24 Mayıs 2013 Cuma

Başkan 19 Mayıslıları Gemide Ağırladı ağırladı, başkan, başkanı, mayis, mayıslıları

Başkan 19 Mayıslıları Gemide AğırladıBaşkan 19 Mayıslıları Gemide Ağırladı VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

AKP 19 Mayıs İlçe Başkanı İbrahim Eren, İl Genel Meclis üyeleri Bayram Konuş ve Hüseyin Çiçek, AKP İlçe Kadın Kolları üyeleri, muhtar dernekleri ile köy ve mahalle muhtarları ve aynı zamanda Kösedik Köyü İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Yılmaz’ın konuğu oldu. Gezi sırasında misafirlerine yönelik kısa bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, yeni çıkan yerel yönetimlerle ilgili yasaya değindi.


Yılmaz, şunları söyledi: “Hiç birinizin endişesi olmasın. Hiç endişe etmeyin. Bu yeni yasa ile her türlü hizmet daha kaliteli ve hızlı bir şekilde sizlerle buluşacak. Sayın Başbakanımız bu işi en iyi bilen idarecilerin başında geliyor. O biz tecrübeli yöneticilerine de güvenerek en iyi hizmetin bu yolla götürüleceğini bildiği için bu yasayı hazırlattı. Bize de ‘size güvenerek bu yasayı çıkartıyorum’ dedi. Bizler de yılların verdiği tecrübe ve bu yasanın getirdiği avantajları da kullanarak en iyisini yapacağız.”


AKP 19 Mayıs İlçe Başkanı İbrahim Eren de Başkan Yılmaz’a kendilerini konuk ettiği için teşekkür etti. Eren, “Sayın başkan deneyimi ve başarıları ile çok güzel hizmetler verdi. Ben de yeni yasanın hizmetlerin kalitesini artıracağına ve çok daha iyi bir hizmet anlayışı getireceğine yürekten inanıyorum. Şimdiden bu yasanın hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.



Başkan 19 Mayıslıları Gemide Ağırladı
ağırladı, başkan, başkanı, mayis, mayıslıları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder