12 Mayıs 2013 Pazar

Hem Annelik Hem Babalık Yapıyor babalik, haber, hem, hem annelik hem babalık yapıyor, hem annelik hem babalık yapıyor oku

Hem Annelik Hem Babalık YapıyorHem Annelik Hem Babalık Yapıyor VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Onun hayata bağlanışı, gelininin evi terk etmesi ile başlamış. Yıllar önce eşini kaybeden ve oğlunun yanına sığınan Hüsne nine, gelinin geçen yıl evi terk etmesi ile sıkıntılı bir hayata da adımını atmış. Psikolojik sorunlar yaşayan oğlunun da evden ayrılması ve bir daha dönmemesi üzerine biri 12, diğerleri 9 ve 6 yaşında olmak üzerine 3 torunu ile çaresizlik içinde baş başa kalmış. 9 çocuğundan 6′sını küçük yaşlarda kaybeden Hüsne nine, ikinci kez anneliğe ve babalığa soyunmuş.


Ali baba Mahallesi’nde sobalı bir evde kiracı olarak oturan Hüsne Çınaroğlu, astım bronşit hastalığı sebebiyle zor günler geçiriyor. Sık sık rahatsızlığında 112 Hızır Acil Servis ekiplerinin müdahalesi ile yeniden hayata tutunan Hüsne nine, torunlarına bakacak kimsenin olmaması sebebiyle, hastanede yataklı tedaviyi reddediyor.


Hüsne Çınaroğlu’nu, bir öğlen vakti yağda yumurta ve mevsim salatasından oluşan yemek saatinde ziyaret ettik. Torunlarına anne şefkati ile kol kanat geren ve onları bu yokluktan mahrum etmemek için elinden geleni yapan Hüsne nine, tüm isteğinin torunlarının okumasını ve iyi bir eğitim almasını istiyor.


9 yıl önce kaybettiği eşinden kalan maaşla geçinmeye çalışan Hüsne nine, bir yandan 3 torun büyütmek için tüm imkânlarını zorlarken bir yandan da, Hayat Ağacı ’nden aldığı yardımla evinin yiyecek ihtiyacını karşılamaya çalışıyor.


TORUNDAN BABAANNEYE GÖZYAŞLI MEKTUP


Babaannelerine Günü sebebiyle okulda mektup yazan Gamze Nur babaannesini çok sevdiğini söyledi. Babaannesine, yazdığı mektubu okumaya çalışan Gamze Nur, gözyaşlarına hakim olamayınca, küçük kızı babaannesi ve kardeşleri sakinleştirmek zorunda kaldı. Bunun üzerine mektubu ablası Fatma okudu. Mektupta Gamze nur Babaannesine olan sevgisini dile getiriyor.


Babaannelerinin bu fedakârlığının farkında olan 12 yaşındaki Fatma, 9 yaşındaki Gamze Nur ve 6 yaşındaki Muhammed Ali, yaşlı kadını üzmeden bir dediğini iki etmemeye çalışıyor.


Büyük torun Fatma, babaannesinin kendilerine baktığını ve çok sevdiğini belirterek evi terk eden annesinden ise nefret ettiğini söyledi.


En küçük torun Muhammed Ali de babaannesini çok sevdiğini dile getiriyor. Hüsne nine ve 3 torununa yardım elinin uzanıp uzanmayacağı merakla bekleniyor. 



Hem Annelik Hem Babalık Yapıyor
babalik, haber, hem, hem annelik hem babalık yapıyor, hem annelik hem babalık yapıyor oku

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder