13 Mayıs 2013 Pazartesi

Gaziantep'te Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı gaziantep, gaziantepte, haber, haberler, hırsızlık

Gaziantep'te Hırsızlık Şüphelisi YakalandıGaziantep'te Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Geçen 8 Mayıs’ta, Atatürk Mahallesi’nde bir eve giren hırsızlar içeride bulunan 60 bin lira değerindeki altınları çaldı. Hırsızlığı fark eden ev sahibinin ihbarı üzerine gelen polis, parmak izi çalışması yaptı ve bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Hırsızlığı gerçekleştirenlerin 3 kadın olduğunu belirleyen polis, eşkali belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelilerin, aynı semtte yeniden hırsızlık yapma ihtimalini değerlendiren polis, bölgede önlem aldı.


Dün öğleden sonra aynı mahallede dolaşan ve eşkali önceki hırsızlık olayına karışan kişilere benzeyen 18 yaşındaki Sibel Ç., polis tarafından gözaltına alındı. Üzerinden çok sayıda tornavida ve saç tokası çıkan Sibel Ç.’nin, hırsızlık suçundan da çok sayıda sabıkasının bulunduğu belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan Sibel Ç. adliyeye sevk edilirken, polis hırsızlık olayına karışan diğer 2 kadının yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.



Gaziantep'te Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı
gaziantep, gaziantepte, haber, haberler, hırsızlık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder