5 Mayıs 2013 Pazar

Bursa Mehteran Takımı Tarsusluları Çoşturdu bursa, haber, haberler, mehteran, takımı

Bursa Mehteran Takımı Tarsusluları ÇoşturduBursa Mehteran Takımı Tarsusluları Çoşturdu VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Bursa Mehteran Takımı’nın, Hz. Danyal Meydanı’ndan başlayan yürüyüşü Yarenlik Alanı’nda verdiği konserle son verdi. Geçiş güzergâhında Tarsuslular tarafından büyük ilgi gören mehteran takımı seslendirdiği marşlarla unutulmaz bir gün yaşattı. Mehteran takımının fotoğraf ve görüntülerini almak isteyen Tarsuslular adeta yarışırken, vatandaşlar sıcak havaya aldırış etmedi. Konser sonunda mehteran takımı alkışlarla uğurlandı.


Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Eshab-ı Kehf’te gerçekleştirilen şenlikte, 19 yıldır Hıdırellez Etkinliği’ni Tarsuslularla coşkulu bir şekilde kutladıklarını, kentte yaşayanlarla milli, dini ve kültürel motifleriyle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Konseri Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülek Belediye Başkanı Tekin Celik, Yeşiltepe Belediye Başkanı Fikri Tüten, Bahşiş Belediye Başkanı Mustafa sarı, Sebil Belediye Başkanı Mehmet Çelik, MHP İlçe Başkanı Hakan Özbelli, oda ve dernek başkanları, gaziler, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş izledi.
CİHAN



Bursa Mehteran Takımı Tarsusluları Çoşturdu
bursa, haber, haberler, mehteran, takımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder