20 Mayıs 2013 Pazartesi

Bakanı Kılıç Atatürk Mozolesine Çelenk Koydu bakanı, haber, haberler, kılıç, mozolesine

Bakanı Kılıç Atatürk Mozolesine Çelenk KoyduBakanı Kılıç Atatürk Mozolesine Çelenk Koydu VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Başkent Ankara’daki törenler, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Anıtkabir’i ziyaretiyle başladı. Bakan Kılıç, özel deftere, “Güçlü yarınlarımızın teminatı olan gençlerimiz, sizden ve şanlı tarihinden aldığı güçle, geleceğe emin adımlarla yürüyecek, tek vatan, tek devlet, tek bayrak ve tek millet olma düsturundan asla vazgeçmeyecektir.” diye yazdı.


Aslanlı yolda yürüyen Bakan Kılıç ve beraberindeki heyet, daha sonra Anıtkabir mozolesine çelenk koydu. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından vatandaşlar, Türk bayrakları ile Atatürk’ün kabrini ziyaret etti.


Bakan Kılıç, daha sonra Misakı Milli Kulesi’ndeki Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Deftere, “Aziz Atatürk; Şanlı kurtuluş mücadelemizi başlatmak üzere Samsun’a çıkışınızın 94. yılında Türk gençliği olarak bir kez dana minnet ve şükran duygularımızla huzurunuzdayız. Kurduğunuz Cumhuriyeti gençlerimize emanet ederken, onlara yönelik güven ve inancınızı da ortaya koymuş oldunuz. Türk gençliği emanetin kendisine yüklediği yüksek sorumluluğun daima bilincinde olacaktır. Güçlü yarınlarımızın teminatı olan gençlerimiz, sizden ve şanlı tarihinden aldığı güçle, geleceğe emin adımlarla yürüyecek, tek vatan, tek devlet, tek bayrak ve tek millet olma düsturundan asla vazgeçmeyecektir. Türk gençliği Cumhuriyetin ve kazanımlarının ilelebet sancaktarı olacak ve bayrağı asla yere düşürmeyecektir. Ülkemizi hedef gösterdiğiniz muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için görev sırası kendisine geldiğinde hiçbir fedekarlıktan da kaçınmayacaktır. Türk gençliği, en büyük eseriniz olarak gördüğünüz Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için dünden daha azimli, daha kararlıdır. Ruhunuz şad olsun.” ifadelerini kullandı.



Bakanı Kılıç Atatürk Mozolesine Çelenk Koydu
bakanı, haber, haberler, kılıç, mozolesine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder