5 Mayıs 2013 Pazar

Direksiyon Başında Sızıp Kaldı başında, direksiyon, elinde, haber, kaldı

Direksiyon Başında Sızıp KaldıDireksiyon Başında Sızıp Kaldı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Konya’da alkol aldıktan sonra direksiyona geçen 48 yaşındaki S.T., yolda sıkışınca aracını yolun sağ şeridine çekerek tuvalet ihtiyacını giderdi. Aracına binince sızan S.T., kaza yapmaktan kurtuldu. Polisler tarafından uyandırılan S.T.’nin telefonla çağırdığı arkadaşı direksiyona oturarak aracı ve kendisini götürdü. Araç halinde olduğu ve trafiği tehlikeye düşürmediği için sürücüye alkolmetre üfletilmedi ve hakkında herhangi bir işlem yapılmadı.


Olay, bugün saat 04.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Yaka Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre alkollü olarak 34 ZM 8554 plakalı hafif ticari aracın direksiyonuna geçen S.T. yolda sıkışınca aracını yolun sağına park etti. Araçtan inip, yolun kenarında tuvalet ihtiyacını gideren S.T. yeniden aracına binince direksiyon başında sızdı.


YANINDA ŞARAP ŞİŞESİ


Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, çalışır haldeki araçta bulunan S.T.’yi, camı tıklatarak uyarmak istedi. Uyanmaması üzerine polis kapıyı açıp S.T.’yi uyandırdı. Üşüdüğünü belirten S.T., hiç bir şey hatırlamadığını söyledi. Araç içindeki şarap şişesi dikkat çekti.


Ayakta durmakta zorlanan S.T. telefonla arkadaşlarını arayıp yardım istedi. Gelen bir arkadaşı aracı teslim alıp direksiyona geçerek S.T. ile birlikte uzaklaştı. Araç park halinde ve trafiği tehlikeye düşürmediği için sürücüye alkolmekte üfletilmedi ve hakkında işlem yapılmadı.



Direksiyon Başında Sızıp Kaldı
başında, direksiyon, elinde, haber, kaldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder