8 Mayıs 2013 Çarşamba

Afyon'da 165 Kilo Esrar Ele Geçirildi 0, afyonda, afyonkarahisar, afyon`da 165 kilo esrar ele geçirildi afyonakrahisar`da polis tarafından yapılan aramada, esrar

Afyon'da 165 Kilo Esrar Ele GeçirildiAfyon'da 165 Kilo Esrar Ele Geçirildi VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Rutin yol kontrolü yapan trafik polisleri Afyonkarahisar- Şuhut Karayolu Kavşağı’nda 40 yaşındaki İ.A. yönetimindeki 06 AS 7626 plakalı kamyoneti durdurdu. Belgelerin kontrolü sırasında sürücünün heyecanlı ve endişeli hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri, Narkotik Büro Amirliği’nden destek istedi.


Kamyonette yapılan aramada uyuşturucu operasyonları için eğitilen Dino adlı köpek de kullanıldı. Narkotik köpeği Dino, kamyonetin bir bölümünü tırnaklarıyla kazımaya başlayıp, tepki verince, kasanın bu bölümünü inceleyen polisler, kasanın özel olarak yükseltildiğini ve özel bir bölüm eklendiğini fark etti. Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekilen kamyonetin kasasının üzerine elle kaldırılan bir damper sistemi yapıldığı anlaşılınca, kasayı tutan kilitler sökülerek, gizli bölme açıldı ve onlarca paket kubar esrar ele geçirildi.


Çuvallarla İl Emniyet Müdürlüğü’ne taşınan kubar esrarın 165 kilo ve değerinin yaklaşık 500 bin lira olduğu belirlendi. Gözaltına alınan kamyonet sürücüsü İ.A.’nın sorgusu sürüyor.



Afyon'da 165 Kilo Esrar Ele Geçirildi
0, afyonda, afyonkarahisar, afyon`da 165 kilo esrar ele geçirildi afyonakrahisar`da polis tarafından yapılan aramada, esrar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder