2 Mayıs 2013 Perşembe

Hatay'daki 1 Mayıs'ta Polis Su Dağıttı hatay daki 1 mayıs ta polis su dağıttı hatay da uğur ..., hatay'daki, hatayda, mayis, polis

Hatay'daki 1 Mayıs'ta Polis Su DağıttıHatay'daki 1 Mayıs'ta Polis Su Dağıttı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Merkez Antakya İlçesi Sümerler Mahallesi Harbiye Caddesi’ndeki Doğuş Okulları önünde toplanan 8 bin kişilik kalabalık grup, bir kilometre uzaklıktaki Uğur Mumcu Meydanı’na kortej halinde yürüdü. Yürüyüşe katılanlar, hava sıcaklığının 38 dereceye ulaşması nedeniyle zor anlar yaşadı. Yürüyüşü takip eden toplum polisleri, vatandaşlara su dağıtarak, ferahlatmaya çalıştı. Düzenleme Komitesi adına konuşan DİSK Genel-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Mehmet Güleryüz, “Birliğin, dayanışmanın, mücadelenin, umudun ve direnmenin adıdır 1 Mayıs. Alanda bulunan herkesi, evlerinde ve balkonlarında bizleri izleyen bütün vatandaşlarımızın bu mutlu gününü kutluyor, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Bugün, işçi sınıfının, birlik, mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs’ı kutlamak için, işçilerle, yoksullarla, işsizlerle, kadınlarla, gençlerle, dışlanmışlarla, mağdurlarla ve emeğini, alın terini harcayan bütün emekçilerle birlik olmak, dayanışmak ve mücadeleyi yükseltmek için, başta Taksim 1 Mayıs Alanı olmak üzere, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Antakya’da da 1 Mayıs için alanlarındayız” dedi.


Miting alanında, Beşar Esad’ın posterini taşıyan bir grup Suriyeli genç ise Arapça ‘Sen çok yaşa Beşar Esad’ sloganı attı. Kutlama etkinlikleri olaysız sona erdi.



Hatay'daki 1 Mayıs'ta Polis Su Dağıttı
hatay daki 1 mayıs ta polis su dağıttı hatay da uğur ..., hatay'daki, hatayda, mayis, polis

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder