrupa Parlamentosu” diyen Loğoğlu, sözlerine şöyle devam etti:


“Avrupa Parlamentosu hangi değerleri koruyan, hangi değerleri savunan bir kurumdur; demokrasi, insan hakları, özgürlükler, bütün haklar, hukuk, her şey ve özellikle de ifade özgürlüğü. Dolayısıyla bu çatı altında herhangi bir anlamda ifade özgürlüğünün, şurası fazlaydı, burası eksikti tartışmalarının çok yararsız olduğunu, çok yanlış olduğunu, çok aykırı olduğunu, hele hele bir sosyal demokrat grubunun başkanlığını yapan bu kadar deneyimli bir politikacıya yakıştıramadığımızı belirtmek isterim. Sadece ifade özgürlüğüne saygı duyulması gerektiğini ve bu saygının Sayın Swoboda da dahil olmak üzere herkes tarafından gösterilmesi gerektiğini düşünüyoruz.”


Sabah yapılan ortak basın toplantısı sırasında Swoboda’nın ayrılmasından sonra Kılıçdaroğlu gelen bir soru üzerine Recep Tayyip Erdoğan’ı Beşşar Esad ile karşılaştırmış ve “51 kişinin katili Erdoğan’dır” demişti.

-

-

-

-


eğlence, komedi, korku, vahşet, komik, spor, maç, son dakika, haber, müzik, son albüm, klipler, yabancı klipler, sıcak videolar, plaj, kamera şakaları, kazalar, win, fail, siyaset, politika, arabesk, damar, uzun hava, bozlak, film, izle, indir, full, hd, hdr, 1080p, 720p, sinema, dizi, geniş özet, fragman, oyun, seyahat, tatil, canlı yayın, bilim, teknoloji, belgesel, hayvanlar alemi, insanlar alemi, röportaj, muhabir, ajans, neşet ertaş, türküler, pop, popstar, tarkan, kenan doğulu, şebnem ferah, murat boz, soner sarıkabadayı, emre aydın, otomobil, araba, modifiye, bmw, audi, ferrari, gizli kamera, turkey, aşk, sevgi, radyo, tv, ibrahim tatlıses, bağlama, saz, orhan gencebay, karaoke, yetenek sizsiniz, final, yarı final, maçın geniş özeti, görüntüler, alkol, sarhoş, başbakan, sevgili, seni seviyorum, aşkım, önemli gelişmeler, hastane, öldü, öldürüldü, gazete, prodüksiyon, animasyon, osmanlı, atatürk, hakaret, küfür, kavga, müslüm gürses, en güzel, ferdi tayfur, şarkıları, hahaha, beyaz show, okan bayülgen, beyazıt öztürk, cem yılmaz, son gösterisi, şampiyon, birinci, o ses türkiye, ses yarışması, ben burdan atlarım, alaturka, bülent ersoy, hülya avşar, jüri, felaket, acayip, videolar, sevgi, kadın, bakım, kozmetik, güvenilir, kazık, recep tayyip erdoğan, azer bülbül, arabesk rap, hip hop, dubstep, ismail yk, halaylar, kaşık havası,



Kılıçdaroğlu AP Toplantısından Kovuldu / Erdoğan - Esad Benzetmesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder