12 Mayıs 2013 Pazar

''Bütçe Açıklarımız Avrupalıları Kıskandırıyor'' bütçe, haber, haberi, haberler, haberleri

''Bütçe Açıklarımız Avrupalıları Kıskandırıyor''''Bütçe Açıklarımız Avrupalıları Kıskandırıyor'' VİDEOSUNU HEMEN İZLEMEK İÇİN TIKLA.

Cevdet Yılmaz AK Parti Bartın İl Örgütü’nün Bartın Kültür Merkezi’nde düzenlediği teşkilat içi eğitim toplantısına katıldı. Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Cevdet Yılmaz, “Hatay Reyhanlı’da hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ayrıca dün biz gelirken, ambulansımız çok üzücü bir kaza yaptı. Bir kardeşimiz hayatını kaybetti. Ona da Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.


’90′LI YILLAR, KAYIP YILLAR’


1990′lı yılların Türkiye için kayıp yıllar olduğunu öne süren Bakan Yılmaz şöyle konuştu:


“Koalisyon yapılarının olduğu, güçlü yapılarının olmadığı bir dönem oldu. Türkiye ardı ardına krizler yaşadı. Maalesef o yıllarda hükümetler bütçemizde büyük açıklar verdirdiler. Son 10 yılda bu konuda önemli ilerlemeler kaydettik. Bütçe açıklarımız artık Avrupalı’ları kıskandıracak duruma geldi. Demek ki bunların hepsi iyi yönetilmeden geçiyor.”


Yılmaz toplantının ardından Ankara’ya gitti.



''Bütçe Açıklarımız Avrupalıları Kıskandırıyor''
bütçe, haber, haberi, haberler, haberleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder