11 Mayıs 2013 Cumartesi

Evine Giren Hırsız Tarafından Bıçaklandı evine, giren, haber, istanbul, seçgin

Evine Giren Hırsız Tarafından BıçaklandıEvine Giren Hırsız Tarafından Bıçaklandı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Yaralı Seçgin ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırgan yaya olarak kaçtı. Polis her yerde eşkali belirlenen zanlıyı arıyor.


Olay Dolapdere-Taksim Caddesi numara 105’teki 4 katlı binanın 4. katında meydana geldi. Sabah saatlerinde bekarların kaldığı bir eve giren hırsız, dairedeki bir cep telefonu, bir cüzdan ve bir miktar parayı alarak uzaklaşmak istedi. Tam evden ayrılmayı planlayan eli bıçaklı hırsız, banyoya girmek için yataktan kalkan Emre Seçgin ile yüz yüze geldi. Saldırganın elinde cüzdan ve cep telefonunu gören Seçgin, şahıstan eşya ve paraları geri bırakmasını istedi. Yaşanan tartışmadan sonra hırsızla boğuşan Seçgin, zanlı tarafından ayağından bıçaklandı. Yaşanan olaylar üzerine saldırgan hızla kaçtı.


Seçgin’in bıçaklandığını gören arkadaşları durumu sağlık ve emniyet ekiplerine bildirdi. Yaralı genç olay yerine gelen ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


Hırsızın eve girdiği esnada herkesin uyuduğunu ifade eden bir mahalle sakini, zanlının ev sahibi genci bıçaklayıp kaçtığını söyledi.


Olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin, konuyla ilgili soruşturması sürüyor.



Evine Giren Hırsız Tarafından Bıçaklandı
evine, giren, haber, istanbul, seçgin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder