13 Mayıs 2013 Pazartesi

Eşinin Amcası ve Arkadaşını Öldürdü ayrildigi, eşinin, haber, haberler

Eşinin Amcası ve Arkadaşını ÖldürdüEşinin Amcası ve Arkadaşını Öldürdü VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Olay, gece geç saatlerde Hürriyet Mahallesi, Korutürk Caddesi’nde meydana geldi. Mehmet Acar, 2 yıl önce dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı Fatma Yıldırım’dan kısa süre önce ayrıldı. Bu duruma öfkelenen Fatma Yıldırım’ın amcası 53 yaşındaki Salih Metin Yıldırım, yanına arkadaşı 46 yaşındaki Sabri Çağlar’ı da alarak, konuşmak için Mehmet Acar’ı evine çağırdı. İddiaya göre amca Salih Metin Yıldırım ile arkadaşı, çıkan tartışmada Mehmet Acar’ı dövdü.


KARDEŞİNİ DE ALIP TÜFEKLE EVİ BASTI


Evden ayrılan Mehmet Acar, yanına 21 yaşındaki kardeşi Abdülsamet Acar’ı da alarak, yeniden ayrıldığı kadının amcasının evine gitti. Otomobille Korutürk Caddesi’ne gelen Acar kardeşler, girdikleri evde Salih Metin Yıldırım ile Sabri Çağlar’a av tüfeği ile ateş açtıktan sonra, otomobili sokakta bırakıp kaçtı.


Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, ağır yaralı Yıldırım ve Çağlar’ı ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürdü. İki arkadaş burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. ekipleri tarafından yapılan incelemede evde 7 boş av tüfeği kartuşu bulunurken, cadde üzerinde park edilmiş otomobilde de 1 tabanca . Şüpheli Mehmet ve Abdülsamet Acar kardeşler, sabaha karşı polis ekipleri tarafından suç aleti av tüfeğiyle birlikte yakalandı.


Gözaltına alınan ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan şüpheli 2 kardeş, işlemlerinin tamamlanmasının ardından ‘Kasten birden fazla kişiyi öldürmek’ suçundan adliyeye sevk edildi.



Eşinin Amcası ve Arkadaşını Öldürdü
ayrildigi, eşinin, haber, haberler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder