11 Mayıs 2013 Cumartesi

Ak Parti Milletvekilleri Çözüm İçin Sahaya İndi çok, çözüm, doğru, milletvekili, parti

Ak Parti Milletvekilleri Çözüm İçin Sahaya İndiAk Parti Milletvekilleri Çözüm İçin Sahaya İndi VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

AK Partili 12 milletvekili, halka çözüm sürecini anlatmak ve endişelerini dinlemek için sahaya indi. Esnaf ziyaretleri ve bazı temaslarda bulunmak üzere iki günlüğüne Trabzon’a gelen milletvekilleri arasında Sağlık eski Bakanı Akdağ ile Aydın Bıyıklıoğlu, Nusret Bayraktar, Feramuz Üstün, Nurcan Dalbudak, Emrullah İşler, Tülay Selamoğlu, Hüseyin Samani, İsmet Su, Murat Göktürk, Ertuğrul Soysal ve Ali İhsan Yavuz bulunuyor.


Milletvekili Akdağ, bir lokantada düzenledikleri basın toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin huzura ve kardeşliğe doğru çok hızlı bir yürüyüş içinde olduğunu belirtti. Kendilerinin de bu yürüyüşü hızlandırmak için Anadolu’da olduklarını vurgulayarak, “Amacımız, kalkınan ve büyüyen Türkiye’nin bir refah ülkesi, kardeşlik hukukunun ziyadesiyle geliştiği bir ülke olarak yoluna devam etmesidir.” dedi. Toplantıya milletvekillerinin yanısıra Çevre ve Şehircilik Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ve partililer katıldı. Milletvekilleri, daha sonra esnafları ziyaret etti.



Ak Parti Milletvekilleri Çözüm İçin Sahaya İndi
çok, çözüm, doğru, milletvekili, parti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder