11 Mayıs 2013 Cumartesi

Hastaneye Bakan Desteği bakan, haber, haberler, hastaneye, planlanan

Hastaneye Bakan DesteğiHastaneye Bakan Desteği VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Orhangazi başta olmak üzere Gemlik ve İznik’teki sağlık yatırımları konusunda Bakan Müezzinoğlu ile görüştüklerini belirtti. Aydın, Müezzinoğlu’nun özellikle Orhangazi’ye yapılması planlanan hastane konusunda çalışmalara hız verilmesi talimatını verdiği bildirildi.


AK Parti Bursa milletvekilleri İsmail Aydın, Tülin Erkal Kara, İsmet Su, Hüseyin Şahin, Bedrettin Yıldırım, Canan Candemir Çelik, Hakan Çavuşoğlu ve Mustafa Kemal Şerbetçioğlu Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile bir araya geldi. Bursa milletvekilleri ile Bursa ve ilçelerindeki sağlık yatırımlarını görüşmek ve çalışmaların hangi aşamada olduğunu görmek için özel bir görüşme yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yapılan çalışmalar konusunda da milletvekillerinden rapor aldı.


AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, görüşmede Orhangazi, İznik ve Gemlik’teki sağlık yatırımları ve eksiklikler hakkında bilgi verdi. Yaptıkları görüşmeyi değerlendiren Aydın, “Bakan Mehmet Müezzinoğlu ile başta Bursa ve ilçeleri olmak üzere tüm bölgelerdeki sağlık yatırımları, hastane, yatak sayısı, cihaz ve yoğun bakım konularını görüştük. Ayrıca Orhangazi ve Gemlik’in bekleyen hastanelerinin bir an önce önündeki sorunların kaldırılarak yapımı için onay aldık. Bu konuda bakanımız gerekli çalışmaların yapılacağını ve bakanlık olarak yapılması gereken ne varsa yapılacağı mesajını verdi dedi. İsmail Aydın, Orhangazi’ye sağlık alanında AK Parti iktidarı döneminde son derece ciddi yatırımlar yaptıklarını hatırlatarak, bundan sonraki süreçte hem hastanenin yapımı, hem hastanenin donanımı, hem de diğer sağlık yatırımları konusunda elimizden ne geliyorsa onları yapmak için uğraş vereceğiz.” dedi.



Hastaneye Bakan Desteği
bakan, haber, haberler, hastaneye, planlanan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder