10 Mayıs 2013 Cuma

Beyaz Show 10 Mayıs 2013 Şevval Sam , Neslihan Demir , Erhan Yavuz , Engin Hepileri

Beyaz Show 10 Mayıs 2013 Şevval Sam , Neslihan Demir , Erhan Yavuz , Engin HepileriBeyaz Show 10 Mayıs 2013 Şevval Sam , Neslihan Demir , Erhan Yavuz , Engin Hepileri VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

http://www.youtube.com/user/TazeVideolar


Abone Ol, En hit en güzel videolara ilk sen ulaş


Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı ve Kanal D’nin fenomeni haline gelen Beyaz Show’un bu haftaki konukları kimler ? Beyaz Show 10 Mayıs gecesi yine Şahane !

Uşaktan koşarak “Beyaz Show”a geliyor! Şevval Sam, Neslihan Demir, Engin Hepileri, Erhan Yavuz ve Akın Yeniceli bu hafta “Beyaz Show”da!


Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; oyunculuğuyla da müziğiyle de gönüllerde taht kuran başarılı sanatçı Şevval Sam, milli voleybolcu Neslihan Demir, başarılı oyuncu Engin Hepileri, jokeylik sektöründe bir dünya markası olan Erhan Yavuz ile Uşak’tan İstanbul’a koşarak gelen Akın Yeniceli konuk oluyor.


Sohbeti, eğlencesi, birbirinden komik vtr’leri, esprileri, skeçleri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” yine şahane! Sakın kaçırmayın!

Şevval Sam, Neslihan Demir, Engin Hepileri, Erhan Yavuz ve Akın Yeniceli bu hafta “Beyaz Show”da! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show”a bu hafta; oyunculuğuyla da müziğiyle de gönüllerde taht kuran başarılı sanatçı Şevval Sam, milli voleybolcu Neslihan Demir, başarılı oyuncu Engin Hepileri, jokeylik sektöründe bir dünya markası olan Erhan Yavuz ile Uşak’tan İstanbul’a koşarak gelen Akın Yeniceli konuk oluyor. Sohbeti, eğlencesi, birbirinden komik vtr’leri, esprileri, skeçleri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” yine şahane! Sakın kaçırmayın!

Beyazıt Öztürk’ün eğlenceli skeçleri ve komik diyalogları ile olduğu kadar Beyaz Show konukları da dikkat çekmektedir. Tüm ünlülerin artık konuk olmak için can attığı bir program haline gelen Beyaz Show konukları artık her hafta güncel olarak bu yazımızda paylaşılacaktır.


10 Mayıs 2013 Cuma gecesi ekranlara gelecek 7′den 70′e herkesin izlediği ve izlerken eğlendiği talk-şov programı Beyaz Show’un bu haftaki konukları: Şevval Sam, Neslihan Demir, Engin Hepileri, Erhan Yavuz ve Akın Yeniceli olacak. 10 Mayıs Cuma akşamı saat 23:15′de ekranlara gelecek bu muhteşem eğlenceyi sakın kaçırmayın!

-

-

-

-


eğlence, komedi, korku, vahşet, komik, spor, maç, son dakika, haber, müzik, son albüm, klipler, yabancı klipler, sıcak videolar, plaj, kamera şakaları, kazalar, win, fail, siyaset, politika, arabesk, damar, uzun hava, bozlak, film, izle, indir, full, hd, hdr, 1080p, 720p, sinema, dizi, geniş özet, fragman, oyun, seyahat, tatil, canlı yayın, bilim, teknoloji, belgesel, hayvanlar alemi, insanlar alemi, röportaj, muhabir, ajans, neşet ertaş, türküler, pop, popstar, tarkan, kenan doğulu, şebnem ferah, murat boz, soner sarıkabadayı, emre aydın, otomobil, araba, modifiye, bmw, audi, ferrari, gizli kamera, turkey, aşk, sevgi, radyo, tv, ibrahim tatlıses, bağlama, saz, orhan gencebay, karaoke, yetenek sizsiniz, final, yarı final, maçın geniş özeti, görüntüler, alkol, sarhoş, başbakan, sevgili, seni seviyorum, aşkım, önemli gelişmeler, hastane, öldü, öldürüldü, gazete, prodüksiyon, animasyon, osmanlı, atatürk, hakaret, küfür, kavga, müslüm gürses, en güzel, ferdi tayfur, şarkıları, hahaha, beyaz show, okan bayülgen, beyazıt öztürk, cem yılmaz, son gösterisi, şampiyon, birinci, o ses türkiye, ses yarışması, ben burdan atlarım, alaturka, bülent ersoy, hülya avşar, jüri, felaket, acayip, videolar, sevgi, kadın, bakım, kozmetik, güvenilir, kazık, recep tayyip erdoğan, azer bülbül, arabesk rap, hip hop, dubstep, ismail yk, halaylar, kaşık havası,



Beyaz Show 10 Mayıs 2013 Şevval Sam , Neslihan Demir , Erhan Yavuz , Engin Hepileri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder