2 Mayıs 2013 Perşembe

Asfalt Eriten Sıcak asfalt, asfalt eriten sıcak haberleri - bartin.info - bartın hakkında her şey, eriten, haber, sıcak

Asfalt Eriten SıcakAsfalt Eriten Sıcak VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Sürücüler, araçların kayabileceğini göz önüne alarak ağır ilerledi. Sıcak hava, ilçe sakinlerini de bunalttı. Sıcaktan bunalanlar soluğu piknik alanlarında ve Selinus Plajı’nda aldı. Deniz suyu sıcaklığının 22 derece kaydedildiği ilçede, sahile gelenler denizde yüzdü.


Sıcaktan bunalarak denize giren üniversite öğrencisi Ümit Hakverdi, tatili fırsat bilerek arkadaşlarıı ile birlikte sahile geldiklerini anlatırken, “1 Mayıs nedeniyle bugün okullar tatildi. Hava çok sıcak olunca arkadaşlarla birlikte denize geldik” dedi. Yağmur Aydoğan Demir de havanın çok sıcak olduğunu belirterek, “Yürürken bile çok terliyoruz. Hava çok sıcak ama deniz suyu soğuk. Bu yıl ilk kez denize girdik. Deniz sezonunu açmış olduk” diye konuştu.


Lise öğrencisi Mehmet Şen de bu yıl ilk kez denize girdiklerini dile getirirken, tatilci Fatma Sarıtaş 1 Mayıs’ta deniz sezonunun açılmasından dolayı memnun olduklarını söyledi. Bu yaz sezonunda denize 1 ay önceden girmeye başladıklarını dile getiren Sarıtaş, “Deniz suyu soğuk, ama şikayetçi değiliz. Sık sık denize geleceğiz” dedi.


Gazipaşa Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkilileri, hava sıcaklığının 31 derece ölçüldüğünü, hafta sonuna kadar 1-2 derece düşüş beklendiğini bildirdi.



Asfalt Eriten Sıcak
asfalt, asfalt eriten sıcak haberleri - bartin.info - bartın hakkında her şey, eriten, haber, sıcak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder