8 Mayıs 2013 Çarşamba

Hakan Plastik Georg Fischer'e Satıldı 0, denetim, doğu avrupa, hakan plastik, hakan plastik`te çoğunluk payı satın aldığını bildirdi.devamı için tıklayınız...

Hakan Plastik Georg Fischer'e SatıldıHakan Plastik Georg Fischer'e Satıldı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Şirketten yapılan açıklamada Hakan Plastik AŞ’nin Türkiye, Orta Doğu ve Doğu Avrupa bölgelerinde inşaat ve altyapı sistemlerine plastik boru sistemleri sağlayan önemli bir şirket olduğu kaydedildi.


 Açıklamada satın almanın kalan tüm hisseleri de alma opsiyonu ile yapıldığı vurgulanırken Georg Fischer ve Hakan Plastik’in bir arada bölgedeki fırsatlar açısından önemli bir platform sunacağı yorumu yapıldı.


Satın almanın ardından mevcut yönetim değişmeyecek ancak denetim sahipler tarafından yapılacak. İşlemin Temmuz 2013’te tamamlanması öngörülüyor. Taraflar mali detayların açıklanmaması mutabakata varıldığını da bildirdiler.


1965 yılında kurulan Hakan Plastik 2012 yılında 200 milyon TL satış gerçekleştirdi. Şirketin çalışan sayısı 650 civarında bulunuyor.


Duinvest Türkiye



Hakan Plastik Georg Fischer'e Satıldı
0, denetim, doğu avrupa, hakan plastik, hakan plastik`te çoğunluk payı satın aldığını bildirdi.devamı için tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder