6 Mayıs 2013 Pazartesi

Batmanlı Kızların Hokey Merakı batmanda, batmanlı, eğitim, hokey, müdürlüğü

Batmanlı Kızların Hokey MerakıBatmanlı Kızların Hokey Merakı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında hazırlanan ‘Hokey İçin Yetenek Sizden, Destek Bizden’ projesi ile Batmanlı gençler ilk kez hokey ile tanıştı.


Kız ve erkek takımlarının karşılaştığı hazırlık maçı eğlenceli görüntülere oluşturdu. Mayıs ayı içerisinde yapılacak Türkiye finallerine katılmak oluşturulan 2 Erkek 1 bayan takımına girmek 100 kişilik kontenjana tam 650 öğrenci başvuruda bulundu.


Batman Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünde görevli Okul Polisi Şahin Avşar, “SODES projesi kapsamında okul polisi olarak proje doğrultusunda Batmanlı gençlere hokeyi tanıtmak için liselerde sınıf sınıf dolaşarak 650 öğrencinin başvurusunu aldık. Amacımız buradaki gençlere sporu sevdirmek, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve daha sonraki aşamalarda milli takıma sporcu göndermek, Batmanlı gençlerimizin bizi Avrupa’da temsil etmesi için milli takıma sporcu vermektir.” diye konuştu.


Hokey ile tanışan öğrenciler ise hokey oyunu ile ilk kez tanıştıklarını ve çok eğlenceli oyun olduğunu ifade ettiler.


Elemeleri geçen ve hokey takımında oynamayı hak kazanan Batmanlı öğrenciler Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün Hokey takımı ile hazırlık maçına çıktı.


Diyarbakır Gençlik Spor il Müdürlüğü’nün hokey takımında oynayan bir kız öğrenci, Diyarbakır’da yaşanan sokak olaylarından bıktığını ve o sırada Hokey oyunu ile tanıştığını ifade ederek, “Sokaklarda taşla oynayacağımıza topla oynayacağız çok eğlencelidir.” dedi.



Batmanlı Kızların Hokey Merakı
batmanda, batmanlı, eğitim, hokey, müdürlüğü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder